Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Linçlemek isteyen beni de linçlesin 1 MHY 2 GUSTAVO bugün net formsuz isimlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyi cocuk

    Dostlar; Aykut, İsmail, Pereira hayranı bir forumdaşınız olarak bazı konularda çok eleştiri yapıldığını düşünüyorum.

    Bence ne olursa olsun, Erol Hocamızın arkasında durulmalı. Bu seneki oyun ile geçen yılki oyun arasında 4-5 kat fark var. Oyuncularda hırs var. Bana göre bazı etkisiz oyuncular var. Mert Hakan bunların başında... Ancak Ozan ve Pelkas gibi harika iki orta oyuncumuz var. Takım yavaşça oturacak. Sıfırdan kurulan bir kadro ile bu kadar olur ancak.

    10 lig maçı yaptık, 3 büyük maçı atlattık. Maç başı ortalamamız 2 puan. Bu fena bir ortalama değil. Sadece biraz daha sabır :)

    Geçen seneden 4 5 kat daha iyi bir oyunun yok, geçen seneden 10 kat daha iyi kadron var. Son yılların en geniş, en ayağı düzgün kadrosu. Bu kadroyla hiçbir maçı (Gençlerbirliği'ni saymıyorum) rahat kazanamadın. Oyuna dair en ufak bir belirtin yok. Yetenekli ayakların kilit çözüp, penaltı almalarıyla kazandın. Sayalım; Rize son dakikalar penaltı, 9 kişi Hatay'ı açamadın 0-0, Karagümrük son saniye Altay aldı 3 puanı, Göztepe zora sokup kanser ettin, Antalya son dakikalar penaltı, Konya berbat oyun kayıp ve son olarak içlerinden en aciz olanı Beşiktaş maçı. 10 kişi kalmış Necip, Monterro tandemiyle sana 2 gol atan Beşiktaş. Bu kadronun hak ettiği bu değil. Gol yemediğin maç yok, Hatay ve Galatasaray maçları onlarda 0-0 bitti. Radikal karar almayı öğrenmesi lazım yönetimin artık.





  • Çare A.K

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün maç sahada oynanmadan tahtada sergen hoca erolu yenmiş zaten biz sadece malumun ilanını izledik

  • Erol hoca kesinlikle sınıfta kaldı , sezon başından beri iyi oynanan 1 tane maç yok . Ben artık bu takımda doğru düzgün bir futbol felsefesi olan bir hoca görmek istiyorum . Bakmayın sergen yalçın da bundan farksız , beşiktaşı anadolu maçlarında göreceksiniz dokulecekler .
    Yıllardir napoli gibi tamamen 30 metrede oynayan veya atalanta gibi 3 lü oynayıp önde ciddi pres yapan veya liverpool gibi kaptığı toplarla direk oynayan bi takim istiyorum. Biktim artık saçma salak kimin nerde oynadığı belli olmayan oyunlardan . Biri bana ozan in net olarak nerede oynadığını söyleyebilirmi bu maçta veya pelkas pres yaparken neden diğerleri pas kanallarını kapatmak yerine geride bekliyor . Ben bu takımın takim savunmasını düzgün yaptığını da düşünmüyorum. Tamamen bireysel yeteneklerle ilerliyoruz. Bi maçı caner alıyor bi maçı pelkas bi maçı sosa bi maçı perotti . Hoca nin değişikliklerini beğeniyorum bence tespitleri yerinde , ama oyun planı hucüm savunma koca bir 0 .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takımın taktigi yok haftalardır ne b*k oynadıgı belli degil kimse kusura bakmasın ama boşa romantiklik yapmaya gerek yok erol hocayla olmaz bu iş

  • Babel, Pepe, Queresma, Cenk, Talisca gibi oyunculara sahip Beşiktaş’ı Kadıköy’de Aatıf, Şener, Topal, Neustadher gibi oyuncularla madara ederdik. O takımın başındaki adam yetersiz ama şimdiki yönetim futbol duayeni öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimdaki oyuncularin hakemle oynamayi ve her pozisyonda hakemden birseyler beklercesine tavirlar sergilemeyu acilen birakmalari gerekiyor.
    1.dakikadan itibaren Ozan basta olmak uzere bu sekilde hakemle ugrasti pekcok oyuncumuz.

    Erol'un absurd dizilisi yuzunden hucumda verimli oynayamadik,Ozan sevdasi ve bu futbol zekasi vasat olan ayni zamanda kreatifligi kit oyuncuyu sirf dan dun kosuyor diye ilerde oynatma yakar basini hoca dedik hala anlamadi gitti.

    Altay gelen butun toplari aldi comertce ve maalesef buyuk hayal kirikligi yaratti.Macta lehimize kirilma ani yaratabilecek bir kurtaris yapamadi.Bir de defans oyuncularina avaz avaz bagirmasi yok mu yedigi gollerden sonra?Kendisi melake sucsuz cunku.

    Umarim Emre ve Erol gereken dersleri almislardir.Erol'un mac sonu degerlendirmeleri guzeldi,ozelestirini yapti ve sapkayi onune koydu ve hatasini kabul etti,bahaneler ardina siginmadi bu da gelecege umutla bakmamiza vesile olur umarim.

    Bir diger yandan bir yoneticimiz feryat figan mikrofonlar onunde hakemi sucladi mac sonunda,yahu bir aynaya bak bi ,kac kurusluk top oynadin neyi saha icinde adam akilli dogru yaptin da bozdular?Herseyi hakeme mi ihale edecegiz?Oyuncularin teknik heyetin kabahti yok mu bu nasil bir kafadir mentalitedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadıköy'de maç kaybetmeyen fb'den kadıköy de maç kazanamayan fb'ye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    son 5 şampiyonluğumuzda iç sahada her seferinde bjk'ye kaybetmişiz. o yüzden benim umudum var ve hatta bu yenilgi ile daha da pekişti  



    Alıntıları Göster

    Maç sonunda aklıma direkt senin postun geldi hocam. Maçtan önce de paylaşmıştın.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heyea

    Maç sonunda aklıma direkt senin postun geldi hocam. Maçtan önce de paylaşmıştın.  



    Alıntıları Göster

    Son Ersun Yanal şampiyonluğunda kadıköyde 3-3 kaldık. 10 kişi oynamıştınız.


    İnönüdeki maçı 3-2 almıştık 90+4'te Olcay'ın golü ile.

  • Yapılacak ilk iş Sosa serserisini orta sahadan kesmek. İstisnasız her maç yürüyerek oynuyor. Derbilerde orta sahayı ezip geçiyolar. Merkezi verdin mi imkanı yok oyunu ele alamazsın.
  • Fenerbahçeli arkadaşlar rahat olun. Bu sene şampiyon olacaksiniz. Bugün herzamankinden farkli bir takim vardi sahada , sanki bir el top oynanmasini istemiyor gibi. Bahis baronlari vb. Bence etkili olmuştur. ligin sponsoru , takimlarin sponsorlarini gorunce anliyorsunuz. Gene 4-5 atmaya başlayacaksiniz baronlar cebini doldurunca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala istifa yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömrümü yedin fenerbahçe

  • Maçın kırılması MHY ile ile oldu. 2 gol onun gereksiz top kaybetmesi sonucu; biri serbest vuruş biri de kontraya dönüşen atağa sebep oldu ve yenildik. MHY ikinci sarıdan atılmalıydı hakem onu da atladı. Bjk den de rosier e kırmızı vermeliydi onu da atladı. Kırmızı için tokat atması şart değil. Ozanın yanaklarını sıkan fiziki teması tokattan daha aşırıydı bence.


    Takım çok mu iyiydi berbattı. Perotti çıktıktan sonra sosanın da çıkmasıyla orta sahada ve ileride yaratıcı ayak ihtiyacı ciddi olarak gözüktü.


    Remy, aboubakar gibi kelepir golcüler varken gidip cisseyi tercih ettik böyle bir transfer anlayışı olmamalı. Sene başında da çoğu kez söylemiştim bu iki adam olmadı pato yada niasse tercih edilmeliydi. Cisse bu takım için yetersiz bir forvet. Bir aboubakar a bakın bir cisse ye bakın ne demek istediğimi anlarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 30 Kasım 2020; 9:40:35 >
  • 10 kişilik Beşiktaşa yenildik penaltımız da penaltı değildi ona rağmen yazıklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemos denen kazma dan halı sahada Stoper olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersunun bile en azından tutarlı bir yanı vardı. atıyordu kapanıyordu yada kapanmaya çalışıyordu.yeri geldiğinde defansif oynatıyordu. senin ne halt ettiğin belli değil. takım kafası kesik tavuk gibi ne yaptığı belli değil koşuyorlar öyle erolrefendi bu kafayla devam etmezsin umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar rezil bir oyuna karşı hala bir yaptırım yok ne desek boş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.