Şimdi Ara

Samsung tv tamiri.. 950 tl ,630 tl ,67 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung marka tvyi alalı 10 sene olmuştur. Üsten kararmaya başlamıştı sonra ekran karnlıpa büründü. Samsung yetkili servis 950 tl, Özel yetkili servis 630 tl fiyat istedi. Eski tv için bu parayı vermek yerine riski göze alıp açtım ve ne göreyim plazma, anakart, power kart ve üstte led ... Yani hiçbir karmaşıklık yok. Ha birde sharp plazma görmek şaşırtı..

    Led kodlarına göre sipariş verdim ve değiştirdim. Tamir olayı eskiden kalma yenisini al tak bitti işlem servisler de aynısını yapıyor.

    Cesaretli olun risk alın..

    Samsung tv tamiri.. 950 tl ,630 tl ,67 tl ? Samsung tv tamiri.. 950 tl ,630 tl ,67 tl ? Samsung tv tamiri.. 950 tl ,630 tl ,67 tl ? Samsung tv tamiri.. 950 tl ,630 tl ,67 tl ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Servislerin sadece maliyete göre rakam çıkarmadığını işçilik ücreti aldığını da unutmayın . Onun dışında tebrik ederim . Bence her erkek az çok bu işlerden anlamalı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu servisin mantığı budur zaten.Kartın üzerinde sadece bir parça bile arızalı olsa onu iki dk lehimleyip değiştirmek yerine komple kartı değiştiriyorlar.Garantisi bitmiş cihazlar için zaten servis çağırmak bence mantıklı değil.Elinizden geliyorsa tamiratını kendiniz yapmanız cebiniz açısından daha iyi olacaktır.Elden gelmiyorsa bozuk cihaz için servis hemen hemen 0 cihaza yakın fiyat biçiyorsa üstüne ekleyip 0 almak daha mantıklı.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tabiki işçilik ücreti alacaklar işletme kâr da etmeli fakat fiyatları şişmiş. 300-400 tl deseydi sanmıyorum ki bu işlere girişeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tamir etmeyeceksen servise ne gerek var. Kişi kendi açar değiştirir. Bence yakında insanlar arabalarını da çok büyük hasarlı olmadıkça kendi tamir edecek ve periyodik bakımlarını kendileri yapacaklar. Yotube da herşey gösteriliyor herkes birşeyler öğreniyor. Bira rakı yapmayı bile insanlar öğrendi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde lg tv yuvarlak yuvarlak kararmalar gösteriyor beyaz backroundta, bende bir boş zamanda girişebilirim.

  • Authorized kullanıcısına yanıt
    YouTube da kaynak çok yardım alıp cesaretle işe başlayın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel yetkili servis :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.