Şimdi Ara

Bloodborne 16 Bit şeklinde PC'ye uyarlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir geliştirici, 2015'de PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sürülen Bloodborne oyununu 16 bitlik bir remake yapımla PC platformuna taşıdı. Oynaması ücretsiz olan oyunda, Bloodborne'den tanıdığımız birçok boss ve bölge bulunuyor.

    Bloodborne 16 Bit şeklinde PC'ye uyarlandı


    Dünyanın en zor RPG serilerinden olan Demon’s Souls ve Dark Souls’un yapımcıları tarafından Sony için geliştirilen RPG korku oyunu Bloodborne, 2015 yılında PlayStation 4 konsollarına özel olarak piyasaya sürülmüştü.

    Bloodborne PC’ye gelebilir o sıra beklemeyelim diye bir geliştirici, oyunu 16 bit olarak PC platformuna taşıdı. Yarntown adı verilen ve oynaması ücretsiz olan bu oyunda oyuncular, Bloodborne’den tanıdığımız birçok ikonik ‘boss’ ile kapışma imkanına bile sahip.

    Yarntown oynanış videosu:




    Genel olarak Bloodborne oyunundaki ilk zorunlu ana bölge olan Central Yharnam’da geçiyor. Tabanca, hafif ve ağır saldırılar, kaçınma mekanikleri ve dayanıklılık barı gibi birçok detayın bulunduğu oyunda, ayrıca Bloodborne oyuncularının öldüklerinde gittikleri Hunter's Dream bölgesi ve haritada yolculuk yapabilecekleri fenerler yer alıyor.

    Yarntown’daki temel düşmanlar, orijinal oyundaki korku ve gerilim hissini devam ettiriyor fakat oyunun ne kadar etkileyici olduğunu gösteren esas detay boss savaşları. Bloodborne’de Cathedral Ward öncesi karşılaştığımız boss’lardan biri olan Father Gascoigne, bu oyunda da sinir bozucu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Buna rağmen orijinal oyundaki kadar güçlü olmadığını ve alt etmek için bir şansınızın bulunduğunu da belirtim.

    Link:https://maxatrillionator.itch.io/yarntown?utm_source



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.