Şimdi Ara

Turkcell'den vodafone geçip ses kalite sorunu yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 10 gün oldu vodafone geçeli turkcellden aldığım sesi bundan alamıyorum hiç bir şekilde. Evde olsun işte olsun ses kaltesizliği mevcut. Turkcell kullananlar bilir ben turkcell ile konuşurken karşıdaki ses tok ve yeterli geliyordu şuan yanından geçmiyor bu gelen ses.

    İnternet çekme olayında değilim ama bu ses sorunu beni soğutacak galiba. İki türlüde wolte açık şekilde konuşmalar yapıyorum.



  • Vodafone, Türkiye'ye yatırım yapmıyor. Dolar olmuş 7,10 TL, euro olmuş 8,40 TL. 199 TL'ye sattıkları sınırsız tarifenin dolar karşılığı 28, euro karşılığı 24. Ben 35 TL'lik paketini kullanıyorum; dolar karşılığı 5, euro karşılığı 4. Çoğu kişi de ortalama 35-40 TL'lik tarife/paket kullanıyor, adamlar para kazanmıyor. Bakın, en yüksekten sattığı tarifeden bile komik rakamlar kazanıyorlar. Üstelik, devlete verilen vergileri de çıkarmadım daha.

    Turkcell'in yabancı ortağı İsveçli Telia da 2 ay önce hissesini TVF'ye sattı. Yabancılar için iyi bir pazar değil Türkiye. Vodafone da iyi bir alıcı bulsa, hiç düşünmeden bırakıp gider diye düşünüyorum.
  • Turkcell zaten ses kalitesiyle meşhurdur

    Onun dışında Vodafone genel anlamla ses konusunda vasat
  • Aradığın kişi Vodafone'lu değilse çöp bir performans olur. 3G veya 4G üzerinden şebeke içi aramalarda gayet yeterlidir.

    Şebeke içi veya şebeke dışı farketmez, 3G ve 4G'de Turkcell'in yanına yaklaşamazlar maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Ağustos 2020; 23:13:57 >
  • Sadece vodafonelularla tatmin edecek ses var,diğer operatörlere malesef iyi değil.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Geneli turkcell arada telekom ve vodafone var onlarda da fark göremedim. Tekrar turkcele dönmenin belli bir süresi var mı acaba bu ay sonu tekrar geçmeyi düşünüyorum.
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Faturalıya geleceksen istediğin zaman gidip yeni müşteri tarifelerini alabilirsin.
  • HD ses için konuştuğun kişinin aynı operatörüde olması gerekiyor
  • Ben de durum aynı. Dün Vodafone'lu birisi ile yaptığım görüşme de inanılmaz derecede kötüydü.
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    ayni operator olma zorunlulugu yok hatlarda volte tanimliysa vodafone ve turk telekom arasinda hd olarak konusturuyor su an vodafone ile turkcell arasinda da bazen hd bazen normal olarak konusturuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 5 Ağustos 2020; 15:28:46 >
  • Vodafonenun düzgün çalışan neyi var. Bu adamlar İngilterede ve diğer ulkelerde boyle değil ya. Ingilterede kullandığımda müşteri hizmetleri arayıp memnu iyey görüşmesi VS yapıyordu. 2012de gittiğimde çoğu yerde 3G kullanıyordum hatta hemen hemen her yerde. İnternet hızı da fena değildi. Vodafone TR sıkıntılı. İnterneti yavaş. Sistemsel sorunlari bitmiyor. Uygulamasi çalışmadı 15 gün nerdeyse. Tek güzelliği faturasızsan TL yükleyince 3Gb hediye vermesi.
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Vodafone, Türkiye'ye yatırım yapmıyor. Dolar olmuş 7,10 TL, euro olmuş 8,40 TL. 199 TL'ye sattıkları sınırsız tarifenin dolar karşılığı 28, euro karşılığı 24. Ben 35 TL'lik paketini kullanıyorum; dolar karşılığı 5, euro karşılığı 4. Çoğu kişi de ortalama 35-40 TL'lik tarife/paket kullanıyor, adamlar para kazanmıyor. Bakın, en yüksekten sattığı tarifeden bile komik rakamlar kazanıyorlar. Üstelik, devlete verilen vergileri de çıkarmadım daha.

    Turkcell'in yabancı ortağı İsveçli Telia da 2 ay önce hissesini TVF'ye sattı. Yabancılar için iyi bir pazar değil Türkiye. Vodafone da iyi bir alıcı bulsa, hiç düşünmeden bırakıp gider diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.