Şimdi Ara

İnanılması güç vücut analizim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Uzun bir aradan sonra tekrar spora başlamaya karar verdim. Tam kapsamlı ama çok yeterli olmadığını düşündüğüm bir salon ile anlaştım. Bugün detaylı vücut analizi yapıldı ama bana çok inandırıcı gelmedi size danışmak istedim.

    İlk olarak bel basem bölgem oldukça yağlı ve skinnyfat denilen vücut tipine sahibim. Göbeğim var, omuzlar dar ve baya şekilsiz bir vücudum var. Bu alet beni %5.3 yağlı göstermiş, olması gereken değerin bu olmadığını düşünüyorum.

    Ben bel basen bölgemi eritmek, üst kısma hacim kazanmak için salona gidiyorum ama bu alet bana yağsızsın diyor. :) Benim yağ ile beklentim %20'ler civarındaydı.

    Cihaz Gaia 359 Plus. Bana nedense hiç güven vermedi.

    Ek olarak belgede yazan değerlerin çoğunu anlamadım diğer kısımlarda bilmem gereken önemli bir şey varsa açıklayabilir misiniz?

    İnanılması güç vücut analizim?



  • O aletler pek güvenilir sonuçlar vermiyor zaten ama vücudundaki bütün yağ göbek bölgende toplanmışsa olabilecek bir değer. Analize bakınca da zaten yağın büyük bir çoğunluğunun gövdede olduğu gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Yıllarca spor yapanlar, karın kası olanlar bile 7-8 lere inmeye çalışırken benimki tuhaf görünüyor :) Zaten cihazı gördüğümde güvenilir olmadığını anlamıştım. Kağıtta yazan önemli olarak not almam gereken başka bir şey var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.