Şimdi Ara

2018 Fiesta satıp 2020 Egea Mirror almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2018 model sorunsuz, 17bin km'de 1.1 motorlu Fiestam var. 85 beygir. Malum piyasa şartlarından dolayı aracımın değeri hayli arttı.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2017-bayandan-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1.1-fiesta-13.000-km-843883276/detay


    acaba diyorum bunu verip sıfır egea hatchback MIRROR paket almak ne kadar mantıklı olur? Üzerine 25 - 30 civarı vereceğim.
    https://otomobil.fiat.com.tr/fiat-egea-hatchback


    Ne dersiniz?

    Teşekürler







  • Bence mantıklı, tetris ekranlı fiestadansa daha geniş ve daha konforlu ve motoru bir tık daha canlı bir araca geçmek iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 Fiestadan 2018 egea HB'e geçtim. Fiesta 4 ileri atmosferik otm. di, egea 6 ileri atmosferik otm. Fiesta küçük aile aracı, tek çocukla idare eder ama 2 çocukla fiesta sınıfta kalıyor. Egeanın genişliği yetiyor zaten. İç malzeme kalteleri arasında da dağlar kadar fark yok, belki çok yakın birbirine. Kimi yerde Egea, kimi yerde fiesta iyidir. Genel manada Egea HB her türlü tercih edilir.
  • Şimdi şöyle bir durum var. Fiesta Titanium veya Titanium X olsa yapmayın derdim. Poloyla beraber sınıfının en kaliteli arabasıdır kendisi. Egea hb'ye göre tek eksisi iç hacimdir.

    Yeni kasa titanium dizel Fiestamı mart ayında sattım. Yalan yok hala özlüyorum, sınıfına göre çok çok iyi arabaydı. 2 aydır urban plus sedan Egea kullanıyorum ikame araç olarak, kesinlikle tercih etmezdim Fiesta yerine.

    Ancak sizin araç hem 1.1 atmosferik hem trend, o yüzden değerlendirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızın donanımı zayıf motoru da aynı şekilde. Egea iç hacmi çok ideal ve bagajı geniş. Donanım zaten lazım olan herşey var. Tablet ekranından dış jantına kadar çok şekil bir araba. Egea Hb gerçekten güzel araba. Kasvetli de duruyor. Tavsiye ederim pişman olmazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat leon 1.0 ecotsi visio da bakabilirsiniz 170 bin tl bayide.
  • Furkovic kullanıcısına yanıt
    Visio hangi bayiide var hocam bilginiz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişiklik hacimden dolayı ise hemen değiştirin. Çünkü b sınıfı araçlara benim gibi sığamıyorsanız egea bu konuda iyidir. Ancak bir araç değiştirdiğinizde en azından turbo benzin veya dizele geçerseniz eksileri varsa bunu telafi edecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadro

    Visio hangi bayiide var hocam bilginiz var mı
    maalesef hiç bir bayide yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.