Şimdi Ara

Mustafa Yiğit, PlayStation Güneydoğu Asya'nın müdürü oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'deki oyuncuların, özellikle Playstation kullanıcılarının yakından bildiği Mustafa Yiğit, Playstation Güneydoğu Asya bölgesinin genel müdürü oldu. Bu ay itibari ile yeni pozisyonuna geçen Mustafa Yiğit, böylelikle çok daha büyük bir bölgede söz sahibi olacak.

    Mustafa Yiğit, Playstation Güneydoğu Asya'nın müdürü oldu

    1982 doğumlu olan Mustafa Yiğit için ilk atama haberi aslında geçtiğimiz yıl gelmişti. Mustafa Yiğit daha önce Playstation Türkiye'de kıdemli pazar yöneticiliği yapmıştı. 2014 yılında Playstation Türkiye genel müdürü olan Yiğit, geçtiğimiz yıl Nisan ayında bu pozisyonundan ayrılmış ve Sony Interactive Entertainment Hong Kong bölgesinin başına getirilmişti. Yaklaşık 1.5 yıl bu görevi sürdüren Yiğit, yeni atama ile birlikte çok daha büyük bir bölgenin de başına getirilmiş oldu.

    Kendisinin yeni pozisyonuna baktığımızda Ağustos 2020 itibari ile Playstation Güneydoğu Asya bölgesinde ticari lider ve kıdemli direktör olarak görüyoruz. Yeni merkezi olarak ise Singapur'da yer aldığı gözüküyor. Ayrıca Playstation Güneydoğu Asya bölgesinin Singapur, Malezya, Filipinler, Tayland, Endonezya ve Vietnam gibi ülkeleri kapsadığını da belirtelim.

    KAYNAK:https://www.merlininkazani.com/mustafa-yigit-playstation-guneydogu-asyanin-muduru-oldu-haber-112507



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaBoSe -- 12 Ağustos 2020; 21:27:30 >







  • Valla PSN ID lerinizi sağda solda paylaşmayın bu adam forumdakilere takmış olabilir sınırsız banlatır falan adama az laf söylemedk tr PSN de indirim yapmıyor diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.