Şimdi Ara

iphone imei kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi günler,

    genelde letgo sahibinden gibi sitelerde dolaşırken imei numarası kabak gibi görünen ilana denk gelirsem, insaniyet namına ilanı koyanı uyarırım, telefonun imeisinin başka bir cihaza kopyalanması durumunda cihazının çöp olacağını belirtirim, çoğu teşekkür eder kaldırır imei numarasını.

    ancak son dönemde iphone ilanlarında iphoneların imesinin kopyalamadığına dair saçma sapan küstahca dönüş yapan beyinsel foksiyonları limitli kişilerle karşılaşıyorum. bu saçma algı nereden çıktı anlayabilmiş değilim, bu karışık algıyı yıkmak konuyu açık hale getirmek ve herkesi dikkatli olmaya davet etmek için bu başlığı açma ihtiyacı duydum.

    Iphonelara bir başka imei numarası atılarak, iphonenun imeisi değiştirilemez, ancak bir iphone imei sıradan dandik imeisi değiştirilen çin malı mtk işlemcili vb her hangi imei değişimini kabul eden cihaza gayet atılabilir, ve bu işlemin sonucunda aynı imeili iki cihazdan sinyal alındığı an iki cihaz birden klon cihaz durumuna düşüp kısa bir süre sonra iletişime kapanır. Bunun sonucunda faturanız varsa cihazı bir numara ile eşleştirip kullanırsınız, bu durumda cihazın ticari değerini düşürür, faturanız yoksa direk cihazınız çöp olur, lütfen dikkatli olalım.

    Akşam dün gece letgoda denk gelen edepsizin mesajlarını da bu başlığa ekleyeceğim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.