Şimdi Ara

Günde 3 saat boks yapmak Zayıflatırmı Fikir verebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 93 Kiloyum her gün 3 saat boks yapmak zayıflamamamda etkili olurmu ekmeği kesmeyi düşünmüyorum sadece ilk ay için diyet yapmayı düşünüyorum ? Diyet listemi yazayım ? Sizce ne beslenmem ne şekilde olmalı anormal birşey olurmu ?


    Hedefim ilk ay 81 Kilo olmak


    Diyet Listem

    Yarım Ekmek

    6 Dilim Ezine Peyniri

    2 Yumurtayla omlet

    Kakao,Muz,Hindistan cevizi,Yulaf,Süt içeren bir tarif.


    Ara Öğün olarak atıştırmalık:


    Eti form marka atıştırmalıklar.


    Akşam


    Yarım ekmek

    Normal bir akşam yemeği sulu yemekler,et türleri,kızartma olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimcraft -- 1 Ağustos 2020; 5:41:58 >



  • günde 3 saat boks seni eritir hocam dalga mı geçiyosun? ama erirsin zayıflasanda yüzün vucudun çöker gençleşeceğine yaşlanırsın

    Kilo verenlerin en büyük hatası hızlı vermek istemeleri tamam yemek yemezsin düşük kalorili yemekleri basar kendini şişirir zayıflarsın ama erirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnterX kullanıcısına yanıt

    peki günde kalori miktarım ne olmalı ? Ayda 5-6 İdealmi onun için günlük kalori miktarım ne olmalı ? Bu arada şuan sabahları o tarz beslenmiyom nerdeyse sabah akşam 2 ekmek yiyiorum . Devammı etmeyelim edersem kilo verirmiyim ? Pek sağlıklı beslenmiyorum pastaneden tatlı vs çok yiyorum 2 haftada 1-2 kez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimcraft -- 1 Ağustos 2020; 8:13:46 >
  • Günde 3 saat boks mu? Hocam siz hiç yapmamışsınız sanırım. O kilo ile Haftada 2 gün sonrasında performans artmasıyla belki 3 gün anca yaparsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha bir de 3 saat demişsiniz 1 saat yapın nerden soluduğunuza bir bakın derim.:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    Merak etmeyin hocam ben yaparım.2 aydır sürekli boks yapıyorum evdede her gün 12 rauntluk çalışıyorum.1-2 Saat Çok kolay gelmeye başladı bana.Biraz fazla enerji var bende.

  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

    o kiloda yapan arkadaşlarım var zaten bazıları hafta sonu bile gidiyor .

  • Crossfit yap zayıflamak istiyorsan. Dövüş sanatı istiyorsan wing chun en ideal dövüş sanatıdır. Onun dışında askeri olarak krav maga olabilir.

  • Hocam bizim burada öyle şeyler yok.Birde boks daha cezbedici oluyor.


    Kilo hakkında bir yorumunuz varmı ? Eski beslenme tarzıma devam edip edip az az vermekmi yoksa diyet uygulayıp ayda 10-12 kilo vermekmi ?

  • Her sabah yumurta beyazi minimum 2 tane, standart olarak 3 tane.

    Kepek ekmeği 1 adet, peynir-domates-zeytin.. hepsinden çok az. Karnın doymayacak şeklinde yemelisin, fazla tüketirsen olmaz.


    Öğle yemeği de 4 kaşık pilav, yanina bir adet veya 2 adet tavuk eti.

    Akşam yemeği de aynı şekilde. Karnın tok olmamalı, aç kalmalısın. Mideyi tamamen doldurursan olmaz. Pilav yerine makarna olur bulgur olur fark etmez.



    Kuruyemiş, alkol, şekerleme, tatlı vs.. banko yasaklı. Akşam 8 den sonra yemek yemeyeceksin. 50 günde zayıflarsın ben bizzat denedim özel hoca eşliğinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 1 Ağustos 2020; 10:18:32 >
  • 3saat boks mu yapilir kafayi mi yedin?1.5saat fazlasiyla yeterli olur.Ayrica boks kol kaslarini cok gelistirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende spor yaparak 85 kilodan 75 kiloya sağlıklı ve kaslanarak düşmüştüm.Haftada 3 gün spor yaparak 1 kilo vermen lazım.7000 kalori 1 kiloya eşit.Kilo verirken de kaslanman lazım ki hacim kaybetme.Ayda 10 kilo vermek mümkün değil.Kaslarından feragat etmek zorundasın.Günde alman gerekenden 500 kalori daha az alarak diyete başla.Diyetini et ve tavuk gibi hayvansal protein içeren gıdalarla destekle.Şekeri bırak.Çok canın isterse muz ye.Ayrıca her gün spor yapmanın anlamı yok.Ertesi gün ara ver ki kaslar dinlenip gelişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak 3 saati, 3 dakika kum torbasına yumruk atabilirsen dua et.


    kilo vermek istiyorsan vucut çalışmaya başla. protein ağırlıklı beslen. şekeri hayatından çıkar. diyet listene baktım eti form falan nedir hocam allah askina. akşamda yarım ekmek yazmışsın. pardon ne ekmeği ? birde kızartma yazmışsın. sen en iyisi boşver diyeti falan. nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Ağustos 2020; 10:48:28 >
  • Bu beslenmeyle 3 saat boksu kaldıramazsın belli ki zayıflamak amacıyla bu yola gireceksin başlarda zayıflama isteğinin verdiği gazla sert girebilirsin fakat sonradan hevesin kırılırsa bırakabilirsin 45 kg vermiş birisi olarak söylüyorum sporu başlarda bu kadar abartma sen günde 1 saat tempolu yürüyüş yapsan o bile yarayacaktır beslenmene gelince günlük kalori ve alman gereken besin değerlerini hesaplayıp ona göre bir beslenme düzeni yapmalısın listende mesela hiç sebze yok mutlaka 3-4 kaşıkta olsa yemeklerin yanında zeytinyağlı bir sebze yemeği tüketmelisin.

  • Kilo vermenin anahtarı beslenmedir hocam. Boks tarzı sporlarla uğraşmana gerek yok bunu yapabilmek için. Ha seviyorsanız yapın tabii ki orası ayrı konu. Ekmeği kesmeyi düşünmüyorum demişsiniz, yapmayı düşündüğünüz diyet kilo vermek için pek ideal gibi durmuyor açıkçası. Size tavsiyem diyet listenizi düzenleyin, spor olarak yukarıda da dedikleri gibi günlük tempolu bir yürüyüş bile işe yarar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Bloom -- 1 Ağustos 2020; 12:11:2 >
  • Günde 3 saat boks yapabilir misin önce ona bakmak lazım Deli gibi efor gerekiyor boks için. Ayrıca crossfit v.s yap diyenlere aldırma, spor altyapın yoksa 93 kiloda direkt crossfite başlanmaz. Beslenmeni düzenle zaten yaptığın tüm efor sporlarında kilo verirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yandan spor yapıcam, bi yandan günde bi tane ekmek ve atıştırmalık yicem diyosun. Öyle bi dünya yok. Abs are made in the kitchen. Beslenme bu olayın en önemli kısmı. Sporunu planlamadan önce bi kendine gel beslenmeni düzenle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar boksta hedeflerim var.Bu 3 saatlik idmanda 1-2 ay süre olucak şehirimde 2-3 tane turnuva olucak.Aslında 1 saatlikte yapabilirdim lakin turnuva için 3 saat yapıcağız bende katılmak istiyorum.Hazır yapmışken fırsata çevireyim diyorum? ne kadar enerjik olsamda hem kolda kas hem yağ var buda vucüdümü öne doğru itiyor çok çabuk yoruyor kolum kendi kendini alta çekiyor.Yani 81 İdeal diye düşünüyorum.Benim sorum şu 3 saatlik boks 3000 kaloriye yakmak anlamına geliyor bizim antremanlar öyle yani yani 10 kilo verince yüzde çökmeler olurmu vs vs onları merak ediyorum en çok hangi besinler alınmalı ?

  • Kas olarak sorunum yok kaslıyımdır.6 Ay fitness geçmişim var.

  • 3 saat ne hocam ben 20 dakika da pert oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.