Şimdi Ara

tv+ hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • superonline fiber internet bağlatmayı düşünüyorum ve halihazırda digitürk ailenin yıldızı paketini kullanıyorum. tv+ kullanan arkadaşlara sorum, tv izlerken sonuçta full hd izlerken bir internet kullanıyorsunuz ve bu kullanım bilgisayarlarda yavaşlamaya hızın düşmesine yol açıyormu? belgesel ve ulusal kanallar izlenicek çoğunlukla tam kanal listesini bulamadım önerir misiniz? digitürke yan odalarla birlikte 60tl gibi bişey ödüyorum bu daha uyguna geliyor sanırım.



  • Digiturk+internet ile düşünüldüğünde TVPlus+internet aynı yada daha ucuza gelecektir.

    Tv izlerken internet hızı düşmüyor. Modem içinde 2 ayrı hat varmış gibi düşünün. Birisi TVPlus için ,diğeri de satın aldığınız internet hızı için kullanılıyor.

    TvPlus da yan oda nasıl olur bilmiyorum. Kurulacak cihazlar(settop box) kablo ile bağlanmak zorunda. Web üzerinden izleyin desem şu an web üzerinden izleme çalışmıyor.

    Bende Digiturk Aile paketi + internet den geçtim. İçerik olarak aynı sayılırlar. İnternet olarak sa çok memnunum. Tabiki herkesin altyapısına göre aldığı hizmet değişecektir.
  • Rigorous kullanıcısına yanıt
    altyapı burda sorunsuz, ben 9 küsür yıl superonline fiber kullandım sonra saçma bi fantezi yapıp vodafone a geçtim superonline altyapısı iyidir diyerekten, değilmiş anlamış olduk. 2 farklı banttan geliyorsa bağlantı dediğiniz gibi bi düşüş olmaz hızlarda yinede bi müşteri hizmetlerinden teyit ederim. normalde tüm odalarda kutu var bizde ama tv+ da sadece salona kutu diğer odalar internetten izliyor sanırım. bizim için problem değil ama webplayerı bozuksa o sıkıntı.
  • Bende hiçbir zaman sorun olmadı. Youtubeda cayır cayır fullhd video oynarken laptopta internete giriyorum. Hız farkı hissetmiyorum. Taşıyan kablo aynı olsa da internet ve tv ayrı platformlar gibi bir bilgi vermişti müşteri hizmetleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.