Şimdi Ara

Havacilik Yonetimi okuyorum, sorulari buradan alayim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ozyegin Universitesi'nde Havacilik Yonetimi okuyorum. Bu sene son sinifim. Hem bolum hem de okulla alakali sorulariniz varsa bu baslik altinda elimden geldigince cevaplamaya calisacagim. Herkese guzel bir yerlestirme donemi dilerim.



  • Hocam merhaba bende bu sene ikinci sınıfa geçtim fakat aklımda tam olarak netleştirmediğim daha doğrusu bu sene tekrardan netliğini kaybetmeye başlayan sorular mevcut. Bunlardan en önemlisi ise iş imkanı, biliyorum çok geniş iş alanına sahip bir bölüm havacılık yönetimi ama tam olarak hangi alan daha büyük bir iş imkanına ve geleceğe sahip kestiremiyorum mesela siz ne yapacaksınız mezun olunca? Nasıl bir yol haritası çizdiniz kendinize?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam suanki durum cok olaganustu bir durum oldugu icin herkesin kafasinda ayni sorular var asagi yukari. Yaz stajlarini da bircok 3. sinif ogrencisi benim gibi yapamadi. Malum durumlardan dolayi hicbir isveren staj teklifi gonderemedi okullara.

    Benim aklimda girdigim seneden beri havayolunda calismak oldugu icin ben staj icin de havayolu dusunmustum. Ancak nasil bir staj teklifi gelir ilerleyen donemlerde hicbir fikrim yok. Bu sene Erasmus'a da gittigim icin orada aldigim derslerden dolayi yer hizmetlerini de dusundum ancak Turkiye'de ciddi anlamda kurumsal olup yapan Celebi disinda firma yok. (TGS kurumsal gorunumlu ancak staj yapanlar tam tersini soyluyor )

    Gunun sonunda dondugum yer yine havalimani isletmesi oluyor yani. Ne kadar istemesem de okuldan bir arkadasimin da dedigi gibi, "ne olursa olsun havalimani isletmesinin batma ihtimali yok". Is konusunda hepimizin kaygilari var ve cogumuz da onumuzu kestiremiyoruz. Sizin onunuzde 2 sene daha var, o yuzden biraz daha rahat olabilirsiniz. Sizin staj doneminize kadar pandemi sureci asilmis olur diye dusunuyorum.
  • Yurt dışında staj yapılması için hangi aşamalar var/ ne yapılmalı

    Bu bölümle yurt dışına nasıl çıkabilirim / ne yapmam gerekir.

    Şuan mezun oldunuz diye tahmin ediyorum. Şuan iş olarak hangi pozisyondasınız . Nerede çalışıyorsunuz

    Bölümü okurken tavsiyeleriniz neler

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.