Şimdi Ara

Atatürk'e ihanet eden parti CHP'de Atatürkçülük'ün çöküşü (NG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nihat GENÇ bu günki makalesi


    Dünkü yazıma devam, susacak değiliz duracak değiliz, bu güya Atatürkçü yazarları Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu alayını yatırdı tek tek ...., sessiz kalacak hiç değiliz.

    Katil vatan haini PKK ve Fetö'nün emrine girmekten hiç rahatsız değiller, bakın, Kılıçdaroğlu açıkça PKK'ya eyalet-federasyon sözü veriyor, Sözcü, Tele 1, Halk TV, Oda Tv, Cumhuriyet yazarlarından tık yok.

    İhanetin harika belgesi, kim ne susturdu sizi, hipnoz'a mı soktular, bir manyetik alan mı oluşturdular, nerede kalemlerinizdeki Atatürk'ün gözlerinden ışıldayan muazzam şimşekler, niye sustunuz?

    O raddeye gelmişti ki Atatürkçülükleri, birileri kendine Atatürkçüyüm dese, bu cüheladan belge almak zorundaydı?

    Hayır düne kadar siz ilan ediyordunuz kim kuvayı milliyeci kim liboş diye.

    Şimdi, bir günde!

    Sattılar, neyi, Atatürk ismini Atatürk resmini, Atatürkçülük kimliğini, kime? PKK'ya, kim sattı? Kılıçdaroğlu avanesi, gazeteleri tv'leri yazarları, hepsi anlaşmış, gün itibariyle açın okuyun alayını tık yok.

    An itibariyle içlerinde güya muhalif gazetelerinde CHP'nizde 'toprak bütünlüğünden yana' tek bir adam kalmadı.

    Çoluk çocuk mu kandırıyorsunuz, daha ölmedik!

    Bu millet bu satışı affeder mi, şimdiden kendinize Fetöcü liberaller gibi yurt arayın.

    Sizi rezil rüsvay etmek boynumuzun borcu olsun.

    PKK'yla kazanılacak seçimin de memleketin de .........!

    Zortlatma denir buna.

    İhanet gecesi suç üstü yakalanmış liberal tayfa ve Kaftancıoğlu ve PKK, CHP'yi, sayenizde el birliği yekpare anahtar teslim önce gasp edip ele geçirdi. Ve şimdi, kurultayda, PKK'nın tüm istekleri program haline getirip deklare ediliyor.

    Ve siz CHP'li yazarlar seçmenler kitleler, seyrediyorsunuz?

    Dürüst olun şaraptan biradan Fetö'den PKK'dan kumpastan iki yüzlülükten sahtekarlıktan vaz geçin. Ve ağzınıza bir daha Atatürk-Cumhuriyet gibi soylu kelimeleri almayın.

    Hayrola kendinizi her biriniz Atatürk'ü de aşmış Atatürk'ün en yakın silah arkadaşları Atatürk'ün yaşayan havarileri gibi görüyor böyle yazıyordunuz, ne oldu?

    Şimdi, bir günde ne oldu da yolu bu kadar şaşırdınız, tek kurtuluşunuz Kaftancıoğlu'nun ve PKK'nın 'rahmetine' (?) sığındınız?

    Köle tüccarları gibi Kılıçdaroğlu-Kaftancıoğlu alayınızı zincirle bağlamış kırbaçlıyor, cık'ınız çıkmıyor, ülke toprağının pazarlandığı bugün alayınız fareler gibi yine hangi kirli dolapların çamaşırların altına sığındınız?

    Dünden bugüne önce Sarıgül'ü sonra Ekmeleddin'i şimdi de PKK'ya özerklik'i savunan Emin Çölaşan ve diğerleri, Atatürkçü mü? Şimdi de Kılıçdaroğlu dostlarım deyip Abdullah Gül'ü ima ediyor, sesleri çıkıyor mu? Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Soner'i, Cumhuriyet yazarları, Atatürkçü mü kirli kumpas pazarlığının tetikçileri kışkırtıcıları palazlayıcıları mı?

    İbreti alem dünya gözüyle gördük işte CHP'li seçmenlere kurduğunuz kirli hain kumpası!

    Atatürkçülük boyası nihayet döküldü!

    Tertemiz insanlar size güvendi, utanmadınız mı, bunca acılar çekilmiş yıllardan sonra dürüst seçmenlerle hala ....şak geçmekten, yorulmadınız mı?

    Böyle bir kazık tarihlerde görülmemiş, kırk yıl kuvayı milliye yazacaksın, 41. gün PKK'ya eyalet bağışlayan parti programına-deklaresine tek laf etmeyip aksine destekleyip önünü açacaksın.

    Hatta bu ihaneti program haline getiren Kılıçdaroğlu'na-Kaftancıoğlu'na gaz verecek, yağlayacak-cilalayacak tertemiz seçmenlere bu ihaneti süslü seçim kazanacağız lafları hayalleriyle kakalayacaksınız.

    Bakın bu sahtekar yazarların yazılarının üslubuna, üç kağıtçı ağzı, keriz silkeleme ağzı.

    CHP'li ve Atatürkçüler'e 'yersen' çeken yazılar!

    Siz bu memleketin ekmeğini yemediniz mi?

    Ne ulan bu terbiyesizlik, tertemiz seçmenlere karşı bu ..ötünü yiyim ayakları yazılar, hala kimi kandırıyorsunuz, utanmıyor musunuz?

    Muhalif seçmenlere kazığınız PKK'ya kızağınız tarihe geçti artık, an itibariyle afişe oldunuz foyanız tıynetiniz bugün itibariyle resmiyet kazandı.

    Artık bu memleketin evladı değil, PKK'nın kumpasın ihanetin önünü açan tertemiz seçmenleri dolandıran rezil rüsvay üç kağıtçı adamlar olarak tarihe kazıldı.

    Bu saatten sonra söylediğiniz her lafı ağzınıza tıkmayan, yediğiniz her lokmayı size zehir etmeyen, kandırdığınız o milyonlarca seçmeni başınıza yıkmayan, sizin gibi şerefsiz olsun.

    Demek onbinlerce askerimizi öğretmenimizi öldüren PKK'ya ülkenin yarısını veren CHP deklaresini görmezden geliyorsunuz?

    İsyan ve itiraz etmiyorsunuz, demek ülkenin yarısını PKK'ya veren bu anlaşmayla CHP'ye dünyayı dar etmiyorsunuz, duygusuz, coşkusuz, fikirsiz, sinsi, cahil hesap adamları! Suskunluğunuz yanınıza kar mı kalacak sanıyorsunuz?

    Anlaşılan, siz de Suriyeliler Iraklılar gibi çoluk çocuk Ege sularında boğulmadan 'vatan' nedir anlamayacaksınız.

    Terbiyesiz adamlar, vatan pazarlığa gelmez.

    Toprak bütünlüğü tartışılmaz.

    Ne cumhurbaşkanının ne genelkurmay başkanının ne meclisin ne referandumun vs. toprak verme hakkı yoktur. Toprak'ı sadece galip ordular alır. Sizi mağlup eden işgal eden sizi pes ettiren kimdir hangi duygular hangi gelişmeler hangi ordulardır! Sizin .ötünüzü kaldıran nedir?

    Ya işte, hayat böyledir, bir seçim uğruna vatan'ı pazarlayacak tıynete geldiniz, bir günde Ali Kemallere Fetö'lere karıştınız.

    Ya işte böyle, kırk yıl Atatürkçülük maskesi altında üfürüp üfürüp cepleri doldurdunuz, ama hayat böyledir, yazarlar bir gün, bu hayatı rezillikler içinde nasıl bitirdiğinizi, Mustafa Kemal kitaplarınızın son sayfasına.

    Değil siz, sizi hala okuyan da bu ihanet suçuna ortaktır, sizi hala alkışlayanın da cehaletine .ıçayım, size hala adam diyenin yüzüne tüküreyim.

    Katil vatan haini PKK ve Fetö'nün emrine giriyorsunuz, tıss yok, öyle mi, biz de seyirci kalacağız, öyle mi?

    Siz kimsiniz ulan, bu ülkenin tapusu sizin mi elinizde, padişah mısınız derebeyi misiniz, vatanı satma hakkını kendinizde hangi hakla hangi cüretle görüyorsunuz?

    Adı, cumhuriyet'i kuran parti olunca Cumhuriyet'i satma-bölme-pazarlama hakkını kendinize hak mı görüyorsunuz?

    Siz kimsiniz ulan, babanızın malını mı bağışlıyorsunuz?

    Arkanıza Atatürk resmini koyunca ülkenin anayasasını tapusunu canınızın istediğine satma pazarlama hakkını size kim verdi?

    İstiklal savaşıyla kazanılmış bağımsız ülke toprağı burası. Bu topraklar sizin seçim oyuncağınız sizin seçim kumpasınız sizin seçim matematiğiniz sizin kumar masasına sürdüğünüz pey hiç değil. Bu toprakların namusuyla şaibeli patronlarınızın size üç-beş kuruşa bağışladığı köşelerin namusunu karıştırmayın.

    Bölünmez varlığı tartışılmaz toprak bütünlüğüyle kumar oynama hakkını bu millet ne size ne partinize verdi.

    Öyle, ağanın dönüm dönüm arazileri gibi ister satarım ister üstüne .ıçarım kostaklanmalarıyla siyaset yapma hakkına sahip değilsiniz, yaparsanız, kim kimin yakasına yapışır, görürüz.

    Biz her şeyi biliriz biz en doğrusuyuz, biz seçmeni Atatürkçülük maskesiyle oyalarız, biz seçmene bu kazığı yuttuturuz vs. gibi ruh ve ego hastalıklarınızı bizler zaten biliyorduk, ancak bu hastalıklar terminal safhaya son safhasına geldi.

    Kendinizi bugüne kadar 'vatansever', 'dürüst, en temiz' yazarlar olarak cilalayıp memleket sevdalısı ayağıyla egonuzu pazarladınız, sonuç, Kadir İnanır, Ahmet Altan, Ali Bayramoğlu gibi tescillilerle yanyana düştünüz, bundan büyük rezillik mi olur!

    Sahtekar suskunluğunuz ve yeni CHP'ye desteğiniz önce CHP'nin baştan aşağı tasfiyesine, sonra PKK talimatlarını programınıza geçirip kurultay bildirgesi olarak deklaresine kadar uzandı. Sahtekarlıkla göz boyamak için Atatürk posterleriyle açtığınız yoldan bakın şimdi PKK'lılar Fetöcüler bando mızıka marşlarla kahramanlar gibi sayenizde güle oynaya zafer kazanmışlar gibi yürüyorlar.

    Ayıptır ulan, içinizden bir tane 'itiraz' eden bir isyancı kişi dahi çıkmaz mı?

    Bu nasıl tekmili birden bu nasıl topyekün teslim oluş bunlar nasıl yazarlar alayı birden susturulmuş dönüştürülmüş iğdiş edilmiş evcilleştirilmiş kedileştirilmiş alayı hadım edilmiş.

    90'lı ve 2000'li yıllarda liberallerin ülkeyi getirdiği 'verelim gitsin .mına koyum' çizgisine yine yedi sülalenizi kim kafalayıp getirdi?

    Bu ihaneti sırtlayıp göğüsleyecek kadar cesaretiniz olmadığını da biliyorum.

    'Amaan amannnn..' 'sesssiz sessiz...' 'susun susunnn' 'sırası değil...', 'kafa karıştırmayın', 'ne yani AKP mi kazansın..' 'Onlar da PKK'yla pazarlık yapmadı mı?'... kelimeleriyle kafaları işleye işleye vatan işte böyle usul usul süreç süreç pazarlanır satılır.

    Sevgili kardeşlerim, bu ihanete çok da şaşırmayın, toprağımızı ve bağımsızlığımızı bize bu sahtekar ikiyüzlü yazarlar bağışlamadı!

    Bizlerin toprak bütünlüğümüze olan ya istiklal ya ölüm imanımızı bu yazarlar besleyip büyütmedi.

    Gördünüz işte bunca yıl yan gelip yat, bir vatansever cumhuriyetçi aday çıkartmak için kafa hiç yorma, sonunda seçimler-yumurta .öte dayanınca, sen git PKK'ya ülkenin yarısını verecek federasyonun yolunu açacak, iç savaşları etnik savaşları bir daha tetikleyecek siyasi pazarlığa ülke toprağını peşkeş çek!

    Bu insanların artık ne hayatları varlıkları beni ilgilendirir ne yazıları ne ölümleri!

    Fetö ve PKK seçim hesabı-kumpaslarında yan yana iç içe yer almaya karar veren kendileridir!

    Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir ve gün itibariyle Cumhuriyet'in 'kimsesi' yoktur.

    Zaten olsaydı, tek bir vatansever temiz bir cumhuriyetçi adayı, çoktan olurdu!

    İş başa, gençliğimize ve halkımıza düşmüştür!

    Toprağımızı pazarlık masasına oturtanlarla Cumhuriyet'imize meydan okuyanlarla selamımız sabahımız olmaz, affımız asla yoktur!

    Seni beni milyonlarca seçmeni kafa kola alacak kadar kendilerine güvenen bu yazar tayfasının alayıyla hesabımız zerre şüpheniz olmasın her gün nefes almaksızın sürecektir.

    İhanete kumpasa kumara PKK ve Fetö hesaplarına Abdullah Gül'lere Davutoğllarına, Kaftancıoğullarına, ve bu cühelanın kandırdığı kalemlere adları-sanları ne olursa olsun, GEÇİT YOK!

    Bu tezgahları bu ülkeye yine kim getirdiyse onların yanına giderler.

    Şüpheniz olmasın, GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nihat gencin tahtalar iyicene eksilmiş vah ki ne vah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürkün yaptığı hiç bir inkılaba, gerçekleştirdiği kurtuluş savaşına saygı göstermeyen her fırsatta hakaretler eden akapeliler mi Atatürkçü yoksa??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 1 Ağustos 2020; 12:11:18 >
  • Beşiktaşlılar Beşiktaşı konuşuyor. Fenerlilerin ne kadar beşiktaşlı olduğunu değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhodium

    Beşiktaşlılar Beşiktaşı konuşuyor. Fenerlilerin ne kadar beşiktaşlı olduğunu değil.

    bu sorumun cevabı değil...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhodium

    Beşiktaşlılar Beşiktaşı konuşuyor. Fenerlilerin ne kadar beşiktaşlı olduğunu değil.

    Kanka sana blok atıyorum. Afiyet olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonkör günümdeyim, bir çeyrek de benden. Neresine isterse takar artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki paragraf şahane. İstisna tipler çıkacak olsa da yazdıklarınıza, genel olarak yazılan doğru.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 1 Ağustos 2020; 18:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az yıldızla, çok kısa zamanda 2 altın madalya aldın. seni tebrik ediyorum. Bu nihat' ın da kimseye acıması yok yani. fena çarpmış muhalefeti. aslında görünen köy kılavuz istemez de insan işte nefsi ile hareket edince, vay yandım davasına, fırıldak gibi oyunun rengini her an değiştirebiliyor. halbuki ne mücadeleler oluyor ama kimin umurunda? şu forumnda Atatürk deyip de hala muahelefet tellallığı yapanlar da nihat' dan nasibini almış. ben de afiyet osun diyorum onlara. hadi geçmiş olsun.  

  • Ulan su nihat genç bile forumun seviyesinden yukarda ya siz konusun forumun boşları..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale mi

    Cahil diyince de kızıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu herif ağır troldür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı eski galiba ama yine de muhalefeti konuda görmek isterdik.

    Baya ağır bir yazı, kaldiramadilar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Genç gerçekleri acımadan çıkarmış vurmuş masaya.

    Kudurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Genç yine güldürdü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    Atatürkün yaptığı hiç bir inkılaba, gerçekleştirdiği kurtuluş savaşına saygı göstermeyen her fırsatta hakaretler eden akapeliler mi Atatürkçü yoksa??

    Büyük Atatürk'çü akp.. Atanın izinde akp.. onun kurduğu cumhuriyete sahip çıkan akp. :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartıyor. CHP idealden elbette uzak, ancak bu kadar dramatik değil bu durum. Ana muhalefet CHP olunca, diğer karşıtların da (feto, PKK) bu çatıya meyil etmesi normal. Ama işte partinin çok ödün vermemesi gerekiyor. CHP'yi kabile partisine çevirirlerse Nihat Genç de kudurur yani haklı olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda birşey söylemeyeceğim ama enver paşa videosu hakkında söyleyeceklerim var. nihat gencin youtube kanalı saçmalamaya başladı. babali baskını yapıp Osmanlıyı savaşa sokan, sarıkamışta 90.000 insanın donarak ölmesine sebep olan kişidir. şunu izleyince nihat gençin vicdanı sızlayacak mı merak ediyorumhttps://m.youtube.com/watch?v=S70EZEvJx0E&t

    babali baskınıyla (bence almanya tarafından) Osmanlıyi 1.dunya savaşına sokmak için alman yanlısı ittihat terakki başa geldi. Sarıkamış yine almanyanin isteğiyle yapıldı. 1914 sonlarında almanya başarı sağlasa da rusyayi yenemedi. rusyanin kuvvetlerini güneye kaydırması için Sarıkamış harekatı yapıldı.

    gerçek kahramanlar fevzi çakmak ve cevat çobanlıdır. Fevzi çakmak itilaf devletlerinin isteklerin reddedip geriye kalan son düzenli orduyu dağıtmadı. bu sayede doğuda kısa sürede
    başarı kazanıldı ve batıda düşmana karşı savaşıldı. Cevat paşa Çanakkaleyi kahramanca savundu. bu büyük kahraman enver paşadan ittihat terakkinizden önemsiz mi. ittihat terakki kafasındaysa veryansın tv yi boşuna izlemişiz yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 7 Ağustos 2020; 15:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.