Şimdi Ara

HyperX Servis Yalan Söylüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30.12.2018 tarihinde MediaMarkt üzerinden HyperX Cloud 2 oyun kulaklığı satın aldım. Gayet memnun şekilde kullanıyordum. Bir kaç ay öncesinde ise mikrofonu arızalandı. Ses bazen gidiyor bazen gitmiyordu. Giderse de yüksek hışırtılı gitmekteydi.

    Ben de 19.07.2020 tarihinde garantiye gönderdim. 13.08.2020 tarihinde MediaMarkt'tan mesaj geldi ve ürünümün servis işleminin tamamlandığı bildirildi. Uğradığımda ise resmen şok oldum. Servis "Kulaklığın menteşelerindeki çatlaklardan dolayı ürün garanti kapsamı dışında tutulmuştur" diyerek herhangi bir onarım işlemi yapmadan olduğu gibi geri göndermiş. Garanti kapsamı dışında olduğunu bana bildirme zahmetine girmediler bile arayıp. Olduğu gibi geri göndermişler.

    İşin koptuğu nokta şurası ki menteşelerde en ufak bir çatlak/kırığı geçtim çizik dahi yok. Koskoca firma resmen yalan söylüyor. Zaten kulaklıkla alakalı sıkıntım da yok. Sorun ayrı parça olan mikrofonda.

    Ürünü bilenler bilir ki mikrofonu tamamen ayrı çubuk gibi bir parça. Kulaklıkla, heleki menteşesiyle hiç ama hiç bir alakası yok. Kaldı ki onarımı dahi kabul edecektim yani. Çünkü kulaklıktan memnunum.

    HyperX Europa a ait yorumlarda kullanıcılar çok memnundu. Hatta yabancı forumlarda sadece mail atarak doğrudan yeni mikrofona erişebiliyorlardı. Bizim ülkemizdeki servis ise kulaklık menteşesini bahane ederek ürünü komple garanti kapsamı dışında tuttu. Tekrar ediyorum menteşede çatlak, kırık, çizik bulunmuyor. Ürünü temiz kullandım.

    Doğrudan tüketici hakem heyetine başvurdum. Şimdi oldukça uzun bir süre bu süreci takip edeceğiz bakalım. Sonuçları buradan paylaşırım.



  • Sağlam kulaklıktır ben çok memnunum ama dediğiniz gibi kulaklık yıllar içinde hışırtı yapmaya başladı.
  • Kulaklik saglam. Sorun mikrofonda. Ses karsiya hisirtili gidiyor. Bunun icin garantiye yolladim ama kulaklik menteseleri catlak diye herhangi bir islem yapmadan geri yollamislar. Ama menteselerde birak çatlağı cizik bile yok. Bahsettikleri gibi catlak yok yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.