Şimdi Ara

Atatürk'e Düşman Olan Herkes Türk Düşmanıdır (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
509 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senin yanlışın var ve bilgin bilgin davranarak komik duruma düşüyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ta4cmj

    Yanıtına üzülmem için mantıklı tespitlerin olması lazım ama yazından böyle bir şey beklememek gerektiği anlaşılıyor... 16 yıldır hemen hemen her seçimde galip gelmiş, kendisine bu millet teveccüh etmiş seçimlerde oylarını artırarak çıkmış. Hiç bir parti bu başarıyı elde etmemiş. Kalkıp birisi millet açlıktan kırılıyorken sarayda yaşıyor gibi ilkokul masal kitapları seviyesinde cümleler kurarsa cevabını alır.

    Öncelikle seni şu sayfaya alalım: https://en.wikipedia.org/wiki/Logic

    Logic neymiş, bir önermede bulunurken nasıl saçma şeyler söylemeyiz öğrenirsin paşam. İkinci olarak tespit yapmadan -ki tespit yaptım gibi bir önermede bulunmadım- sana sadece toplum sözleşmesi nedir onu okumanı söyledim. Bilmiyorsun, öğrenmiyorsun. Bundan daha net ve kapsamlı bir tespite de ihtiyacım yok. Eğer bunlara sinirleniyorsan, yok vay efendim biz böyle seçim kazanıyoruz falan diyorsan bunları ağlayarak günlüğüne yazabilirsin; burada saçmalama, yeter.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Endyk34

    Senin yanlışın var ve bilgin bilgin davranarak komik duruma düşüyorsun.

    Buyur: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kerbel%C3%A2_Olay%C4%B1


    Edit: herhangi birine üstünlük sağlamak için değil, olayın uzamaması için attım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epıl -- 31 Temmuz 2020; 22:23:43 >
  • nasmaminas kullanıcısına yanıt

    Bir insan hem Peygamberi hem Atatürkü sevemez mi arkadaşım? Beyniniz yıkanmış biri sağcıysa müslüman ve ataturk dusmanı. Solcuysa Atatürk yandaşı ve ateist+din düşmanı mi oluyor.


    Atatürk bu ülkenin kurucusu/kurtarıcısı Hz. Muhammed ise Ülkenin %70'inin dininin peygamberi.

  • equallyworthless kullanıcısına yanıt

    Benim RTE'yi sevmediğimi nereden çıkardın. İşte; beyni yıkanmış bir arkadaş daha...


    Ya kardeşim ATATÜRK bu ülkenin kurucusu+kurtarıcısı herkes saygı duymalı ben her ikisini de seviyorum. Yoksa mantıgına göre hiçbir rte sevicisi atatürk'ü sevemez mi?

  • Epıl kullanıcısına yanıt

    Diğer arkadaş yanlış anladı beni

  • Sever kardeşim tabiki de beyni yıkanmışlar öyle düşünsün sen boşver
    Benim demek istediğim hepimiz kardeşiz bu konuyu açıp birbirimize hakaret etmenin anlamı ney?
    Bu formda sevenlerin ve sevmeyenlerin olduğu bilindiği halde bu paylaşım niye?
    Niye birbirimizi tahrik ediyoruz!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epıl kullanıcısına yanıt
    Logic mocik yabancı kelimeler kullanarak hava atmaya çalışmak muhatabına bu şekilde üstün gelmeye çalışmak senin kapasitenin üstünde olduğu için fazla kendini zorlama. Toplum sözleşmesini okudum . Sen önce milletin iradesine saygı duyuyorum diyerek bir seviyeye gel sonra toplum sözleşmesine geçiş yaparsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlışın var. Hz Ali değil onun oğlu Hz Hüseyini katleden insandır yezid

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'ü bilmem de Erdoğan reis bence dünya lideri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 31 Temmuz 2020; 21:49:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakaret kastım kesinlikle yok bunu öncelikle yazıyorum. İnsan gibi karşıt görüşlerini paylaşabilecek olanlar alıntılasın. Hakaret edecek olan olursa Cumhuriyet Başsavcılıkları iki adım mesafede, benim hakaret ettiğimi düşünen olursa da, buyursun suç duyurusunda bulunsun, Anayasal hakkıdır.


    Konuya gelirsek;

    Müslümanım diyen bir kimsenin bu zatı seviyorum demesi çok ironik! Zira kendisi TBMM tutanaklarına geçen sözlerinde benim peygamberime hakaret eden bir deisttir. Bu onun kendi tercihidir beni alakadar etmez, Rabbim hesabını ahirette zaten görecektir. Benim anlam veremediğim müslüman olduğuna inanan kişilerin, inandığı dinin ve Rabbinin emirlerine karşı gelmesidir. İslam dini Allah a ve peygamberine inanmayan kişilerin anne baba dahi olsa sevilemeyeceği konusunda hükmü varken, müslümanım diyen birinin hala da bu kişiyi sevmesidir. Ben müslümanım elhamdulillah ve o yüzden bu kişiyi sevmiyorum. Sadece inandığım Rabbimin emrine itaat ediyorum. Yoksa ölmüş bir kişiyi sevsem ne sevmesem ne!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

    Kurtuluş savaşında karılarını kızlarını düşmana peşkeş çekmiş hainlerin, yunan artığı soyları sevmeyebilir Atatürk'ü. Zaten sevmesinler. Ama bir zahmet üremesinlerde. O soysuz ve hain genler nesiller boyunca aktarıla aktarıla, 21. YY'da hala Atatürk devrimlerine düşman olabilen beyinsizler var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ta4cmj

    Logic mocik yabancı kelimeler kullanarak hava atmaya çalışmak muhatabına bu şekilde üstün gelmeye çalışmak senin kapasitenin üstünde olduğu için fazla kendini zorlama. Toplum sözleşmesini okudum . Sen önce milletin iradesine saygı duyuyorum diyerek bir seviyeye gel sonra toplum sözleşmesine geçiş yaparsın.

    hahahah aynen seviyemin oldukça üstü yaw yakaladın beni sen çok zeki birisin. o sayfadan türkçeye çevirip okuyabilirsin. toplum sözleşmesin falan da okumadın, boşuna biliyom yaaa triplerine girme. git düzgünce oku. emin ol onu okuduğunu anlarız.

    millet iradesi kavramını yine taştan topraktan çıkardın, tebrik ederim. senin bu yaptığın safsataya (fallacy) şuradan bakabiliriz : https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism


    ben senden birkaç gömlek üstteyim, lütfen daha çok çırpınma. sana attıklarımı oku.

  • Epıl kullanıcısına yanıt
    Yani aynı teknikle cevap vermeye çalışmışsın yanına da gülme efekti güzel olmuş. bence konuyla alakalı cevaplar vererek başlığa katkıda bulunabilirsin. Keşke cevabının sonuna saçmalıyorsun yazmayarak gerçek seviyeni gizleyebilseydin. Milletin iradesine saygı duyuyormusun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta4cmj -- 31 Temmuz 2020; 23:37:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu topraklarda doğduysan Atatürk'ü sevmek zorundasın ekmek,su demek ha dışardan geldiysen zaten sıkıntın olmaması gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genel seçimin sonucunu beğenmemiş, yeniden yaptırmış, belediye seçiminin sonucu hoşuna gitmemiş, yeniden yaptırmış partinin propagandisti, gereksiz bir kişi, insanlara "milletin iradesi" dersi vermeye kalkmış. utanma duygusu herkeste bulunmuyor anlaşılan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yil 2020 tam oturmuş düşüncem Atatürk kanunlarla dahada güçlendirilmeli korunmalıdır Atatürk demek Ekmek,su demek bu topraklarda doğduysan aksini söylersen hainsin varmı itirazı olan hakaret edenlere neden sus kalıyor yetkililer, adminleri şikayet edin. TC TC ayrıca TCden başka güç yoktur.Hukuk Atatürk'e istisnai hak tanımayı bırakın dahada katı korumlaı olmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 31 Temmuz 2020; 23:51:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknolojiveBililisim

    Ayrıca yil 2020 tam oturmuş düşüncem Atatürk kanunlarla dahada güçlendirilmeli korunmalıdır Atatürk demek Ekmek,su demek bu topraklarda doğduysan aksini söylersen hainsin varmı itirazı olan hakaret edenlere neden sus kalıyor yetkililer, adminleri şikayet edin. TC TC ayrıca TCden başka güç yoktur.Hukuk Atatürk'e istisnai hak tanımayı bırakın dahada katı korumlaı olmalıdır.

     

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.