Şimdi Ara

Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN



    Koronavirüs nedeniyle sadece sosyal yaşamımız değil çalışma şeklimiz de değişti. Çalışan sağlığı ve pandeminin yayılma hızını düşürmek için şirketler istemeyerek de olsa evden çalışma modeline geçti. Şirketler 4-5 yılda yapacağı dijitalleşmeyi koronavirüs sayesinde birkaç ay içerisinde yapmak zorunda kaldı.



    Evden çalışma modeline aniden geçildiği için çalışan ve işveren için bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu sorunların başında da iş verimliliği geliyor. Bazı çalışanların verimliliği düşerken bazı çalışanların ise iş yükü arttığı için daha fazla çalışması gerebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Skoda Scala Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Çalışanın haklarının korunması ve verimliliğin sürdürülmesi için AntiZAN isimli personel verimlilik yazılımı geliştirildi. Aydos Yazılım Geliştirme ve Robot Teknolojileri tarafından geliştirilen yazılım Türkiye’nin çalışma modellerine uyumlu yapıda. Çalışanın bilgisayarına kurulan AntiZAN, ekran aktivitesini ölçerek iş verimliliğini değerlendiriyor. Makine öğrenme teknolojisi sayesinde şirketin çalışma modeline göre kendini geliştiriyor ve verileri anlamlandırıyor.



    Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN



    Aydos Yazılım Geliştirme ve Robot Teknolojileri Genel Müdürü Hüseyin Sarıyar, verimliliğin her şirkete, hatta şirket içindeki gruplara göre ayrı tanımı olduğunu söyleyerek şöyle dedi:



    "Herkese göre değişen verimlilik kavramı, ancak makine öğrenmesiyle çözülebilecek benzersiz bir altyapı. Sadece kurumu tanımak yetmiyor. Öncesinde ülkemizin kültürü, iş yapış şekilleri, yaşam biçimleri gibi derinlemesine analizlerin yapılarak anlamlandırılması gerekiyordu. AntiZAN'ı geliştirirken biz de bu konuya odaklandık. Yine her kurumun kendine özgü yapısına uyum sağlayabilecek akıllı yapıyı kurduk. Bütün bunları yaparken de, hiç bir veriyi tutmadan sadece aktivite ölçümlemesiyle herkese saygı gösteren bir verimlilik yazılımı oluşturduk. Türkiye'nin önemli kurum ve şirketleri verimliliğini AntiZAN'a teslim etti. Pandemi döneminde büyük ilgi gören uygulamamızın, normalleşmeyle birlikte daha da önem kazanacağına inanıyoruz."



    AntiZAN'ın denemek istiyorsanız web sitesindeki demo talep formunu şirket bilgilerinizle birlikte doldurarak talepte bulunabilirsiniz. Yazılımın fiyatı şirketlerin yapısına göre değişiyor.



    https://antizan.com.tr/




  • Kardeşim böyle olmaz, eve adam da gönderin başımızda dursun!

  • Bu nedir yahu, iş yapılıyorsa tamamdır işte

  • Desene yani corona üzerine bir hayat kurucaz, bunda sonra hayatımızı böyle idame edicez...Evden çalışanların verimliliğini ölçen yazılım: AntiZAN 

  • Rezillik. Bu şekilde çalışanını gözetleyerek verimlilik arttırabileceğini zanneden firmalar uzun vadede kaybedecektir.


    Bu arada ismi çok kötü. Partizan gibi.

  • Boş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şirketler size para ödüyor tabiki verimliliğinizi ölçecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Verimliliğin klavye tıklaması ve cursor hareketiyle orantılı olduğunu sanan ürününün adı gibi vizyonsuz firma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • grafik çizdirmesini bilmeyen adamların reklamını yapan site düşünün işte oranın adı donanımhaber

  • Bende çalıştığım yerde buna benzer bir yazılım kullanıyoruz.

    500 kişi bu yazılıma dahil edilmedi. Ben ve 7 kişi bu yazılımı dahil edildik. Sırf bizim için 500.000tl para verdiler.

    Yazılımı tanıtıma gelen firma yetkilisi dediki 7 kişi için mi bu yazılım mı alınır niye aldınız 7 kişiyi yönetmekte ne varki 😁😁😁😁

    Varın gerisini siz düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elli kez yazıldı ama ne yazık ki micromanagement yarardan çok zarar getiriyor. Çalışan bileniyor hatta firmaya. Madem bir dakikanın hesabı yapılıyor, o zaman mesaim bitince bir dakika bile işe bakmam diyor. Onun yerine KPI üzerinden ilerlenmesi lazım. Çalışına bir hedef verirsiniz ve onun üzerinden değerlendirme yaparsınız. Kimisi son teslim tarihini aşmayacak şekilde bir günde yapar kimisi beş günde.

  • Gözünüzü seveyim yaymayın, bi evden çalışma keyfimiz var yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşmak için çok güzel olduğunu düşündüğümden sildiğim bir hikaye var. Aydosların aklına yeni yöntemler getirmemek için siliyorum. Salıcakla kalın be dostlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 28 Temmuz 2020; 0:13:31 >
  • Anti ne anlama geliyo biliyoruz da Zan ne be arkadaş, Zam olsaymış bari. Ne de olsa bunu kullanan şirketler çalışanlara verimliliklerini bahane edip adına zam bile denemeyecek maaş zamları verirler.

  • Mac Mockup'ı gerçekten muhteşem. Web tabanlı çalışan bir sistem galiba bu.

    Hiç mi stil tasarlatacak adamınız yoktu bu nasıl tasarım,

    Web sayfaları wordpress ve Türkçe karakter yok bazı yazılarda,

    Form elementleri olmasına rağmen Çerez ve KVKK bildirileri yok. Ticari bir yazılım yapıyorsunuz ama vitrin çok amatör.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 28 Temmuz 2020; 9:39:46 >
  • Tam Türk kafası ürünü. Ülkemizde işe, işin kalitesine göre değil, harcanan zamana göre değerlendirme yapılıyor. Çalışanı sık boğaz ettiğinde inovatif bir şey ortaya koymasını bekleyemezsiniz. Zaten kültürel olarak yeniliklere uzağız, böyle uygulamalar ile nasıl daha da uzaklaşırız diye amaçlanıyor herhalde.

    Google'da çalışan Türk mühendis, Ahmet Alp Balkan, ofis saatlerinde youtube üzerinden hobi projesi kodluyor canlı yayında. Hem Google için yaptığı işler için bir şeyler denemiş oluyor, hem google'ın bilinmeyen hizmetlerini anlatıyor, hem de millete faydalı oluyor. Üzerinde çalıştığı ürünlere kodlama yapmamasına rağmen Google böyle çalışmalara teşvik ediyor. Sonra soruyoruz neden Google bu kadar sürede bu kadar büyüdü diye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 28 Temmuz 2020; 10:9:5 >
  • linux ve macos desteğiniz varmı? deskgate almak üzereyim 100 kullanıcı linux içinde yurttdışı uygulama kullanacağım.

  • Ledox kullanıcısına yanıt

    Ben biraz jira'ya benzettim genel görünümünü, kendi amblemleri de atlassian'ın amblemine benziyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bakar mısın, firma ne kadar vizyonsuz... Sitelerine girme hatasında bulundum, sitedeki yazıların hepsi imla hataları ve anlatım bozuklukları ile dolu. Sanki İngilizce yazmışlar metinleri, sonra da kelime kelime Türkçeye çevirmişler, cümlelerin anlamlarını düşünmeden

    Yazılıma gelecek olursak yazılımın ismi AntiZAN... Ne demek bu ya? Klavyeye otursaydınız daha anlamlı bir şey çıkardı. Neyin antisi? "Zan" neyin kısaltması?

    Burdan çalışanlarını kronometre tutarak derecelendirecek firmalara sesleniyorum: Batmak mı istiyorsunuz? Devam edin. Önceki mesajlarda yeterince yazılmış zaten, siz projelere deadline verin, bırakın insanlar istedikleri zaman baksınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is saatinde çalışanlar webcam açıp kayıt yapmalı. Madem o sürede para verecek is veren, görmeli o kişi çalışıyor mu yoksa kafasına göre mi takılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.