Şimdi Ara

Canon m50 alacaktım vazgeçtim alternatif tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda bilgili arkadaşlardan bilgi rica ediyorum, dün gece 5 saat araştırdım Canon m50 alacaktım ama çok olumsuz seyker duydum vazgeçtim. Kimi övüyor kimi gömüyor.
    4k da oto focus problemi varmış yani bu makinada 4k fiyasko. Benim için 4k önemli değil 1080p yeter ama bu sefer de biri dedi ki iso performansı da pek iyi değil dediler bu sefer tamamen soğudum bu cihazdan.
    Normal bütçem en fazla 4600tl yani m50 alabilirdim ama sonra düşündüm üzerine küçük miktar eklersen acaba daha iyi cihaz alabilirmiyim. Mesela Canon M6 mark ll var acaba bu M6 m50 den çok bariz fark ile daha iyi kalitede hem video hem fotoğraf çeker mi ? Yani m50 parasının üzerine 1500-1600tl ekleyip M6 almaya değer mi ?

    Benim için video dan çok kaliteli net güzel fotoğraf hem gün ışığında hemde düşük ışık da ev için de akşam dışarıda ,iyi ISO performansı olsun fotoğraflarda Gren mi diyorlar kumlanma mı işte ondan olmasın net olsun.

    Ne yapayım ne alayım kararsızım bana bir fotoğraf makinası önerirseniz memnun olurum.







  • Hocam bende d250 ile m50 arasında gidip geliyorum. bu fiyat bazında düşünebilirsiniz. İlk defa makine alacağım detaylı bilgilere sahip değilim. Bütçemiz aynı, bu konuda bilgili olanlar yorum yaparsa güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.emre

    Hocam bende d250 ile m50 arasında gidip geliyorum. bu fiyat bazında düşünebilirsiniz. İlk defa makine alacağım detaylı bilgilere sahip değilim. Bütçemiz aynı, bu konuda bilgili olanlar yorum yaparsa güzel olur.
    Aynen şuan güncel kararıma göre bende 250d ve m50 arasında kaldım, Net olarak kararımı verdim ikisinden birini alacağım ama hangisini seçmem gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum, işin içinden çıkamadım.

    Araştırmalarıma göre 250d daha mantıklı bir seçim gibi geldi bana, eğer video benim için en ön planda olsaydı şahsen m50 yi keisnlikle elerdim ama benim video da çok beklentim yok..Fotoğraf kalitesi benim için daha önemli. , m50 nin ufak oluşu daha kompakt bir cihaz oluşu hoşuma gidiyor. Karar veremedim, dediğin gibi her iki modeli bilen birileri çıkarsa bize yardımcı olur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 29 Temmuz 2020; 2:49:27 >




  • 250d siparişi verdim
    M50 yi canlı canlı inceledim düşük isolarda bile Gren var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 30 Temmuz 2020; 3:3:9 >
  • Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
  • b.emre kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum teşekkür ederim.
  • Edit: makine alınmış olduğundan dolayı yorumumu siliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 4 Ağustos 2020; 1:51:14 >
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Hocam makine elinize ulaştı mı, ürün değerlendirmesi yapabilir misiniz. Memnun musunuz
  • b.emre kullanıcısına yanıt
    Siparişi iptal ettim, Almanya'da yaşayan kardeşim bana çok Uygun fiyata Sony a6600 ayarladı bu yüzden iptal ettim siparişi.
  • iyi günlerde kullanın, güzel makine.
  • Geçen ay alırken 250d ile 800d arasında kalmıştım. 800d'nin odak sayısı fazla. 250d ise 4k video çekebiliyor. 800d piyasada azalıp fiyatı çok artınca 250d aldım. Gayet güzel alet. Video ağırlıklı kullanacağım. Zaten makinede önemli olan lens. Diğer konularda 250d sanırım her şey için yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.