Şimdi Ara

Gigabyte Designare Ex x299 ram slotlarinda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yaklasik bir bucuk sene once amazondan Gigabyte Designare Ex x299 anakartini satin aldim fakat sistemi ancak birkac hafta oncesinde tamamlayip kurabildim. Anakartla ilgili sorun ram slotlarindaydi, basta anakart iki adet ram slotunu gormuyordu, onu bir sekilde bir bilgisayarciya tamir ettirdik, simdi 4 adet rami takip 4 kanal sorunsuzca calistirabiliyoruz, basta gormeyen slotlari goruyor onda da sikinti kalmadi ama 8 rami de takip calistirmak isteyince birkac dakika sonra sistemi kitliyor. Gigabyte Turkiyeyi aradim ancak anakarti Turkiye'den satin almadigim icin hizmet veremiyorlarmis, amazondan alali da bir bucuk sene kadar oldugu icin oradan da yardim alamiyoruz. Sizce sorun nerede olabilir? Dedigim gibi 8x4 32 gigabyte, 4 kanal sorunsuz olarak kullanabiliyorum ama 8x8 olarak da kullanabilmek de istiyorum, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 23 Ağustos 2020; 22:59:12 >







  • Hangi amazon ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sething S kullanıcısına yanıt
    Almanya ya da Amerika, emin degilim, onemi de yok zaten. Oradan bir sey yapamam artık, kendim yapabilirsem bir sekilde burada çözümüne bakacagım.
  • Mudahale ettirmeseydin amazon.de den alindiysa degusim veya iade talep edebilirdin..forumdan tarik abak arkadasi bul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    gigabyte yurtdışı zaten çok kötü forumlara bakın gigabyte alırsanız garantisiz sayın derler. Slotlar ağrızalı olabilir gigabyte x99 bizimde böyle idi slot ağrızalı imiş değişince düzeldi. forumda tamirci ler var iletişime geçebilirsiniz onlar ile.
  • Cevap yazanlara tesekkurler, uzerine bir bardak soguk ictik. @gtx295 @sething




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 3 Mayıs 2021; 22:41:31 >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt

    neden ne oldu ki ?

  • Sistemi sifir olarak sattigim kisi sonradan tamir ettirmis, ben anakart bozuk diye anakartin parasini almamistim, tamir edildigini ogrenince anakart icin basta soyledigim fiyattan 500 tl asagisini talep ettim, o da tamir ettirirken cok masrafim oldu dedi (1700 tl), hic sanmiyorum o kadar verdigini, en fazla 100-150 lira tutmustur, mahalle arasindaki bi telefoncu kac lira alabilir ki sonucta. Su an kendisi anakarti kullaniyor, ben de bedavaya vermis oldum karti, ustune de bir bardak soguk su ictim, dedigim o.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 26 Mayıs 2021; 14:43:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.