Şimdi Ara

TÜRKİYE EKONOMİSİ AN İTİBARİYLE BATMIŞTIR 💲 [SÜREKLİ GÜNCEL VERİLERLE] (R.T.E AÇIKLAMA YAPTI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
24.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=IkEPi7EVNQ8&feature=youtu.be

    algı neyse gerçek o... sürekli izle sen bile inanırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. ruh ve sinir hastalıkları hastanesi'ne randevu alacaksanız, geç saate kalmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklima yillar once Turkiye'de sizofreni hastasi bir Psikyatistin yaptiklari geldi nedense  

  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsun ciddi mi yazıyorsun. Şakaysa komik ciddiyse trajik şu yazdığın mesaj.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhadss

    Hocam turkiyede sartlar iyice zorlasti. Calis kazan demekle pek olmuyor bu isler.


    Hadi calistin basarili oldun kazandin, aylik alacagin 10 bin TL olsa, 1160 Euro yapiyor. Bu cok komik bir rakam.


    Ben de avrupada yasiyorum. Birbirimizi kandirmayalim  


    mesajimi editleyerek devam ediyorum.


    Akparti ile Vatanseverlik arasinda bir baglanti kuramiyorum ben acikcasi sizler gibi. 6-7 yildir yonetim ve istikrarsizliktan oturu paramizin degeri dusmekte.


    Turkiye'ye gelip krallar gibi yiyip iciyoruz degil mi? Bu ulkenin insani ne yapsin? 2500 TL bu insanlara fazla gorulup bir de ustune hain sifatina sokuluyor dusundukleri yuzunden.


    Iyi o zaman ben de bundan sonra akpartiye veriyorum oyumu. param 2 kat degerlendi kisa bi surede. Yakinda daha da degerlenecegini dusunuyorum zaten. Bu ulkenin insani calissin tabi calismadan kimseye ekmek yok. ''Kimse zor zamanda para icin sikayet edip hainlik yapmasin (Bu konudaki ilk mesajinizin ozeti) ''


    Avrupadan konusmak sana da bana da kolay. Sadece uzuluyorum.

    Bak güzel kardeşim sadece türkiyede değil bütün dünyada işler iyice zorlaştı. Ben türkiye ekonomisi dünyanın en iyi ekonomisi demiyorum. Türkiye ekonomisi asla bir hollanda norveç almanya avustralya isviçre ile kıyaslanamaz . Ben yalnızca türkiyenin refah düzeyini kendi geçmişi ile kıyaslayıp halkın geçmişe göre çok daha iyi yaşadığını söylüyorum. Sizler bir grup azınlığa bakarak " bakın insanlar aç , fakir , et yiyemiyor , araba alamıyor " falan diyorsunuz ama bu azınlıktan dünyanın her yerinde var. Ben 16 senedir hollandadayım burada da fakirler var kardeşim. Üstelik bu insanlar buranın kendi vatandaşı. Bu fakirlerden almanyada da var amerikada da var isviçrede de var. Heryerde var güzel kardeşim. Türkiye bir mucadelenin içerisindedir. Aslında tüm dünya bir mücadelenin içerisindedir. Fakat bu mücadelede Almanlar olağanüstü üretim ve pazarlama gücüne sahip sanayisi ile hala dik durabiliyor amerika sömürge ve ticari gücü ile ayakta durabiliyor , isviçre ticari ve komisyon stratejileri ile ayakta durabiliyor. Yani sayılabilecek pek çok ülke var fakat bu ülkelerin hepsinin uzun yıllardır süre gelen omurgaları mevcut. Hepsi dünya üzerinde markalaşmış bir kuvvet ile direniyor bu mücadeleye. Bu kapitalist sistem çöküyor güzel kardeşim , çökmeye mahkum. Ben 21 yaşında baba ocağından ayrılıp hollandaya yerleşmiş ve 16 senedir de kendi işini yöneten , kapitalist sistem sayesinde gelişip nesiller boyu kanıma doya doya yiyebileceği bir miras bırakabilecek konuma gelen bir insan olmama rağmen şunu çok net biliyor ve itiraf edebiliyorum ki ; dünyanın omuzlarında durduğu kapitalist sistemin daha fazla dayanabilecek dermanı yok ama bazı uluslar bu yıkıma direnebilecek kudrete üretim ve ticari gücü sayesinde sahip. Fakat bizim garip vatanımızın böyle bir imkanı yok. Çünkü üretimimiz yok. Çünkü elimizden bırak tutan olmasını her fırsatta sırtımızdan vuran çok. Bizler bu vatanın evlatları olarak verdiğimiz üç kuruş vergiden dolayı , düşüncelerimize yöneticilerin düşüncelerinin ters dusmesinden dolayi. Ha bak amiyane tabir ile bu forumun bebelerinin soylediği tabirle söylüyorum sana " yov alamanyada 25000 euro mercedes s class var burada 25000 lira şahin yok " zihniyetinden dolayı bu topraklara bu vatana düşman olur , göz göre göre hiç utanıp sıkılmadan vatanına devletine bir araba bir iphone için söver hale gelirsek vah ki vah biz zaten yıkılalım yok olalım güzel kardeşim. Bir lüks araç bir pahalı telefon uğruna bir oyun bilgisayarı bilmemneyi uğruna insan vatanını satıyorsa zaten varolmayı haketmiyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • devrimsel kullanıcısına yanıt

    Geçenlerde bir arada doktor oldu o :)

  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    avrupa'nın en büyük asgari ücretli kesimi bizde, asgari ücret açlık sınırının altında. aktroller " eme dünyede de krişjj ver" nevi saçmalıklarla bunu unutturmaya çalışıyor. ayıp ne demektir , aktrollere sözlük gönderelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Ağustos 2020; 13:43:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.