Şimdi Ara

Bu esnaflar batmasında ne olsun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
2
Favori
17.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayıptır söylemesi canım tatlı çekti ve dışarı çıkıp sadece şerbet tatlıcı satan yerden revani aldım sonra yolumun üstünde pastaneden alman pastası ve manavdan meyve aldım. Revani bayatlıktan dökülüyor alman pastasının o içinde krema yağdan daha beter ve simidi bayat... Ya meyveler onlarda da çürükler vardı neyseki onların çürüklerini temizledim yenebilecek duruma geldi tatlılarsa çöp oldu. 15 dk yaptığım alışveriştr 100 tl harcadım ve para çöp oldu.

    Oturduğum çevrede 200+ fazla esnaf dükkan vardır ben elemekten bıktım.
    Bu esnafa ne diyelim ?


    Ek: Yorumların çoğunda neden iade etmedin vb. mesajlar okudum. İade etmeme nedenim paramı n çok olduğu için değil zaten işsizim. İade de oluşabilecek polemiklerden uzak durmak için gitmedim çünkü bu tür durumlarda haksızlığa uğradığımda haksızlığım giderilmemesi durumunda çok sert ve sinirli olabiliyorum bu yüzden artık kendimi frenliyorum. Nazik olarak durumu anlattığınızda da üstünüze çıkmaya çalışan çomarlar oluyor yani naziklikte fayda etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincerdinc -- 5 Ağustos 2020; 16:31:16 >



  • Küçük esnaf batmaz, çünkü güzel keriz silkeliyorlar. Telefoncu bir tanıdık var adam son model Mercedes' e biniyor . Telefon sordum internet fiyatından tam 500 TL fazla fiyat çekti bir de sana olur diyor 😀 😀😀 İnternetteki satıcı da kazanıyor düşünün ne kadar kazandiklarini. Gıda sektörü de aynı şekilde zaten bitmez sektör.

    Biz evde 3 kişiyiz az olsun öz olsun mantığıyla aldığımız her ürünün en kalitelisini almaya çalışırız. Son 2 yılda bizi bile inanılmaz etkiledi. Bahsettiğimde öyle her gün etler,ballar kaymaklar değil. Allah kalabalık ailelerin yardımcısı olsun. Esnafta nasıl olsa satıyor mantığıyla döşüyor işte. Kaliteli rekabet olsa günü kurtarmaya oynayamaz.

  • Ha bir de tazemi diye ısrarla 3 kere sordum gözüme baka baka yalan söylemeleride cabası..
  • kurumsal yerlerden al
  • Kurumsal yerlerde de bu tür durumlar başa geliyor. Bence denetleme eksik. Daha önce zabıtaya şikayet ettiğim yerler oldu ama yinede birşey değişmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdincerdinc

    Kurumsal yerlerde de bu tür durumlar başa geliyor. Bence denetleme eksik. Daha önce zabıtaya şikayet ettiğim yerler oldu ama yinede birşey değişmiyor.

    kurumsalda iade çok kolay

  • Biz evde 3 kişiyiz az olsun öz olsun mantığıyla aldığımız her ürünün en kalitelisini almaya çalışırız. Son 2 yılda bizi bile inanılmaz etkiledi. Bahsettiğimde öyle her gün etler,ballar kaymaklar değil. Allah kalabalık ailelerin yardımcısı olsun. Esnafta nasıl olsa satıyor mantığıyla döşüyor işte. Kaliteli rekabet olsa günü kurtarmaya oynayamaz.

  • Gidip kafalarına atmak istemiyorum. Bu tür durumlar da çok sinirleniyorum ve ortalığı birbirine katabiliyorum bu nedenle iade işlerine uzak duruyorum çöpe atıp başıma gelebilecek beladan uzak durmaya çalışıyorum. 2 saat sonra unuturum diğer türlü ne olur ne olmaz
  • Tanıdık esnaf yoksa bilindik yerleri tercih edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdincerdinc

    Gidip kafalarına atmak istemiyorum. Bu tür durumlar da çok sinirleniyorum ve ortalığı birbirine katabiliyorum bu nedenle iade işlerine uzak duruyorum çöpe atıp başıma gelebilecek beladan uzak durmaya çalışıyorum. 2 saat sonra unuturum diğer türlü ne olur ne olmaz

    sakin ol enişte



    gidip insanca anlatacaksın işte ne kastın bu kadar kendini

  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Benimde mantığım aynı az ve öz olması. 1 tane alman pastasına 10 tl verdim. Revanin kilosu 40 tl. Nektarinin kilosu 13 , eriğin kilosunu 11 tl, domates 7 tl...
  • Kendim dürüst olmaya çalışıyorum bu adamları görünce sinirleniyorum nedense. İnan kaç kere para üstü fazla almışım diye hemen götürüp geri vermişimdir. Hani şuan verdim 3 kuruşda çok önemli değil zenginde fakirde etmez ama inan canım çok tatlı çekti ve bunların böyle bayat çıkması ister istemez sinirlendirdi ve zoruma giden 3 kere sordum tazemi diye yalan söylemeleri ve kandırıldığımı hissetmek beni sinirlendiriyor.

    Normal de hep online alışveriş yaparım bu tür gıdalar da esnafla muhattap oluyorum istemesemde...
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    1 hafta once geldi demelerini beklemiyorsunuz herhalde 😂

  • Geri dönüp iade edin nie çöpe atıyorsunuz ?
  • Alışveriş yapılacak yerleri iyi seçmek lazım. Evime yakın bir pastane var, bugüne kadar oradan aldığım hiçbir şey üzmedi.
  • Küçük esnaf batmaz, çünkü güzel keriz silkeliyorlar. Telefoncu bir tanıdık var adam son model Mercedes' e biniyor . Telefon sordum internet fiyatından tam 500 TL fazla fiyat çekti bir de sana olur diyor 😀 😀😀 İnternetteki satıcı da kazanıyor düşünün ne kadar kazandiklarini. Gıda sektörü de aynı şekilde zaten bitmez sektör.
  • İade et, ne diye çöpe atıyorsun ki?

  • Alırken bakmıyormusun arkadaş 3ünde sorun yaşaman Csb olduğunu göstersede hatanın büyüğü sende...
  • Daha büyük kurumsal fiyat olarak pahalı olan yerleri tercih etmek gerekiyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.