Şimdi Ara

5 adet vida yüzünden Asus'la davalık olmanın eşiğine geldim. Nasıl mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus dizüstümüz garanti süresi boyunca iki kez önce menteşe vidaları olmak üzere muhtelif yerlerinden vida attı. İlkinde vida atmaktan kaynaklı alt kasa zarar gördü, değiştirildi. İkincisinde olayı bildiğimizden vida atmaya başlamışken hemen garantiye götürdüm. Israrla menteşe sisteminde bir sorun olduğunu söyleyip değişim istememe rağmen müşteri memnuniyeti için eksik vidaları taktıklarını servis raporuna yazıp, bilgisayarı geri verdiler.

    Teknik servisden görevli teknikeri çağırttım, sorunun vida takmakla düzelseydi, benim de bilgisayar teknikeri olduğumu vidaları değişiminin pekala kendimde halledebileceğimi söylememe rağmen; "sorun olursa buradayız, bilgisayarın ekranını yandan değil tam ortadan açın. Kullanım klavuzunda öyle yazıyor" dedi. :D

    Bilgisayarını nasıl açacağım konusunda akıl alınca sinirlenip, nerede yazıyorsa göstermelerini istedim. Gösteremediler. Garantinin son günü olduğunu yine bu sorun gerçekleşiceğini söyleyip bilgisayarı alıp çıktım.

    Bilin bakalım sonra ne oldu ? Evet, aynı sorun garanti bittikten sonra yine oldu. Tabi ben aa pardon biz sizi dinlememişiz deyip bedava yapmayacaklarını bildiğiminden gidip eksik vidalarımı almaya baktım. Çevremdeki bilgisayarcılarda bulamayınca servise (SMSinfocomm) ücreti karşılığında almak için gittim. Bana müşteriye yedek parça satmadıklarını, bilgisayarı getirip 108 lira servis ücreti ödemem gerektiğini söylediler. Bende 6502 sayılı kanuna ve satış sonrası hizmetler yönetmeliğine göre bana yedek parça satmamak gibi bir ihtimallerinin olmadığını söyledim.

    5 adet vida yüzünden Asus'la davalık olmanın eşiğine geldim. Nasıl mı?

    Danışmadaki arkadaş atarlanıp satmıyoruz diye diretti. Bende tutunak tutalım o zaman deyince tutanak falan yok gibi söylemlerde bulundu. Hemen Asus Türkiye'yi arayıp konu hakkında şikayetçi oldum. Bir haftadır yanıt yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 20 Ağustos 2020; 23:30:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.