Şimdi Ara

Xbox Türkiye Youtube ve Twitter Hesapları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, açık ve net konuşacağım. Twitter hesabının aşırı derece de vasat yönetildiğini düşünüyorum. Daha geçenlerde Crossfire X Campaign Trailer paylaşımını kendi hesabında Kampanya Fragmanı diye paylaşıldı. Bu ne kadar acemi bir hatadır böyle. Ben yönetsem, gayet canlı ve düzgün paylaşım yaparım.

    Youtube kanalına gelirsek. Tamer ile Enis kanala video çekiyorlar. Tamer nispeten ortalama videolar çekiyor. Fakat oynanış dışında pek bir içerik katmıyor kanala. Enis ise tam bir hayal kırıklığı. Kendi kanalına video çekermişçesine, profesyonellikten uzak videolar çekiyor. Video içerikleri ise hep aynı, bilmeniz gereken 10 şey, oynamanız gereken 10 oyun. Hep aynı içerikler. Xbox Türkiye kanalına ve Xbox Türkiye Twitter hesabına gereken önem verilmiyor. Oysaki bu tarz şeyler, Xbox markasına + katabilecek şeyler.


    Ayrıca bir soru sorayım. Xbox'ın Türkiye'de resmi bir ofisi var mı?



  • Microsoft'un ofisi mevcut, orada bir bölümleri var... kanal konusunda yıllar yıllar önce ben kendileri ile görüşmüş, bir şeyler yapmalarını söylemiştim... Tamer sanırım o şekilde başlamıştı

    bence de sosyal medyada ve Türkçe konusunda çok kötü durumdalar. Ama düzelmiyorlar, yapacak bir şey yok...
  • Google translate'e koyuyorlar herhalde yoksa bu kadar felaket bir hatayı ingilizce bilen birisinin yapmış olması epey vahim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.