Şimdi Ara

Airpods pro mu sony wx1000 mx3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon ve televizyonda kullanilacak hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • televizyon karşısında spor yapıp terlerim diyorsan airpods pro yok sakin sakin müzik dinlerim dersen wx1000mx3 ikisi de var benim düşüncem budur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tny-t

    televizyon karşısında spor yapıp terlerim diyorsan airpods pro yok sakin sakin müzik dinlerim dersen wx1000mx3 ikisi de var benim düşüncem budur..
    Sakin sakin müzik derken anlamadim acikcasi hem evde hem dişarida kullanilacak hangisi daha iyi olur anlaminda açtim konuyu.kafaüstu olan cok terletir mi veya disari cok ses verir mi ona göre secim yapicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiklerimin ikiside kulak içi. sony ses kalitesinde önde gibi bana göre. airpods pro suya dayanaklı spor yaparken daha iyi diye düşünüyorum.Apple ürünlerinde airpods pro tv ve pc de sony dışarıda telefonda airbuds+ kullanıyorum.Hepsinde bir tanesinin iyi olacağına inanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tny-t

    Bahsettiklerimin ikiside kulak içi. sony ses kalitesinde önde gibi bana göre. airpods pro suya dayanaklı spor yaparken daha iyi diye düşünüyorum.Apple ürünlerinde airpods pro tv ve pc de sony dışarıda telefonda airbuds+ kullanıyorum.Hepsinde bir tanesinin iyi olacağına inanmıyorum.
    https://www.hepsiburada.com/sony-wh-1000xm3b-gurultu-onleyici-kulak-ustu-kablosuz-kulaklik-siyah-p-HBV00000FL9LH?magaza=Nethouse&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw6uT4BRD5ARIsADwJQ1835D_IIW7ICWeFHOo0ir7fc0J1UznlTrq8vsMi_HoN-4bxsvieicIaAu90EALw_wcB aslinda kulak üstu sony dedigim ama yanliş yazmişim.Anladim sağolasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.