Şimdi Ara

kasko hasar kaydı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    10/2018 tarihinde bir kazaya karıştım ve kendi aracımı kasko firmasından yaptırdım. İşlemler bitti ve o tarihte kontrol ettiğimde hasar kaydı 1160tl gibi bir rakamdı.Değişen tampon ve far ve çamurluktada düzeltme var.Araç astra g 2007 model..

    Geçenlerde kontrol ettiğimde hasar kaydının 4800tl ye yükseldiğini gördüm ve hdi sigortaya mesaj ile durumu sordum.Gelen cevapta 10/2018 tarihinde 1160tl işçilik yansıtıldığı ve 09/2019 tarihinde de 3650tl parça parası ödemesi yapıldığı yazılmış.Mesaja göre parçayı kendileri temin etmiş ve neredeyse bir yıl sonra ödemesi yapılmış.Haliyle hasar kaydı tutarı sonraki bir tarihte tekrar yükselmiş.

    Merak ettiğim bu durum ne derece normal? Misal ben bu aracı satsam yada böyle bir araç satın alsam aldığım tarihteki hasar kaydı ile sonraki bir zamandaki hasar kaydı aynı görünmeyecek ve hem alıcı hem de satıcı için tatsız bir durum oluşacak.

    Parça parasıda dönemine göre bir hayli yüksek göründü açıkcası ve de o dönemden mi yoksa ödeme yaptıkları yaklaşık bir yıl sonraki dönemden mi faturalandırılıyor bu kısımda belirsiz.

    bu şekilde aynı kazaya ait sonradan yükselen hasar kayıtları normal mi?


    kasko hasar kaydı hakkında







  • Normal bir şey, nadiren olsa da olur.
    Bunun teyidini aracınızı yaptırdığınız,
    servise gidip sorabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damneed

    Normal bir şey, nadiren olsa da olur.
    Bunun teyidini aracınızı yaptırdığınız,
    servise gidip sorabilirsiniz.
    Yanıt için teşekkürler. Servisle görüştüm ve değişen 3 parça diyor , kasko firması 5 parça diyor. 5664 sbm den sorgu yapınca aracınıza ait Exper raporu yok diyor. Kasko firmasi ile tekrar görüştüm ve Exper ,değişen parça raporu bekliyorum . Değişik bir hal aldı durum .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.