Şimdi Ara

Tıp 10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çanakkale/trakya/Tekirdağ/Sakarya tıp fakülteleri hakkında düşünceleriniz nedir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://forum.donanimhaber.com/trakya-universitesi-tip-fakultesi-2020-2021-bilgilendirme-dosyasi--118963793
    Hocam zamanında böyle bir konu görmüştüm trakya tıp hakkında bence şimdilik yeterince işine yarar diye düşünüyorum. Benim tavsiye vermem uygun olmaz biliyorum tıp okumadığım için ama yine de sana yardımcı olmak istedim. Sadece Çanakkale ve Tekirdağ hakkında bilgi vereyim. En azından hiç gitmediysen bir fikir olur .Zaman zaman tedavi olmak için Nkü nün tıp fakültesi eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum fakülte şehir merkezine uzakta kalıyor. Değirmenaltı diye bir yer var ona yakın orada takılıyor öğrenciler çoğunlukla . Orada kafeler falan var . Hastanesi de yanlış hatırlamıyorsam 2012 senesinde yapılmıştı ve baya güzel. Ama doğal olarak eğitim kalitesini bilemem ege tıplı mylesken e sorabilirsin o nkü yü bırakıp ege tıpa geçmişti. Bir de kullanıcı adını hatırlarsam sana yazarım geçenlerde nkü tıpta son sınıfta okuyan bir kişi yazmıştı foruma o daha da iyi yardımcı olur. Çanakkale de memleketimiz sık sık gidip geliriz ve inan ol ki şehir olarak Çanakkale>>>>> Tekirdağ. Tekirdağ ın sıkıcılığı ve hiçbir şey olmamasının yanında Çanakkale nimet gibi. Şehir belki senin için çok önemli değildir belki de şehir kötü olsa bile eğitiminin iyi olması senin için fark etmeyebilir ama ben yine de yazayım dedim :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Çanakkale de yaşamak istiyordum.canakkale yi yazmak bu açıdan çok mantıklı.egitim olarak da aralarında çok bariz fark yoksa siralamamdan düşük olarak yazacağım ilk yer burası olacak.
    Verdiğin tavsiyeler için sağ ol . görüşlerin benim için çok değerli.soyledigin kişilerle iletişime geçmeye çalışıcam.cok teşekkürler :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam:)) Bence çok mantıklı düşünmüşsün eğer senin de dediğin gibi eğitim olarak çok fark yoksa Çanakkale yi tercih etmen çok mantıklı olur. Tam yaşanacak yer Çanakkale . İki şehirde de bulunmuş biri olarak bunları söylüyorum. Dediğim gibi o bahsettiğim kişinin nickini hatırlar hatırlamaz sana yazacağım umarım hatırlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkalenin eğitimi nasıl acaba Çanakkale mi Trakya mı seçiminde cevap Trakya mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.