Şimdi Ara

Günde 3 saat boks yapmak Zayıflatırmı Fikir verebilirsiniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Donanimcraft D kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unuttumda görünüşe kasa falan önem vermiyorsan dış görünüşünü önemsemiyorsan fazla yeme içmeni düzenlemene gerek yok çünkü kuvvet falan sadece kaslardan gelmez umursamıyorsan dış görünüşünü yemeni içmeni kasma fazla ama kilo vereceksen boks yardımcı olur yağ yaktırır ama senin normal yemen lazım mesela internetten bulabilirsin kalori ihtiyacını günlük o kalori ihtiyacından az al benim dediğime bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AltunBey A kullanıcısına yanıt

    Gittiğim yerde çaydanlık dambıl,halter,dambıl var mekik şınav,denge hareketleride yapıyoruz.Simdi onları yaparsam bir kaç kilo daha alırım ilk önce 5-10 kilo verip başlamayı düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Günde 3 saat box yapabilen var mı ? Rekorlar kitabına başvur öncelikle . 3 saat yapabilirsen 1 haftada 10 kilo vermeyi ben garanti ederim sana :)

    Boksörlerin şampiyon hikayelerini okursanız daha fazlada yapabilen var.Ben 3 saat boks yapacğaım lakin yüzün çökmesinden korkuyorum onun için endişeliyim.

  • Donanimcraft D kullanıcısına yanıt
    Bence siz biraz daha bilgilenin :) 3 saat antrenman demek ayrıdır box demek ayrıdır :) bende günde 2-3 saat box antrenmanı yapardım ancak 15 dk çalış 10 dk dinlen saat başıda 15 dk dinlen şeklinde . Box yapmakla antrenman yapmayı karıştırmayın lütfen .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Bizde 10 dk dinlenme yok lakin dinlenme var.Müzik,Dinlenme vs var boks antremanı derken sadece kum dövüp ip atlamayacağız lapa çalışacağız kendi aramızda antreman maçı yapacağız.

  • Donanimcraft D kullanıcısına yanıt
    Boks Kickboks yağ yaktırır bunun yanında günlük kalori ihtiyacından az kalori alırsan kilo verirsin kasma kendini hocana falan danış ben kickboksta kendi hocama kendimden fazla güvenirim birşey olursa ona danışırım sende güveniyorsan danış bunları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.