Şimdi Ara

ASUS Xonar U7 MKII 7.1 Kanal USB Oyuncu Ses Kartı Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, arkadaşlar Xiaomi Hybrid Pro Hd metal Piston model kulaklığım var ama ne bilgisayarda ne de telefonda yeterince iyi ses alamıyorum ve farklı düzeylerde kullanıyorum ses seviyesi ve kalitesi olarak, anladığım kadarıyla Redmi Note 8 Pro telefonum ve bilgisayarım kulaklığı yeterince besleyemiyorlar, hele bilgisayarda rezalet son seste bile telefonun 3/4'ü kadar neredeyse.

    Neyse ASUS Xonar U7 MKII 7.1 Kanal USB Oyuncu Ses Kartını almak istiyorum, dahili amfisi de olduğu için daha iyi ama bu fiyata değer mi, önerileriniz nelerdir, tavsiye eder misiniz? Ses konusuna yabancıyım ve genellikle ses teknolojileri pahalı ve teknik bilgi gerektirdiği için paramı çar çur etmek istemiyorum. Öneri ve desteğinizi bekliyorum, iyi günler.



  • Kulaklığın 32 ohm, telefon, bilgisayar gibi tüm cihazlar rahatlıkla besler sorunun kulaklıkta. Kulaklığın o kadar ses verebiliyormuş. 670 tl yi ses kartına vereceğine güzel bir kulaklık almanı tavsiye ederim. Ses kartları sesi güzelleştirmez, kullanım amaçları farklıdır. Oyuncu ses kartları ne yapar hiç bir bilgim yok, "oyuncu" yazan her şeyden uzak durmak lazım. Eğer cihazlar kulaklığı besleyemezse ses kartı değil, kulaklık amfisi gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    Kulaklığın 32 ohm, telefon, bilgisayar gibi tüm cihazlar rahatlıkla besler sorunun kulaklıkta. Kulaklığın o kadar ses verebiliyormuş. 670 tl yi ses kartına vereceğine güzel bir kulaklık almanı tavsiye ederim. Ses kartları sesi güzelleştirmez, kullanım amaçları farklıdır. Oyuncu ses kartları ne yapar hiç bir bilgim yok, "oyuncu" yazan her şeyden uzak durmak lazım. Eğer cihazlar kulaklığı besleyemezse ses kartı değil, kulaklık amfisi gerekir.
    Peki hem müzik hem oyun için bassları ve tizleri kaliteli, detaylı ve net ses veren yani bir baterist alete vurduğu zaman, bir gitarist gitarın tellerine dokunduğu zaman bütün o titremişimi, lezzeti sonuna kadar yaşamak adeta oradaymışçasına dinlemek istiyorum şu an ki kulaklığım tizlerde ve detay konusunda Razer Nari kadar iyi bana göre ama diğer konularda altta kalır tabi bir de mümkün olduğu kadar sesi yüksek versin istiyorum. 500 TL'ye kadar mümkünse kulak içi, değilse terleme yapmayacak bir kulaklık öneriniz var mı? Razer Nari'yi kullanırken sıcaktan bayılmıştım adeta..
  • 500 tl ye öyle bir kulaklık bulamazsın. 500 tl dediğin yurt dışında 50-60 dolarlık bir ürün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    500 tl ye öyle bir kulaklık bulamazsın. 500 tl dediğin yurt dışında 50-60 dolarlık bir ürün.
    Peki önerin var mı? Yüksek ve kaliteli ses veren müzik ve oyun için kullanacağım bir model?
  • Kulaklik anfisi alacaksiniz sizin probleminizin cozumu kesinlikle kulaklik anfisi bende kendime 1 tane aldim oldukca memnunum tabi iyi bir ses kartiylan birlikte muhtesem oluyor ama kulaklik anfisi aldinizmi hem telefonda hemde pcde kullanabilirsiniz hes audio.com diye bir site var bunlari satan oradan bakabilirsiniz yada ebay amazon vs urun getirtebiliriniz ama turkiyedeki elektronik marketlerde kulaklik anfisi diyince anlamiyorlar hes audio sitesini kadikoy yazicioglu elektronikciler carsisindan onerdiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.