Şimdi Ara

Snowrunner Hangi Araç Seçilmeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -Oyunda birden fazla klasmanda araç var, arazi keşif aracı, ağır tonaj aracı, offroad kamyonlar vs Alanın sizce en iyi olan aracı hangisidir, neden?

    -Oynanış hakkında verebileceğiniz ip uçları nelerdir? Misal öncelikli görev olarak köprülerin yapılması vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 21 Temmuz 2020; 0:4:24 >



  • GÜncel
  • Bu oyunlarda araçları haritaya uygun seçmeniz gerekir. Bunu da deneme yanılma yaparak anlayabilirsiniz.

    Ben bu oyunu oynamadım. Ancak Spintires oyununda öyle mesela. Kör noktalar için hızlıca gidip kör noktaları açmak amacıyla hızlı arazi araçlarını alıyordum. Ardından yolun durumuna göre araçları seçiyordum.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Harita açmak ve dolaşmak için keşif araçları başlığı altındaki araçları kullanıyorum. Oyunda otoyol, offroad, ağır, keşif gibi 4 kolda araç var.Bu ağır ve offroad arasındaki farkı anlamadım bende.
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Bunları deneme yanılma yöntemiyle kendiniz keşfedebilirsiniz. Ya da youtubeda vardır açıklamalı olarak. Ama Türkçe sayfalarda olmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Bunları deneme yanılma yöntemiyle kendiniz keşfedebilirsiniz. Ya da youtubeda vardır açıklamalı olarak. Ama Türkçe sayfalarda olmayabilir.
    Evet hocam o yolda var ama uzun yol.Her haraç bir ton para, görevler o kadar çok para vermiyor. Kaldı ki o kadar zaman olmuyor.O yüzden bu konuyu açtım, buradan muhabbet ederiz, fikir alışverişinde bulunuruz birbirimize faydamız dokunur dedim.Ama senden başka kimsenin ilgisini çekmemiş ne yaz ki, sende oynamamışsın.
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Ben oynamadım ama merak da etmedim değil
  • İlk başlarda fleetstar işinizi görür . Zaten haritadaki diğer araçları keşfetmeye başladikca onlarlada devam edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akt02

    İlk başlarda fleetstar işinizi görür . Zaten haritadaki diğer araçları keşfetmeye başladikca onlarlada devam edersiniz
    Para biriktirdim Tayga 6430 aldım, kamyon buymuş be. en genişinden lastikleride taktım mı yollar akıyor.Şuanlık sıkıntı, araçlar devrilince bir başka araç getirip kaldırmaya uğraşmak veya merkeze ışınlanıp geldiğimiz o kadar yolu tekrar gelmekten hoşlanmadım.:)Birde görev sistemi tam otutmamış sanırımi, çoğunda istediklerini yapıyorum getiriyorum görevi saymıyor Misal 3 parça bir iş var diyelim,1.yi yapmadan 2.yi veya 3. yaparsan yaptı kabul etmiyor. Acilen düzeltilmesi gereken bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.