Şimdi Ara

Eşim ve kızımla Diyarbakır'ı Gezdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Ara ara youtube kanalımıza bu tarz videolar ekleyeceğim, dün öğle saatlerinde diyarbakır'a gidip gezip gezilebilecek ve kafa dinleyebileceğiniz akşam saatlerinde aileniz ile oturup çay içebileceğiniz güzel yerler hakkında 9 dakikalık kısa bir video çekimi yaptık,
    Evden çıkış , hareket, diyarbakır sur iç kale parkı girişi, diyarbakır evi,ciğerci xale meheme,diyarbakır on gözlü köprü ile kapanışı yapıyoruz.

    Lafı uzatmadan link'i bırakıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=Y1WeDSYUabw

    Beğenip yorumlamayı unutmayalım ( Sizlerin desteği benim için önemlidir )
    İyi seyirler.







  • Video icin tesekkürler.. Güzel bir video olmus ben de doğu bölgelerini merak ediyorum oralara hic gitmedim ve gezip görmek isterdim..

  • Doğu şehirlerinin Esenyurt veya Bağcılardan hiçbir farkı yok, hatta fazlası bile var. Esenyurt ve Bağcılar örneklerini küçümsemek için söylemedim, yanlış anlama olmasın. Ortalama İstanbul ilçesi olarak örnek verdim. O şehirlerin de Beşiktaş, Suadiye, Bostancı kadar olmasa da lüks semtleri var mesela.


    Şimdiye kadar işim dolayısı ile gezdiğim ve ortalama 1 hafta kadar ikamet ettiğim şehirler, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Van, Gaziantep, Kilis, Adana.


    Askerliğimde Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş gibi şehirleri kısa süre de olsa gezmiştim, zaten Elazığ Karakoçan idi askerliğimi yaptığım yer, Elazığ Bingöl Tunceli üçgeni içinde baraj koruması idi görevimiz. 25 yıldan fazla olmuştur, 27 yıl sanırım. Köy gibiydi buralar. Şimdi alakası bile yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.