Şimdi Ara

Rocket League oyunu ücretsiz oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rocket League oyunu ücretsiz oluyor



    Psyonix tarafından geliştirilen Rocket League oyunu; arabalarla oynanması ile ilgi çekti ve bugün en çok oynanan oyunlar arasında yerini aldı. Masa üstü ve konsol platformlarında yer alan oyun yakın zamanda ücretsiz oluyor.



    Ücretsiz Rocket League keyfi



    Rocket League oyunu bugüne kadar Steam üzerinde yer alıyordu ve 31TL gibi bir fiyat etiketine sahipti. Bununla birlikte geliştirici Psyonix stüdyosu Epic Games tarafından satın alınınca işler değişti.



    Ayrıca Bkz.Twitter saldırısının kökleri kara borsa forumlarına kadar gidiyor



    Rocket League sonraki güncellemesi ile birlikte tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanmaya başlayacak. Bununla birlikte oyun Steam üzerinden kaldırılacak ve Epic Games mağazasına transfer olacak.



    Mevcut Rocket League oyuncularının güncelleme ve paketleri almaya devam edecekleri ifade ediliyor. Oyunu indirmek isteyenler ise güncelleme sonrasında Epic Games mağazasına gitmek zorundalar. Ayrıca oyundaki kayıtlarınız ve ilerlemeleriniz tüm platformda geçerli olacak. Bunun için Epic Games hesabınızın olması yeterli. Henüz güncelleme için kesin bir tarih verilmedi.








  • oynadığımız vakit öldürdüğümüz bi oyun var onu da ücretsiz yapıp mahvedecekler

  • Benim için iyi olacak oynamayı bekliyordum uzun zamandır ama hilecilere hazır olsun herkes yeni bir GTA V vakası yaklaşıyor.

  • Bu oyun tamamen yetenek ve yeteneğinizi geliştirmek için harcadığınız zamana bağlı bir oyun. Bu iki değişkene bağlı her şey.


    Öyle hemen 10 saat sonra mükemmel goller atayım, oradan oraya uçayım, kaçayım diyenlerdenseniz muhtemelen çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız.


    Eğer ki hile kullanan olursa bu oyunu sadece hileciler kendi arasında oynar, kendi kitlesinin de helvasını yer afiyetle oyunun yapımcıları da.

  • Oyuna şöyle bir güncelleme getirilebilir. Ranked maça girebilmek için belli bir level veya oyun süresi istenilebilir. Zaten oyun yapana aşırı zevkli yapamayana ise kanser gibi geliyor. Yapamayan max 10 saat dayanır böylece ranked sistemi kökten olmasa bile çözülebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi neydi ki...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rocket League bir zamanlar kısa bir süreliğine Steam'de ücretsiz değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

  • Hile vakaları artmasından korkuyor millet. Bu oyunda hile yapmayı başarabilene helal olsun. o adam haketmiştir. Anasının ak sütü gibi helaldir. Ben şahsen 200 saat içinde 1 kere bile hileye denk gelmedim.
    Oyun yapısı hileye uygun değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten parayı skinlerden çıkarıyorlardı bedava olması iyi oldu artık daha çok büyük kitleye oynatır ve belki onlara skin aldırır daha çok kar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E biz aptal mıydık da para verip aldık steamden? Üstüne gittik skin aldık? Bu ne biçim haksızlıktır satın aldığım malı elimden alıyorlar

  • yapmayın işte bir bu oyuna bağlıyız şimdi herkes indirecek

  • Hiç oynamadım, denemiş oluruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

    E biz aptal mıydık da para verip aldık steamden? Üstüne gittik skin aldık? Bu ne biçim haksızlıktır satın aldığım malı elimden alıyorlar

    Ya sanki çok pahalı bir oyundu, kaç yıllık oyun aldın oynadın şimdi epice geçiyor beleş oluyor. Beleş olmasıda ayrı güzel oyuncu sayısı artacak, oyuncu sayısı arttıkça oyuna daha güzel içeriklerde gelebilir. Bende para verip aldım ve beleş olması güzel olmuş diyorum.

  • 5 Yıldır olan bir oyun daha ne kadar satılabilirdi ki zaten; sonuçta eğlence amaçlı bir oyun ve bence 2 yıl geç kaldığını bile düşünüyorum, ben olsam bu kadar bekletmezdim bedava yapmak için! Sonuçta bu da bir reklam türü, yakında Rocket League 2 gelecektir diye düşünüyorum :)

  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    değildi

  • Yan steam hesabından aldığım ve Bi dönem sonra aile paylaşımını engelledikleri için uzun zamandır üşenip oynamıyordum. Beleş olunca bakılır bir daha.

  • Ben bu oyuna 30 lira oyun parası 100 lira skin parası verdim mi? Verdim. Steam bana 30 lirayı iade yapmalı. Eğer Rocket league skinlerimi vermiyorsa onun parasını da geri vermeli. Boş laf çevirme burada 130 lira versem meşrebin değişir

  • Herkes hileden bahsetmiş ama çok uzun süredir bu oyunu oynuyorum halen bir hileciye denk gelmedim
    Oyunu bedava yapmaları hiç iyi olmadı Gerçekten şu oyundan keyif alarak oynamak isteyenler azami 1000 saatten fazla oynamaları gerek.

    O kadar skinn aldık DLC aldık şimdi bunların bazılarının ücretsiz verilmesi kötü oldu
    Oyun içi anahtar(kredi) zaten pahalıydı şimdi daha da pahalanır
    Ayrıca hep gözlemlediğim bir durum ben Steam üzerinden oynuyorum bazen çapraz platform açıp maç buluyorum ve karşıma gelen PS kullanıcıları gerçekten çok kötü.
    Ayrıca bir önemli hatırlatma yapayım maç ararken sunucuyu ABD olarak seçerseniz ABD ve çevresinde ki oyuncular ile oynayabilirsiniz gerçekten o adamlar oynamayı bilmiyor 😀😀

    Rocket League oyunu ücretsiz oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Peki oyunun fiyatı 100 lira olacak ve daha önce alanlar aradaki farkı ödeyecek deselerdi tepkiniz ne olurdu?


    Size zorla 30 liraya aldırmadılar oyunu. Yıllar önce aldınız, vaktinizi harcadınız kendi isteğinizle.


    Şimdi de firma bedava yapacak, burada size dokunan bir durum yok.

  • Yeni başlayanlar lütfen eğitimi bitirmeden maça girmesin. Ne siz zevk alırsınız ne de biz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.