Şimdi Ara

Emniyet şeridi ihlali yapmadığı halde ceza yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soruyu sordum şimdi olaya geçiyorum. 28 Temmuz salı akşamı saat 21'de 2.çevreyolunda kadıköy - ataşehir istikametinde sakin sakin gidiyorum, bi noktada biraz trafik var dur kalk gidiyoruz. İki bağlantı ayrımı ofsetli alan öncesi trafik ekibi durmuş, önümdeki 34 XX 9099 plakalı (gizlilik açısından açık yazmıyorum) beyaz renk station clio'yu ve beni sağa çekti. İçimden diyorum standart evrak kontrolü, piyango da bize vurdu. Memur geldi ehliyet istedi uzattım. Dediği şey aynen şu: "Emniyet şeridini kullandınız, ceza yiyceksiniz." Kendimden emin bi şekilde hiç emniyet şeridi kullanmadığımı söyledim ve kamerayı işaret edip kayıt var, açalım bakalım dedim. Tamam gidebilirsiniz dedi, elinde öndeki aracın da ehliyeti varmış galiba, gitti onu da teslim etti yolladı. Bizim arkamızdan ekip de orayı terketti.

    Görüntüleri defalarca seyrettim, Clio da gayet düzgün kullanıyo. Kaldı ki bizim yanımızdan eski kasa bi Honda Civic emniyet şeridinden geçip 3-4 araç önümüzden şeride giriyo ki, gerçi o da çok kısa süre. Desem ki arabaları karıştırdı, Hondanın rengi sarımtırak bi gri, Clio beyaz benim aracım Auris siyah. Kaldı ki geçen araç sayısı 1, durdurulan 2. Kötü niyet mi var, başka bişey mi hala anlamadım. Cimere yazsam mı onu da bilemedim ama kayıtları saklayacam.

    Kameram olmasa 1228 TL cezayı yiyodum iyi mi suçsuz yere, üstelik muayene de geldi, vergi borcunu nasıl ödeyecem diye düşünürken kallavi bi ceza kilitliyolardı.







  • Hiç trafik cezası tecrübem olmadı ama genelde ödedikten sonra ilgili mercilere başvurulması tavsiye edilir.
  • bunların emniyet şeridi kullanmasına rağmen yemedikleri belli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.