Şimdi Ara

Buutik dershaneye gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben sayısalda 8k yaptım. Fransız lisesi olduğumdan dolayı matematik hariç temelim 0'dı zaten son sene okulda ts sınıfına gitmiştim felsefe dersini sevdiğimden. Bizim gördüğümüz fenin yks ile alakası yoktu. Matematiği de ilgili olduğum olduğum için yapabiliyordum.
    11. sınıfta butik dershaneye gitmeye karar verdim ve açıkçası bu kararımdan çok mutluyum çünkü kötü olduğunu gördüm ve bıraktım. İyi sınıfta da oldum kötüde de. İyi sınıflarda insanların tavırları sinir bozucuydu, fizikte anlamasam da soru soramıyordum. Kötü sınıflardaysa dersler hep konuşmayla kaynıyordu. 12. sınıfta butik dershane ile benzer paraya denk geleceğinden fizik kimya biyoloji ve matematikten özel ders almaya karar verdim. Konular bittikten sonra da ders yapmayı bıraktık. Dershaneye gitmeyi düşünenlere tavsiyem şu: temeliniz sıfırsa ve pahalı bir dershaneye gitmeyi düşünüyorsanız ve durumunuz varsa özel ders almak çok daha iyi olur. 5 ayda bitiyor konular, tüm sene özel ders almanıza gerek yok. Kendi hızınızda gidip kötü olduğunuz konuları uzatabiliyorsunuz. Eğer temeliniz varsa ve okulunuzda yks anlatılıyorsa bence ucuz dershaneye bile gitmeyin. Onca günü doldurmak için gereksiz uzatılıyor dersler, insanlar piskolojinizi etkiliyor. En azından bunlar benim tecrübemdi. Pahalı dershanelere giden arkadaşlarım beklentisinden düşük yaparken kendi çalışan arkadaşlarım daha iyi yaptı. Sosyal derslere zaten kendiniz çalışabiliyorsunuz. En azından bunlar benim tecrübemdi, kişiden kişiye değişebilir. Butik dershaneler verdiğiniz parayı hak etmiyor. Hele sosyalseniz hiç gitmeyin oturup ezber yapın, dershane sizi çalıştırmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thean0 -- 1 Ağustos 2020; 19:58:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynen öyle Hocam özel ders bazen dershaneye göre çok daha mantıklı oluyor.Dershane mezunlar için zulüm zaten lise 5 okuyorlar resmen.Birisi dershaneye gidecekse kendine çok güveniyorsa gitmeli.Onda da iyice araştırmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.