Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.223
Cevap
651
Favori
895.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Sikintili ve sorunlu cihaz....onun yerine ayni sekilde raslantisal temizlik yapan roomba 600 serilerinden alsaniz daha sorunsuz kullanirsiniz...essential de cok fazla dikayet vardi ayni yerde gidip geldiginden dolayi
  • 360 Robot Süpürge stok bekleyenler yada düşünenler var ise Trendyolda kampanya yapılmış ama geçenki satışa göre 100 TL farklı bilginiz olsun incelemek isteyen varsa... https://www.trendyol.com/sr?wc=109453&mid=200934 Forumda konumuz da mevcut...

  • Sadece "beğenmedim" diyerek kullandıkları süpürgeleri iade eden arkadaşlar var... Çok da kaba olmak istemiyorum ama gerçekten hiç etik bir davranış değil; söylemeden geçemeyeceğim. Hani "bana kullanılmış süpürge gönderdiler" diye şikayet eden arkadaşlar var ya; işte yaşadığınız mağduriyetin en büyük sebebi bu şekilde keyfi iade eden, tüketici haklarını kötüye kullananlar. Tabii şimdi bazıları "bana bu hak verilmiş, istediğim gibi kullanırım sana ne" diyecektir ki; kendi bakış açısıyla haklı. Zaten konu da bakış açısının farkıyla alakalı; etik kavramlar tartışmaya açık ve bence bu yapılan hiç etik değil. Ben Mop Pro kullanıyorum ki aldığımda 5200 lira olan S5Max, ben aldıktan kısa bir süre sonra 4000 liraya kadar düştü; Mop Pro'yu aldığıma çok pişman oldum ama asla iade etmeyi düşünmedim. Hatta 2900 liraya aldığım cihazı neredeyse hiç kullanmadan zararına 2500 civarına satıp, S5Max'e o şekilde geçmeyi bile düşündüm... Çünkü ürünün kullanıldıktan sonra yeniden satışı mümkün değil ve satıcının iade etmem durumunda 3.000 liralık ürünü ne yapacağı düşüncesi beni rahatsız etti. Sizleri rahatsız etmiyorsa devam edin, önce x alın iade edin, sonra y alın iade edin. Nasılsa tüketici kanunu bu hakkı veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 21 Aralık 2020; 10:4:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre-45

    Arkadaşlar selamlar. Xiaomi mop essential 2in1 almak istiyorum. Küçük bir evim var işime yarayacağını düşünüyorum. En uygun olarak nereden alabilirim ? 2 bin civarına başka bir önerisi olan var mi ?

    hepsiburada da bu aksam 9 da indirime gircek. kaça olur bilmem

  • Ucuz bir ürün arayan Liectroux H6 modeline bakabilir. 999TL gibi bir fiyat olduğu için tabii rastlantısal bir temizlik yapması normal. Mop yok ve şarj docku yok. Ayrıca bazı kaynaklarda 1600pa gücü olduğu yazıyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ne olursa olsun, eviniz çok küçük veya odalarınız çok uygun değilse (hiç engel olmayacak şekilde dörtgen odalar vb.) ben rastlantısal temizlik yapan robotları tavsiye etmiyorum. Videodaki odayı başarılı süpürebilir ama aşağıdaki gibi bir odada ya her noktayı temizleyemeyecek ya da 10-12 dk'lık işi 45 dk'da bitirecektir :

    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt

    Ev aslında net 130m2 eski evlere göre büyük, yeni evlere göre küçük.


    2 tane almayı düşünmemizim sebebi, sürekli mopu çıkar tak yapmamak. Biz evde değilken ikisi temizlesin dursun. Yada bir tane alıp birgün mop bir gün süpürge olarak kullanıcaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 max ciceksepetinde 4.179 a satiliyor.mi store garantili.Alinir mi?
  • Duysin D kullanıcısına yanıt
    Aaaa.lin...maaaaz....
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Neden alınmaz hocam? Satıcı için mi ürün için mi dediniz? Ben az önce amazon’dan 4159’a aldım s5 max.
  • Neden alinmaz?
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki satıcı için dedim..roborock s5max tr de fp urunudur bence su an
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Tamam, teşekkürler. 👍
  • Teşekkürler amazondan aldim
  • Arkadaşlar merhaba bende bir robot süpürge almak istiyorum saatlerce inceleme videosu izledim ama hala karar veremedim. 150 metre supurme alanımız var. Evimizde ciddi orandada halı var. Mop özelliği olan halı üzerinde güzel performans veren bir süpürge istiyoruz. İzledigim videolarda hemen hemen tüm supurgeler ayni gibi geldi bana. Viomi v3, xiaomi vacuum mop pro ve roborock v5 max arasında kararsızım vacuum mop biraz daha ucuz eğer süpürme performansi ayniysa bunu almak istiyorum bataryanin tek sarjda evi supurmesine gerek yok sabah 7 aksam 5 arasinda evde kimse yok. Tek sarjda olmaz 2 sarjda süpürür diye düşünüyorum. Önemli olan düzgün temizlemesi yerdeki pislikleri pas geçmemesi yada yüksek oranda temizlemesi bu konuda hangi cihaz daha başarılıdır. Teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 max mi S6 pure mi almali Amazon’dan alınacak ikiside aynı fiyat
  • gozel2121 G kullanıcısına yanıt
    S6 pure daha yeni teknoloji motoru falan daha iyi demislerdi. Biraz deposu kucuktu sanirim ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyetizma

    Ev aslında net 130m2 eski evlere göre büyük, yeni evlere göre küçük.


    2 tane almayı düşünmemizim sebebi, sürekli mopu çıkar tak yapmamak. Biz evde değilken ikisi temizlesin dursun. Yada bir tane alıp birgün mop bir gün süpürge olarak kullanıcaz

    Her durumda Mop bezini her kullanımdan sonra yıkamak için çıkartmak zorunda kalacaksınız zaten, çıkartıp takmak çok kolay, tabi tercihinize saygı duyuyorum. Bence önce moplu bir tane alıp ihtiyaç halinde 2. yi düşünün derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 20 Aralık 2020; 22:28:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PREDATOR066

    Arkadaşlar merhaba bende bir robot süpürge almak istiyorum saatlerce inceleme videosu izledim ama hala karar veremedim. 150 metre supurme alanımız var. Evimizde ciddi orandada halı var. Mop özelliği olan halı üzerinde güzel performans veren bir süpürge istiyoruz. İzledigim videolarda hemen hemen tüm supurgeler ayni gibi geldi bana. Viomi v3, xiaomi vacuum mop pro ve roborock v5 max arasında kararsızım vacuum mop biraz daha ucuz eğer süpürme performansi ayniysa bunu almak istiyorum bataryanin tek sarjda evi supurmesine gerek yok sabah 7 aksam 5 arasinda evde kimse yok. Tek sarjda olmaz 2 sarjda süpürür diye düşünüyorum. Önemli olan düzgün temizlemesi yerdeki pislikleri pas geçmemesi yada yüksek oranda temizlemesi bu konuda hangi cihaz daha başarılıdır. Teşekkür ediyorum.

    Mop pro'nun halı performansını beğenmeyenler var.





  • 360 robot süpürge alanlar veya almak isteyipte fikir edinmek isteyenleri telegram grubuna bekleriz arkadaşlar .

    https://t.me/joinchat/OrIxsxg-qX0b1iIb1U0IFw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.