Şimdi Ara

Küçük kaza ve hasar kaydı durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar.

    Otoparktan çıkarken arkamdaki aracı farketmedim ve yavaş bir şekilde vurdum. Karşı tarafin sol camurlugu hafif göçtü. Benim de tamponda biraz ezik ve boya atması oldu.

    Karşı tarafa hasarı karsilayayim dedim ama biraz abarttı ve 800 den aşağı kabil etmem dedi. ( Aracı 1995 Vectra ). Israr ettim, kabil etmeyince tutanak tutalım o halde dedim. Mobil kaza tutanağı uygulamasından tutanağı tuttuk, gönderdim. Tam o sırada babası geldi ve bu hasar için gerek yoktu tutanağa zaten bir şey yok, komsuyuz diyerek olayı tatlıya bağladi ve tutanağı işleme sokmayacagini söyledi. Sanayiye gidelim, yaptıralım ne zaman istersen dedim ve ayrıldık.

    Asıl sorunun ise şu; tutanak sbm ye düştü ve bana mesaj geldi işleme alinmistir diye. Sonrasında da kusurlu benim olduğuma dair mesaj geldi. Aracımda hasar kaydı yoktu benim. Karşı taraf tutanağı işleme almayacağı için bu kaza bana " bedelsiz" olarak mi yansıyacak.

    Eğer öyle olacak ise ben kaskodan tutanağı işleme koydurup yaptirabolir miyim. Sadece ufak bir tampon rutusu olacak ve belki 300-500 hasar kaydı yansır diye düşünüyorum.

    Bir diğer sorum da mobil kaza uygulaması tutanaklarim kısmına girdiğimde gönderilebilir tutanak yazıyor. Bu şekilde. Bu durumda tutanağı gondermemis mi oluyorum. Fakat sistemden bana mesaj geldi, o kısmı anlamadim.
    Küçük kaza ve hasar kaydı durumu
    Küçük kaza ve hasar kaydı durumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • MOBİL TUTANAK NE YAW, e-devletten mi yapılıyor.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hacı bende cahil kalmışım böyle birşey den haberim yok. Hep karbon kaza tutanağı kağıdına elle yazardık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortacını ara sorsana bi hocam. onlar bilir böyle detayları muhtemelen.

    sigortayı yaptırıp parayı veriyoruz sonra kaza olmazsa bir sene hiç aramıyoruz adamı. böyle durumlarda bari arayın bilgi alın. benim sigortacım gece yarısı bile olsa kaza durumunda hemen beni ara abi diyordu.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ne güzel sigortacıymış o. Benim sigortacı poliçeleri bana bırakmıyor babama veriyor. Kaza tutanağı araçta yok ondanda bırak dememe rağmen 1 tane bile şeffaf dosyaya bırakmamış. Ben bu adamı kaza anında ararsam önce söverim heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir uygulama mı varmış yav
  • Tutanak işleme girmiş. Kusurlu siz bulunmuşsunuz. Sizin sigortanız karşı tarafın arabasını yaptıracak. Sizde ister cebinizden yaptırın (sizde hasar kaydı carpma olarak görünür bedel yazmaz) , istersenizde kaskonuzdan yaptırın ( bu sefer carpma yazip kasko şirketinin girdiği bedel tutarı yazar)

    Bence tutanak işleme girdiği için sanayide artik yaptırmayın. Oğlunun aç gözlülüğü yüzünden iki tarafada hasar kaydi girilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.