Şimdi Ara

Tp Link Archer AX10 AX20 AX50 ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ax50 aldım , uygulamasını indirdim ,HomeCare bölümünden ebeveyn kontrollerine giriyorsun ve ister elle adres yazarak engelleyebilirsin istersende yaş grubuna göre 4 seçenek var hazır şekilde
    Tp Link Archer AX10 AX20 AX50 ANA KONU Tp Link Archer AX10 AX20 AX50 ANA KONU




  • xardias kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajımı oku istersen, ayriyeten modem özelliği yok,araya modem bağlaman lazım,bende wifi 6 destekli ipad pro kullanıyorum vede istediğim cihaza öncelik atayabiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 27 Şubat 2021; 15:43:5 >
  • selamlar. bende 20 ile 50 arasında kalmıştım . 50 modeli one mesh desteklemiyormuş bizzat tplinkle iletişime geçtim . ileriye dönük olası bi alan genişlemeye girersem diye one meshten ötürü 20 modelini alacağım sanırım. çipset olayı modemin özelliği arttıkça ihtiyaç duyuluyor sanırım . router üzerinde usb olması birşey ifade etmiyor benim için çünkü ne takarsan tak çok hızlı yayın olmuyor denilmiş

  • ucuß3 kullanıcısına yanıt

    20 aldınız galiba?


    50 ısınıyormuş, 20 ise ısınmıyormuş diye okudum. doğru mudur?

  • tp link ax 50 router ımı satıyorum ilgilenenler


    https://forum.donanimhaber.com/tp-link-ax-50--148554420#148554420

  • X50 ile x73 arasında kaldım.

    X20 sanırım 20 cihaza kadar stabil. (bunu sadece tahmin ediyorum)

    X50 ısınıyor alma yazmış yabancı forumlarda insanlar. Alta fan falan koysak da idare eder mi? Almışken düzgün bir kez almak istiyorum.


    Ax73 alayı mı arada çok fark yok fiyat olarak? 1kg cihaz hiç ısınmıyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ax çok anlamsız özellikle ülkemiz için, özellikle evde. 25- 50 en fazla 100mb internetimiz varken. telefonların internet hızı da 700-800Mb, bilgisayarlardaki wifi destekleri düşük, çok fantazi. wifi6e yi bekleyin derim, bu arada internet altyapımızda belki biraz daha hızlanır. 5-6 sene sonranın konusu en az. fiyatlar da düşer bu arada. kötü kablosuz iletimişim kötü modemin sorunlarının çözümü daha hızlı donanım değil. iyi bir 300Mb lik hadi dual band diyelim 1200 yada 750 lik modem 8-10 antenli 3000-5000lik routerdan daha iyidir, daha konforludur.

  • arkadaşlar archer ax50 aldım ama bu kadar rezil bir router ve bu kadar rezil müşteri hizmetleri görmedim. tp-link'e bir daha bulaşmam. kimseye de önermiyorum, özellikle router ile kullanacağı bilgisayar arasında uzun mesafe olanlara.


    ürün geldi. internet şifremi girdim. bütün bağlantılar oldu. wifi ve lan bağlantılarında sıkıntı yoktu ama router ile arasında 4-5 metre olan bilgisayarıma bir türlü bağlanamadım. 2 saat uğraştım. müşteri hizmetlerini arayayım dedim, telefonda kadın biz bakmıyoruz, internet sitemiz üzerinden chat yoluyla sıkıntınızı anlatmanız gerekiyor dedi. cep telefonuyla zaten o fasilite çalışmıyor sitelerinde. bu kadar saçma sapan bir müşteri hizmetleri görmedim. neyse elimde wifi adaptörünü pc'ye taktım. ordan girip durumumu anlattım.


    durum şöyle; lan kablosunu taktığımda ne modemde ne de kasa arkasındaki ethernet çıkışında ışık yanmadı, bilgisayar görmüyordu bağlantıyı. kablo bozuktur dedim, başka cihazlar bağladım ama çalıştı, bağlanıyordu. kabloda sorun yok yani. sonra eski routeri tekrar bağlayayım dedim aynı mesafeden bağlandı eski router. eski routerim huawei hg253s.


    kısacası kablo ve ethernet girişi sapasağlam ama ne hikmetse router ısrarla görmüyordu.


    durumu telefonda anlattım. müşteri temsilcisinin dediği tek şey "bilgisayarı aldığınız yerle görüşün". bilgisayarım 2012'de alınmış toplama bir bilgisayar. sitem edecem ama sinirlenmeye gerek yok twitter'dan mentionlayarak sallarım diye birşey demedim :D


    chati kapadım yeni birisine bağlanmak için tekrar açtım. arıza kaydınızı aldık saat 5.30'a kadar aranacaksınız dediler. aciliyeti var dedim hemen arasınlar diye. tamam dediler.


    saat 5.30 oldu ama kimse dönmedi.


    şimdi kutusuna koydum ve iade edeceğim.


    tp-link pişmanlıktır diyenleri dinlememekle hata yapmışım... ÖNERMİYORUM ALMAYIN!





    ek edit: arkadaşlar sizce niye böyle birşey oldu? 8 yıllık router o kadar mesafeden tık demeden bağlanabilirken bu modem niye bağlanamadı? her şeyi denedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakhturr -- 14 Ekim 2021; 21:1:45 >




  • Arkadaşlar maalesef AX50 ile ilgili kötü bir haber vermek istiyorum. Ax50 router ı ile wifi 6 desteği ve usb 3.0 portu olması nedeniyle ilgileniyordum ancak TP link forumunda konuşulması üzerine gördüm ki, cihaz üzerindeki usb 3.0 portu bir şekilde usb 2.0 olarak çalışabiliyormuş. TP link router cpu su yetersiz olduğu için böyle olduğunu belirtmiş. Yani port 3.0, kontroller 3.0 ancak cpu gücü yetmediği için usb 2 ye düşürülmüş gibi ifade etmişler yani yurtdışında yaşayanlar bile bunun bir hile olduğunu ve tplink'in insanları kandırdığını belirtmiş çok ama çok yazık.. ilgilenenler için forum linki ve oradaki mesajlar:


    "I can confirm the USB port on the AX50 is for all intents and purposes a USB 2.0 connection. I have a USB 3.0 external disk which features a two tone led, lights up blue for USB 3 and white for USB 2.0. Yup, guessed it right, it's white when connected to the AX50. The port on the AX50 is a USB 3.0 in the sense that it has the extra pins needed for USB 3, however I suspect the USB controller isn't really a USB 3 one."


    Link: https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/204124?page=1





  • Merhaba bende zyxel nas326 cihazım var. Normalde modem üstünden lan girişi rahat bir şekilde yerel ağda ver dosyaları paylaşıyordum. Şimde AX50 cihazı aldım. Modemin Wifilerini kapatıp Wan girişi ile AX50 ye bağladım. Sadece AX50 üzerinden sağlıklı bir şekilde wifi üzerinden internete ulaşıyorum. Yani router olarak kullanıyorum.


    Gelelim asıl meseleye. Nas cihazımı AX50 ye lan portundan bağladığımda yerel ağ üzerinden nas cihazına ulaşamıyorum. AX50 arayüzünden hangi ayarları yapıp Yerel ağ üzerinden nas cihazıma ulaşabilirim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.