Şimdi Ara

Turknet Fanı oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu güne kadar gerek burda gerek şikayetvar da en az 10 turknet şikayet konusu açmışımdır.Ama anladımki %90ı ya benim hatam ya da malum ana şirketin hatasıymış.
    Bugün wifi kartımdaki sorundan dolayı mecburen kabloyla modeme bağlandım.Bi de ne göreyim 90 mbit hız alıyorum. ikide bir 100 mbit tarifem var neden 40 mbit hız alıyorum diye şikayet telefonları açıyordum Türknete (pc-ps4-mobil hepsi wi-fi).
    Ayrıca geçen ay 15 gün kadar internetim yoktu, arıza bildirimi yapıyordum, malum ana şirketin elemanları en son geldi itiraf ettiler, belki 10 kezdir gelip porta bakıp gidiyorduk, port sağlam gerisini salla diyorduk, dediler bana.Sorun bina içi tesisatımda çıktı. Ve türknet 15 gün ücret iadesi yaptı bana.Anladıktan sonra ciddi anlamda utandım.
    Özetle en şikayetçi olduğum dönemde bile daha iyi alternatif bulamadığım için yine türknette kaldım ve son dönemde çok çok memnunum.







  • Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. İyi kullanımlar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. İyi kullanımlar dilerim
    16 Mbps 59.90 tl iken sizi daha cok seviyordum
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi.
  • sende internetin hız problemi çıkmış bende ise 9 mb dan 2 mb hıza düşürdüler 1 haftadır sorunu halledemediler sonra ttnet ekibinden bir piç geldi kimse o eve gittiğimde internetim kesilmiş 4 5 gündür türknet ttnete karşı ağırlığını koyamadı internetim gelmedi bende iptal ettirdim başkaları direk başka firmalardan gelip geçiyor rahatça türknette mi sıkıntı oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi.
    asker'den geldiğim zamanlar ilk olarak Turknet'e abone oldum sonra Turk Telekom dedi Turknet iptal edin fiber dönüşümü yapalım sana vdsl verelim dedi kabul ettik ne yapalım 8 Mbps gelmiyordu Turk Telekom sözünde durdu neden ise turknet ile turk telekom arasında karar veremiyorum

    Turk Telekom 24 Mbps 105 tl modem
    Turknet 35 Mbps 85 TL idi galiba modem yok

    Turknet Fanı oldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 23 Ağustos 2020; 21:8:55 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    16 mbps adsl kullanıcısı ile 50-60 mbps (yapa) vdsl kullanıcısının aynı ücreti ödemesi pekte adil değil. Bir aboneliğimi bu yüzden kapatmıştım. En azından yapa altyapısında adsl kullananlar için indirime gidilmeli. Ne kadar veri kullanacak sonuçta bu insan. Ek olarak şuan türk telekom sizden daha ucuza vermiş oluyor adsl paketi. Bir alternatif sağlayıcı olarak bunu dengelemeniz gerektiğini düşünüyorum.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Turknet için 16mbit abonelik ile 100mbit aboneliğin giderleri aynı. Bu yüzden aralarındaki fiyat farkını çok açamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    Turknet için 16mbit abonelik ile 100mbit aboneliğin giderleri aynı. Bu yüzden aralarındaki fiyat farkını çok açamıyor.
    bir zamanlar 8 Mbps ikna adı altında 35 tl ye veriyorlardı o zamanlar müşteri hizmetleri vardı
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Herkes papara gibi online bankaları veya ufacık hiç güven vermeyen bankaları kulanmayı çok seviyor. Ben ise banka kullansam sadece Ziraat bankası kullanırım çünkü devlet bankası ve hata yapmaz. Her yerde şubesi var gider çözerim. İnsanlar bunu garipsiyor ,hepsi diyor ki işte paparada kart kullanım ücreti falan yok o yok bu yok. O saçma sapan bankalarda güven yok güven.

    Ama ne hikmetse iş internete gelince herkes müşteri hizmetleri derdinde. Neymiş TurkNetin telefon ile ulaşılabilen bir müşteri hizmetleri yokmuş. Bu iki olaya aynı yönden bakarsanız sinir olursunuz.
  • 8mbit ile 80mbit hizmetin aynı para olması hukuka aykırı bir kere.
    Neden kimse mahkemeye gitmiyor?
    (Dsl de 80mbit ve Turkcell fiber altyapılarına sahip olduğum için mağdur değilim. Bu yüzden ben mahkemeye gitmedim)
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Turknet'e ilk üye olduğum zamanlar müşteri hizmet vardı o zamanlar kurulum üçreti vs yok turk telekom biz kablo çekmeyiz dedi sonra ankastre kutu evde olduğu için bir şans işte tandık geldi o kablo çekmişti turk telekom ekipler niye bizden almadı turknet niye tavır yapıyor

    Turk Telekom kullanıyorum

    Turknet Fanı oldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Ağustos 2020; 11:16:43 >




  • jademugla kullanıcısına yanıt
    8mbit ile 80mbit aynı fiyat değil ki, adamlar 'altyapınızın desteklediği kadar' diyor.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Aynı
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Aynı değil derken yani aynı da adamlar açık açık bizim bütün hızlarda fiyatımız aynı demiyor. Sizin hızınızı Turknet değil altyapınız belirliyor. Bu yüzden aslında kanunen adamlar 8 ile 80in fiyatı aynı diyemiyor. Altyapınız kadar diyor. Ona bakarsanız ben yıllardır 16mbite akdar diye 4mbit kullandım. ücreti de 4te1i mi verseydim ?
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Cevabı kendiniz vermişsiniz hocam. 4de1 olmasa bile en kötü 3te1 ödemeniz gerekiyordu. Hak hukuk adalet varsa böyle olması gerekiyor.
    8mbit ile 80mbit alan TEK FİYAT SABİT ÜCRET gibi palavralar ile 79,50 ödeyemez. Bunun hiçbir yönden savunması yada izahatı olmaz.
    1.6 motor Şahin ile 1.6 motor audi quad sport A4 ün aynı MTV yi ÖDEMESİ kadar saçma ve anlamsız bir kara düzen var maalesef.
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Vergiler saçma ve fiyatlandırmaları yapanda Türktelekom bu yüzden hız artsada port ücreti artmadığı için durum bundan ibaret.Audi ve şahin kıyaslamasına gelirsek araba alırken vergi zaten veriyoruz birde her yıl mtv vermek asıl saçma olandır.Ne için alındığını bana kimse açıklayamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.