Şimdi Ara

PM Antwort zu deiner Nachricht

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @alperepla
    quote:


    "Arkadaş covid olmuş morali bozuktur konusunu pisletmeyim diye özelden sorayım dedim. Virüs bulasmayip vucut tarafından üretiliyor diyorsan. Şimdi hivli ya da hep-c li birinin kanını sana enjekte etsek sen o virüsten etkilen miyor musun? Ya da evinde koltukta otururken senin dokuların hep-c mi üreti

    PM yanıtlayamıyorum cunku DH GSM kulüp üyesi değilim, o yüzden buradan yazıyorum.

    Ben virüs otobüsteki yolcudan, kapı tokmağından, maskesiz birinin soluğundan bulaşmaz dedim, sen "sana başkasının kanını enjekte etsek?" diyorsun :)

    Başkasının kanında hiçbi virüs olmasa dahi, sadece kan grubu uyumsuzluğu dolayısıyla dahi, enjekte edilen kişi hastalanabilir. Herkesin bildiği bu şeyi bilmiyor musun?

    İçinde her ne olursa olsun sıvı enjeksiyonu her canlı için gereksiz anlamsız ve potansiyel olarak tehlikelidir.

    Aşı ve serum ile vücuda giren şeyler, zararlıdır. Bunun açık doğada bir karşılığı yoktur. Vücudumuz, enjeksiyon ile giren maddelere karşı ne yapacağını bilemez, o yüzden hep reaksiyon verir. Aşı vurulunca felç olan, kalp yetmezliğinden ölen, kalıcı beyin hasarına uğrayan kişilerin öyle olmasının sebebi budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sen konuyu tamamen başka bir noktaya çekip dağıtma peşindesin galiba. Serum kan uyumsuzluğu filan başka noktalara saptirmissin konuyu. O zaman aynı sorumdaki kısmı şöyle değiştirip tekrar okuyup cevapla. En doğal yolla yani cinsel yolla. Bu bahsettiğim iki hastalığı taşıyan biri ile korunmasız seks yaptın. Bu hastalık sana bulasmayacak mı? İnsandan virus bulaşmaz diyorsun, kendi oluşur vücutta diyorsun ya? Ya da herhangi bir kan uyumsuzluğuna filan yol açmayacak şekilde. Hastanede kan testi için kan verdiğin hemşire enjektörü değiştirmeyi unuttu ve senden önceki hasta için kullanılan enjektörü kullandı. Sana bu hastalıklar bulasmayacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperepla A kullanıcısına yanıt
    Konuyu dağıtmama gerek yok, konuyu toparlamaya çalışıyorum.

    Tekrar olacak:

    Virüs kapı tokmağı, otobüs koltuğu, sokakta yürürken başkasının nefesi.. bunlardan virüs bulaşacağını sadece düşünmek dahi trajikomedi.

    şırınga ile damardan yabancı sıvı, enjekte edilirse durum değişir. Hiç virüs içermeyen, herhangi bi sıvıyı örneğin mazot damarlarından vücuduna enjekte edilse, kanında mazot dolaşacağı için her türlü hasta olursun, hatta ölebilirsin de.

    Hemşire başkası için kullandığı şırınga iğnesini bana batırırsa fakat şırınga ile başkasının kanını bana enjekte etmez ise birşey olmaz. Sadece iğnenin battığı yerde lokal bir reaksiyon olabilir ki vücut onu kolaylıkla tolere eder. Batan iğnenin ucunda corona virüs olsa da fark etmez. vücut onu temizler. Ancak burada bahsedilen sağlıklı beslenen, sağlıklı bir vücut. sağlıklı vücut, kendisine bulaşan yabancı maddeleri başarı ile temizler. Ancak sağlıksız bilinçsiz beslenen birinin vücudu ise, o kişiye zaten hiç şırınga iğnesi bulaşmasa da o kişi zaten içerden sağlıksızdır, mutsuzdur, iyi düşünemez, cok uzun yaşayamaz, bunun için Coronaya, virüse, şırınga ignesine gerek yok. Budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizi kırmadan nasıl bilgisiz olduğunuzu anlatabilirim emin değilim. Hiv de çok ciddi oranda bulaşma maalesef hastanelerde aynı şırınga kullanılmasından gerçekleşiyor. Vücut bunu tolere edemez. Şu ana kadar hıv bulaşan milyonlarca insanlardan sadece 2 tanesi bu virüsü atlatabilmistir. Bir tanesi iki, üç ay önce İngiltere'dedir.

    Aşağıdaki linkini attığım gibi olaylarlar bol miktarda yaşanmıştır lütfen biraz okuyup bilginizi arttırın.

    https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/pakistanda-akil-almaz-olay-doktor-ayni-siringayla-900-cocuga-hiv-bulastirdi/

    Ayrıca cinsel ilişki yolu ile bulaşma kısmına herhangi bir teori getirmemissiniz. İnsandan bulaşmaz teorinize göre böyle bir şeyde olmuyor bu durumda değil mi?

    Ayrıca teorilerini benimsediginiz 150 yıl önce yaşamış bilim adamlarının hayatlarında bir kere bile mikroskopda virüs görmediğini unutmayın.

    Biraz da insan vücudunun kendi kendine virüs üretmesi ile ilgili teorilerinizi dinlemek isterim açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 29 Temmuz 2020; 2:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alperepla A kullanıcısına yanıt
    " Şu ana kadar hıv bulaşan milyonlarca insanlardan sadece 2 tanesi bu virüsü atlatabilmistir. Bir tanesi iki, üç ay önce İngiltere'dedir."
    Sözcü haberi.

    Virüs konusundaki bilginizi hep medyada mı arttırdınız? Bilginiz baya artımış :)

    "150 yıl önce yaşamış bilim adamları hayatlarında bir kere bile mikroskopda virüs görmedi"

    2020'de de virüs mikroskopta görülmüyor :) Cunku virüs bir molekü ve molekül elektron mikroskopunda dahi görülemiyor :)

    Bu arada virüslerin hastalık yaptığı da bir teori ve o da 150 yıl önce yaşamış bilim adamı tarafından teorize edildi yani 150 yıl önceki bi teoriyi destekliyorsunuz. Bu durumda ben birşey anlatmasam daha iyi, onun yerine sizin teorilerinizi ve medya linklerinizi dinleyeyim:)

    Başka medya haberi link varsa elinizde, gönderin, eğlenceli oluyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç gün bekleyip bunları mı karalayabildin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.