Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İdam bu tür şeylerin kesin çözümü. İdam gelmedikçe bu tür şeyler maalesef ki devam eder.

  • Funder kullanıcısına yanıt

    "cüreti toplumdan alıyor işte."


    Pardon da birader, hangi insan "toplum arkamdan sövmez, bana hak verir zaten" diyerek bir insanı böyle canavarca öldürebilir? İyi misin sen?

  • Junko Furuta olayı gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 22 Temmuz 2020; 17:12:15 >
  • William0 kullanıcısına yanıt
    senin gibilere sormuşlar: istanbul anlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz , diye. "istemiyoz, boğazlar bizimdir. gavurlara vermeyiz ", demişler. montrö ile istanbul anlaşmasını bile birbirine karıştıran kafalardan ne öğreneceğiz acep?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Çok üzücü. Allah rahmet eylesin kızcağıza. Kadınlar şiddete meyilli ya da tehlikeli erkekleri nasıl ayırt edemiyorlar anlamış değilim. Çevremde bir çok örneğini gördüm. Çocuk kızı aldatıyor küfürler ediyor ilgilenmiyor sevmiyor ama ayrıldıktan sonra kız tekrar çocukla görüşmek istiyor. Kıymet bilmeyen, şiddet yanlısı, karakteri bozuk tipler fazla ilgi görüyor bu memlekette. Çok tuhaf.

    Bazı kadınlar eğitimsiz ve bu konuda doğru düşünemiyorlar fark edemiyorlar. Bu tipler de kadınların dilinden iyi anlıyor olmalı. En başta hepsini fark etmek mümkün değil. Bazıları fark edilebilir ancak ilk görüşmeden sonra bile sana takanlar olabilir. Görüşmeden bile takanlar olabilir. Tabi bu seçim olayı tamamen bir çözüm değil ama bu konuda kadınların kesinlikle bilinçli olması gerekiyor.


    Kadınlara güçlü görünen ve onlara göre alpha olan karakterler daha çekici geliyor. Hem koruyup kollanmak istiyorlar hem de o gücü yönetmeye çalışıyorlar. Belki bu biraz onlara atraksiyonlu zor ve stresli bir ilişki olarak geliyor ve daha heyecan duyuyorlar. Bunu tutkulu aşk sanıyorlar ama bu aşk falan değil.


    Kültürümüzde ölümüne aşk diye bir durum var. Şarkılar söylemler bir çok şey bunun üzerine kurulmuş. Çok uzun yıllar geçmesi lazım ki bunlar değişsin. Genelden bahsediyorum.


    Ayrıca kadınlar çok üstlerine düşen erkek sevmiyorlar. Bu tam tersi onları değersizleştiriyor. Bunu diyen bir kadın arkadaşım :)



    İlişkiler gerçekten çok garip. 2 sevgili veya eş birbirlerine en ağır hakaretleri edip sonra tekrar barışabiliyorlar. Sen dışarıdan onları izlediğinde bunlar kesin ayrılır vs bu kadar da olmaz dersin ama sonra bir bakarsın yine yan yana geziyorlar :) Ben en yakınımdan biliyorum. Adama gebersin diyor sonra yine şans verip bir araya geliyorlar :)


    Yani bazı ilişkilerde söylenen laflar ile ilişki olmadan söylenen laflar aynı kulvarda değil. Bu yüzden kavga ettiklerinde ayırmaya çalışırsanız sanane o benim sevgilim kocam vs gibi kadından tepki yiyebiliyorsunuz.





  • Galaksilerin efendisi bugün twit atmış haşmetli kainat lideri

  • Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..

    Kimse beni bulamaz zannetmeyin!

  • William0 kullanıcısına yanıt
    bir de tezim yazmış. önce okuma yazmanı geliştir. aa kıyamam. neyse cahille sohbeti kestim an itibarı ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen nasıl bir çöpsün ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadına şiddeti meşrulaştırmak için "o da öyle giyinmeseydi" " o saatte ne işi varmış" "kuyruk sallamıştır" gibi iğrenç düşüncelerini ortaya serenler istanbul sözleşmesi iptal edilsin istiyor. değil iptal etmek, bu sözleşmeye uyulduğunu bile göremiyoruz. kadına düşman olan insanlığa düşmandır. iğrenç tatavaları bunu gizleyemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık ağladı. :(

  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

    Kendi ilişkimden biliyorum ben, özen gösterdikçe ilgini arttırdıkça onlar geri kaçıyorlar. Ama sen dışarıyla ilgilenmeye başlayınca bu sefer de elde tutmaya çalışıyorlar. Kadınlar güçlü karakterli, zor karakterli erkekleri elde tutmayı, gücü yönetmeyi seviyorlar. Ama bilmiyorlar ki bu güç bir gün onlara da zarar verecek. Bu fiziksel bir zarar olmasa da psikolojik bir zarar oluyor.


    Bunlar nasıl aşılır bilmiyorum. Günümüzde kızların elimi sallasam ellisi düşüncesinden vazgeçmesi, erkeklerin de ille de bu kız olacak dememesi gerekiyor sanırım. Hep kadınlar duygusal olarak addedilir ama bence biz erkekler kadınlardan da fazla duygusalız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Neden



    Alıntıları Göster

    Siz sanıyormusunuz bu adam karanlık bir hücrede leş gibi bir ortamda fareler içinde, köpek mamasından hallice yemekler yiyecek cezasını öyle çekecek?

  • memleketin erkeklerinin neredeyse yarısı büyük ve küçük baş hayvanlarla cinsel ilişki yaşıyor , sen boyle bir ülkede kadın hakkından bahsediyorsan ve kadına saygı bekliyorsan yazık,
    ayrıca ekleme yapayım google. ülkelere göre porno istatisliklerinde ülkemizde en çok aranan katagori ==MOM ( anne)
    bölgesel olarakta muhafazakar geçinen bölgelerde arama istatisliği en çok aranan travesti- gay

    şimdi internet heryerde var ve bunu herkes biryerden alıyor buda demek heryeri gözetleyebilirler , bu istatislikler doğrumudur yalanmıdır onuda düşünmek lazım .
    herkesin anesi , kızkardeşi , kızı var

    bütün bu olaylar karşısında her bireyin ihtiyaçı olan şeyde ADALETTİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 22 Temmuz 2020; 19:23:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    Bunun seçimle ne alakası var lan ? Sizin gibi bu cümleyi kuran adamların asıl derdi "ben düzgün biriyim beni seçmiyorlar" kafası. nasıl cahil beyinsiz insanlarsınız anlamak güç. olayın içeriği belli değil olmasa bile hiç bi şeyin önemi yok. gerçekten sevgilimiydiler ya da o gece mi yaşandı bu olay sadece, ya da kız öğrenince ayrıldı mı yoksa biliyor muydu. hiç bir şeyin bi önemi yok. o adam bu kızı cani bir şekilde öldürdü. yanlış seçim diyip duruyorsunuz 10-20 senelik evli insanlar yaşıyor bu durumu. ulan. ağır konuşucam şimdi ama yapmak istemiyorum. nasıl anlayabilirsiniz en baştan adamın böyle bir şey yapacağını ? dünyanın en sakin insanının bile bu durumu yapma ihtimali var. bi daha seçimden bahseden olursa cidden sövücem artık. kafanızı kullanın biraz

  • Ben devlet olsam, sosyal medaya da olsun şu forumda olsun katili öven , vay efendim o kadında öyle yapmasaymış diyenlerin evli erkekle ne varmış diyenlerin sosyal medyada bununla ilgili türlü dangalakça paylaşım yapanların alayını kapatırım hapise. Bu insan müsfetteleri hepsi potansiyel katildir . Bunlarda yarın öbür gün birini keser,birini yakar birini şişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanick -- 22 Temmuz 2020; 19:34:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkanick

    Ben devlet olsam, sosyal medaya da olsun şu forumda olsun katili öven , vay efendim o kadında öyle yapmasaymış diyenlerin evli erkekle ne varmış diyenlerin sosyal medyada bununla ilgili türlü dangalakça paylaşım yapanların alayını kapatırım hapise. Bu insan müsfetteleri hepsi potansiyel katildir . Bunlarda yarın öbür gün birini keser,birini yakar birini şişler

    potansiyel katil suçlu demek değildir.


    ifade özgürlüğünü hafife alıyorsun anasaya madde 15




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 22 Temmuz 2020; 19:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanick kullanıcısına yanıt

    şu yazdıkların ne kadar acizce ve konunun özünü ne kadar da kaçırmış.


    Bu insanlar zaten diyor ki toplum içinde bir sürü sapık ve tehlikeli adam var.İlk çözüm kadınların bunlardan uzak durmayı öğrenmesi gerek diyorlar.


    Sen de o sapıklardan evet uzak durmalılar diyeceğine.Bu sapıklardan uzak dursunlar diyenleri sapık ilan ediyorsun ve hapse atılsın diyorsun.Bu insanlar bu işi bitirmek için ilk çözümü anlatıyor sen çözümü anlatana saldırıyorsun.Siz bususunuz işte.Bak güzel kardeşim zöçümün bir parçası değilsen sorunun bir parçasısındır ve ben sizin gibilerden çözüm görmüyorum.Bu kitlesel güç alarak linç etme kültürünüz yüzünden de bitmeyecek bu işler zaten.Kadın her haltı yesin başına iş gelince de tüm erkekler suçlu.Yok öyle bir dünya


    Aklını peynir ekmekle yemişsin sen

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.