Şimdi Ara

Hukuk ile çift anadal yapmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penyeztancot -- 28 Eylül 2021; 22:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hukukla çap yapmalısınız. Erasmus dediğiniz programa gireceğinizin garantisi yok. Eğer hibe falan bekliyorsanız, büyük ihtimalle hibe de alamayacaksınız. Yurt dışına gitmek şuan çok masraflı. Altında kalkabilecek durumdayım derseniz, zaten Erasmus'a ihtiyacınız yok. Siyaset biliminde kaç tane dersi saydırabileceksiniz, o kısmı da biraz problem. Erasmus'a giderseniz büyük ihtimalle seneniz de uzayacak.

    Bence siz kendinizde o potansiyeli görüyorsanız Hukukla çap yapın. Senem uzarsa uzasın derseniz de çap yaparken Erasmus'a gidin. Eğer okul izin veriyorsa. Zaten uzayacak kafasıyla gidilir yani. Hibe konularını da araştırın. Her Erasmus'a giden öğrenciye 400 Euro veriliyor mu mesela? Bunları araştırın.

    Eğer gerçek bir şovalye olduğunuzu düşünüyorsanız Hukukla çap ve Grafik tasarımla yan dal yapın. Bu şakaydı. Yazık edersiniz kendinize.

    Sosyal bir yaşam beklemeyin çap yaparsanız. Gerçekten fazlasıyla yoğun olacak. İki bölümde ağır. Hukuk bir tık daha ağır.




  • Hahah şövalyelik durumu iyiymiş keşke üçe bölünüp hepsini yapabilsem 😁
    Zaten çok sosyal biri değilim kırk yılda bi arkadaşlarla takılırım kendi çapımda çizim ve fotoğrafçılık hobim var çapın bunlara engel olacağını düşünmüyorum. Fakat ilerde kendini adliye koridorunda mı çizim atölyesinde mi görüyosun derseniz çizim derim ama şöyle bi konsoloslukta falan çalışmak da fena olmazdı.. 😁 erasmusu da yüksek lisans yaparsam düşünebilirim aslında maddi açıdan pek sıkıntım yok ama deneyimlemek istiyorum. Kafam inanılmaz karıştı her şey cazip geliyo şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir soru olmamalı yapabiliyorsan hukuk çapı tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi üniversite

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.