Şimdi Ara

Skrill den Parasını kurtarmak istiyenler buraya baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, skrill ödeme yöntemini bilenlere kısadan özet geçiyorum...

    ilk olarak hesabınıza girip karta para yükleme ile sakın para çekmeye çalışmayın biraz aldatıcı bir ifade kullanmışlar ve kartınıza para yüklenecekkern sizi tufaya getirip parayı siz yatırıyormuş gibi hesabınızdan para çekiyor, çekecegınız para kadar skrill e yatırmıs oluyorsunuz, ve adamlar işlem iptali için cvp bile yazmaya tenezzül etmiyorlar çünkü alçak ve onursuz bir sistem vs vs..

    son olarak çareyi dhgate sıtesınde harcamakta buldum ama gümrük vergisinden dolayı gine pahalıya gelıyordu, ve bugun buldugum g2a sitesine girip hediye çeki alış veriş yapmakta buldum ve netfelix ve google play çeki aldım, 100 tl lık cek 120 tl ıdı ve parayı kullanırken kurdan da 30-40 tl kesiyor vs vs ama sırf para kurtulsun dıye bakmadım gozunun yasına cektım 835tl paranın hepsını ama bırde ne goreyım mail adresime gelen cekı yollayan satıcıhttps://www.oyunone.com/ un sahibi olan bir satıcı imiş, çok üzüldüm keşke adamların sitesinden alışveriş yapsaydım diye ama siteden çoğu kimse bi haber oldugu ıcın kac saat arastırmama rağmen skrill kullanılan siteler kısmında görmedim, uzun lafın kısası 120 ye aldıgım 100 tl lık cekı meger 103.50 tl ye alabılıyormusum, canlı yardım dakı evren ısımlı arkadas ıle gorustum skrill den sadece yuzde 3.5 luk bır komısyon alıyorlar imiş yanı 103.50 tl ye gelıyordu ben gine fazladan almıs oldum ve 150 tl kadar haybeden g2a ya para kazandırdık, ben düştüm bari başka skrill de parası kalan varsa siz düşmeyin, ve oyun one sitesinden daha ucuz komisyon ile paranızı kurtarmak için alışveriş yapabilirsiniz... umarım benim gibi parası kalanlara tecrübe olur, bana toplamda 200 tl gibi bir fiyata patladı bu tecrübe...

    Not: Skrill den komisyonsuz para çekme ve skrill ile harcama yapabileceğiniz siteler gibi aramalar ile bu konuyu bulursunuz umarım size yardımcı olur, lüten ben biliyordum tarzı bilmiş üyeler bu konuya fuzuli yorum yapmasın... Bu gibi bir konu daha önce olsaydı suan yabamcılara 200 tl para kaptımayacaktık.. herkese iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 31 Temmuz 2020; 19:11:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.