Şimdi Ara

BU FİYATLARA S60-A4-BM3 SERİSİ ALMAK MANTIKLI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda linea 1.6 lounge kullanıcısıyım.

    80 civarı ederi var. Araba fiyatları çok uçuk zaten aptal saptal arabalara yüksek paralar istiyorlar. Biraz eski de olsa en azından audiye volvoya bineriz kafasına geldim.

    Bakıyorum 150-200 bin km civarlarında 2009-2012 model volvo s60 audi a4 ve bmw 3 serisi araçlar bulmak mümkün kazalı falan. Kaza çok önemli değil, kazada değişen parçalar önemli. Parça parça 30-40 bin hasar kayıtlı araçlar var ama bakıyosun yetkili serviste değişmiş hep kimine bakıyosun kapı bagaj falan değişmiş yürüründe şasisinde hiçbirşey yok.

    Kilometreler yüksek olduğu için de benzinli bakıyorum genelde dizelde o kilometrelerde baş ağrır diye.

    Sizce aracı yürütme masraflarıda düşünülürse orta direk birinin bu araçlardan birini alması mantıklı mı ? İşyerinden bir abi daha araba alma arifesinde kafaya koydu audi ya da volvo alacak, bana da mantıklı gelmeye başladı. 120-130 bin liraya bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 14 Ağustos 2020; 9:19:14 >



  • Kimse temiz arabayı ucuza vermez. Arkadaşın lineanın trigeri serviste 700 liraya değiştirdik. Saydığınız araçların en ucuz parçası 1000 tl. Bu yüzden binicisinden en azından 1-2 senedir kullanılan bir araç bulursanız tercih edin. Yoksa üzmesi muhtemel.
    Ben 4-5 ay önce hobi amaçlı kullanmak için 2004 Grand vitara aldım ağır hasarlı 190 bin km de. Aracın ağır hasar kaydı 10 sene öncesinden ve son sahibinde 4 senedir kullanılıyor. Ufak tefek kozmetik işleri dışında motor mekanik üzmedi. Bu şekilde uzun süre 1 kişide kalmış araç bulursanız daha iyi olur.
    Ama al-satçıdan 1-2 aylık biniciden araç almak sıkıntı, adam arabaya 1 lira harcamıyor kârından düşmesin diye.
  • Hasarı nerden nasıl ne şekilde nasıl toplandiğına göre değişir airbaglere direnç atıp güvenlik kafesi bozuk arabaya o paralar verilmez ayrıca düzgün toplanmayan araba sürekli masraf çıkartır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.