Şimdi Ara

itopya bilgisayar rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit:

    Arkadaslar sizden ricam, konuya bir mesaj bırakın ki yukari çıksın. Ben yandım, baskalari da buradan alisveris yaparak yanmasın. Forumda bir çok kişinin kullandığı bir site.



    2020061923325318 nolu sipariş numarasıyla rampage marka haporlörü 699TL ye sipariş geçtim ve geldigi gunun ertesinde iade için geri gonderdim. 700 TL bir haporlorden 40tl haporlör kadar kalitesiz igrenc bi ses çıkiodu. Igrenç bi bass ve oldukca kotu tiz sesi vardi.


    iade talebimi 3 hafta sonra hic bi gerekce gostermeden ve bana haber bile vermeden reddetmişler ve kargoya vermisler. En ufak bi haber bile verilmeden bana.


    bakin cihaz bana aksam 5 gibi ulasti ve ertesi gun sabah 10da iade ettim kargoya, yani elimde bekleme suresi 17 saat. 1 saat denedim zaten ve rezaleti gorunce hemen tekrar kutusuna kaldirdim sifir gibi teslim ettim kargocuya.


    iletisim sifir zaten ariyosun "bekleme siran 28 diyor." Ulasamiosun kimseye.


    Ürün aşağıdadır.


    https://www.itopya.com/rampage-rms-311-shard-21-80w-siyah-usb-fm-bluetooth-hmdi-optica-rgb-isikli-hoparlor//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 21 Temmuz 2020; 19:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Her şeyi anlarım da yazım imlâ kurallarından insanların eğitim düzeyini ölçmeye çalışmayı anlayamadım. Bütün Türkiye'ye yayılmış bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Abi size ne milletin yazımından? Ufak tefek hatalar yapabilir, hızlı yazabilir. (Demet Akalın'ı ayrı tutuyorum.)
    Hedefiniz TDK'de yüksek makamlara gelmek mi? Ne zaman son vereceksiniz buna?
  • Oha o markaya o para verilir mi, lol


    Adamların suçu yok bence, cihaz dandik

  • Dostum adamların cihazla ilgili tabi ki suçu yok. Ben tüketici olarak iade hakkımı kullanmak istiyorum ve cihazın zerre parçasına ve hatta naylonuna bile zarar gelmeden sıfır gibi paketleyip 17 saat içinde kargoya verdim.


    Piyasada düzgün hoparlör satan bi marka yok ki. Logitech var ondan da soğudum, nitekim mevcut hoparlörüm Logitech ve bozulduğu için değiştiriyorum.

  • Youtube da falan sağlam reklamı yapılıyor bu şirketin. Güvenip aldık. Bundan sonra sponsorlu videolara zerre tenezzül etmem.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.