Şimdi Ara

15 TEMMUZ KÖPRÜSÜ ÇİFT TARAFLI GEÇİŞ ÜCRETİ (21 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar gecen bir konun altına yazmıstım 15 temmuz köprüsünde normalde tek yönden ücret alınıyordu. Geçen gecerken bir baktım diger tarafa da sistem kuruyorlar bakalım ne olucak dedım 12.07.2020 tarihinde sabah 05:40 ta gectim şile tarafında biraz bisiklet binip aracıma yukledim ve geri döndüm bugun bir baktım iki taraftan da ücret almıs dönüşüm 12.07.2020 15.06 iki geçiştede 10.5 tl ücret cekilmiş. Tamam sorun bu değil iki tarafa da ücret uygularsın ama sorun 3 küsürlerde iken ben tek taraftan geçiş alıcam ve 7 tl yapıcam dediğinde kimse birşey demedi ve 7 tl olarak devam etti uzerine gelen zamlarla 10.5 tl oldu ve simdi sen iki tarafa da koyup hgs ogs 21 tl alıyorsun bu nasıl ış. Konuyu yanlış yere actıysam özür.




  • Ya bu halk 15 temmuzda tankları durdurdu tankları, 20 lirayı vermek mi zorumuza gidicek.

  • Eko başkanım yaptıysa bir bildiği vardır karışmayın siz

  • Martın sonu bahardı güya ama imamoğlu geldiğinden beri zamlar eksilmedi sağolsun. Korona yüzünden tatile çıkamadı ya gergindir

  • Daha dün kullandım 15 Temmuz köprüsünü, şimdi konuyu görünce kontrol ettim.


    Sadece Anadoluya geçerken ücret çekilmiş. Sizde bir hata olmuştur muhtemelen dönüşünüzde gidiş gişelerinden hatalı okuma olmuştur.


    Müşteri hizmetlerini arayıp itiraz edin, gerekli kontrolü yapıp bir hata varsa (ki sizden ücret çekildiyse var.) bakiyeyi iade ediyorlar.


    Bir şehirde 2 yönlü ücretlendirme yapılamaz.


    Ekleme: Boğaz köprüleri İBB'nin kontrolünde değil. Yalan konuşarak halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeyin. Öderken hepimiz o parayı ödüyoruz değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonmc -- 26 Temmuz 2020; 17:59:51 >
  • Dün yandexten yol harıtasi olustururken de 10.5 tl ücret gösteriyordu suan bakıyorum göstermiyor kapamıs olabilirler sikayet felan geldiyse Zaten sistemde bir değişik gecen dün gectiğim bile sisteme düşmemis daha bakalım bellir olur yakında neyin ne oldugu.

  • Ortalık kavruluyor çift taraflı ücret alınıyor diye 😉 şaka gibi buna ses çıkarılması şart !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.