Şimdi Ara

Realme 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda aradım ancak bulamadım. Realme 6i var 6 pro var ama düz 6'ya sahip kimse yok mu? Mi note 10 lite ile bunun arasında kaldım. 90 hz ekran ve su geçirmezlikten dolayı bana daha yakın geliyor realme 6.
    Telefonun herhangi bir kronik sorunu, bir eksik yanı var mıdır? Kullananlardan yorumlarını bekliyorum.



  • arefe gunu satın aldik. bugun sarja taktik telefon kafayı yedi. icinde bir yakınımızın dugun resimleri falan vardı. onalr hep silindi. son guncellemeyi yukledik. telefon simdi kendine kapanip aciliyor. en kısa zamanda servise goturucem de daha yepyeni telefon. yerinde olsam samsung a70 falan alırım. buyuk marka harici telefon ugrastiriyor bence.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    bi telefonda olabilecek en kötü şey uğraştırması zaten. bizzat 2 telefonumda da yaşadığım için biliyorum. zaten kimsenin yorumu olmaması da kafamda şüpheler yarattı. neyse teşekkürler bilgilendirme için.
  • Ben telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Güncelleme ile ilgili bir yorum okumadan güncellemeyi yapmak istemedim. Şimdilik memnunum. Evde olduğum için gün içinde telefonla çok vakit geçiriyorum. Eski telefonumla oynayamadığım, aklımda olan oyunları da oynuyorum. Buna rağmen şarjı iyi gidiyor gibi geliyor. En iyi yanı da hızlı şarj olayı. Ben ölçmedim ama internet testlerinde 1 saat 2 dakikada, gsmarena'nın paylaşımında 55 dakikada 1'den 100'e şarj oluyor. Ben de yüzde 3-5'e filan düşünce şarja takıyorum, biraz tv ya da bilgisayar bakarken farkında olmadan tamamen şarj olmuş oluyor. Daha kısa sürede ihtiyacım olduğunda da belki yarım saatte %65 filan şarj oluyor diye düşünüyorum.

    Arkadaşın başına gelen şey için üzüldüm. Şimdilik benim telefonda bir sıkıntı yaşamadım. Memnunum diyebilirim. Güncellemeyi yüklemedim, neyi değiştiriyor bilmiyorum ama biraz araştırıp yorum okuduktan sonra yükleyip yüklememeye karar vereceğim. Eğer yüklersem ben de yorum yaparım.

    90 Hz'a gelince, ben gözle görülür bir farkını hissetmedim. Gsmarena'da NFC var diyordu ama yok. Çift hatlı ve ayrıca hafıza kartı için de boşluk var. Aklıma gelenler bunlar.




  • Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Arkadaşların belirttiği sorunların hiçbirini yaşamadım. Daha doğrusu hiç sorun yaşamadım. 36 saat oyun kullanımı dahil şarj süresi ve yaklaşık 8,5 - 9 saat ekran süresi alıyorum. %10'dan %100'e 52 dakikada şarj oluyor. İlk yarım saatte %70'e kadar şarj edip sonrasında yavaşlıyor. NFC desteği bölgesel olarak kısıtlanmış sanırım. Zira çeşitli programlarla incelediğimde PN553 chipseti aktif olarak gözüküyor. Tüm güncellemeleri yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. Cihazım 8 GB RAM'li olandan.
  • Ben de yaklaşık 1 aydır 8 gb olan modelini kullanıyorum. Tüm güncellemeleri de yaptım. Güncelleme öncesi ve sonrası herhangi bir problem yaşamadım. Şarj konusunda gayet yeterli, telefon sürekli elimde ve bir günü çıkarıyor. zaten 1 saatte 0 dan 100 e şarj oluyor. Cihazla ilgili 3 adet memnuniyetsizliğim var

    1- Aramaları otomatik kaydetme yok. Asus zenfone laser 5.5 kullanıyordum. Uyarısız, limitsiz, hem beni hem karşı tarafı otomatik kaydediyordu. Çok kullandığım bir özellikti.

    2- Bildirim ışığı yok, mesaj gelmiş mi gelmemiş mi sürekli ekranı aç kapa yapmak zorundayım

    3- Titreşimi çok zayıf, iş yerinde titreşime alıyorum, mesaj ve aramalarda titresin diyorum ama çok zor hissediliyor, e bildirim ışığı da yok zaten


    bunlar dışında herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz.

  • ugur426a U kullanıcısına yanıt

    Bildirim ışığı için Always-On-Display özelliğini kullanarak çeşitli varyasyonları kullanabilirsiniz. Realme 6 AOD diye arattığınızda pek çok kaynak var bununla ilgili. İşinize yarayacağını düşünüyorum.

  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt

    Hocam Birkaç uygulama denedim, genellikle amoled ekranlara özel yapılmış uygulamalar, bizim telefon ips lcd ekran olduğu için verim alamadım çoğundan. Bir tane çalışan bulmuştum ama o da sonradan sapıttı malesef. Ücretsiz ve lcd ekranda sorunsuz çalışan henüz bulamadım.

  • ugur426a U kullanıcısına yanıt

    Benim telefonu aldığımdan beri kullandığım bir uygulama var. Cüzi bir miktar ücretli. Ancak hiç sorun çıkarmadan kullanıyorum. Üstelik çok ve detaylı birçok özelliği var. Bildirim ışığını sürekli yakması, belirli aralıklarla yakması, bildirim ışığı ile birlikte saat göstermesi gibi ve çok daha fazlası var. Always On Edge olarak geçiyor Google Play'de. Bildirim ışığının koordinatını ayarlayıp ön kamera etrafında çeşitli şekillerde yanmasını sağlayabilirsiniz.

  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt

    hocam bahsettiğiniz uygulama bu mu?

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe&hl=en


    değilse link paylaşabilir misiniz lütfen?

  • ugur426a U kullanıcısına yanıt

    Evet bu.

  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler, uygulamayı deneyeceğim.  

  • bu telefonda NFC varmi turkiye'ye gelen modellerinde?

  • Infestor kullanıcısına yanıt
    Menülerde yok ancak çeşitli uygulamalarda chipin var olduğu görülüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.