Şimdi Ara

Samimiyetsiz ailem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkea arkasindan konusuyor yuzune guluyir birde aile diye geciniyorlar.Zengin aileyiz para icin dul halam amcamlara yalakalik yapiyor yengemlwrin ailesine ve bizim ailemize mikserlik yapiyir tam bi rezillik yani .Samimiyet yok hep cikar iliskisi . Daha yeni kuzenim 15 yasinda sevgilisi oldugi ogrenildi diye ( kiz kuzenlerim ispiklemis) tavir aldilar . Annesi annemle kustu . KIZ KRdesim kuzenimi korumus ona suc attilar kiz kardesim bir daha gorusmicem dedi agladi . 18 yasinda oda. Babam ozguvensiz bir insan cekirdek aile yapimizi koruyamiyor. Annemde karaktersiz ve ozguvensiz diyebilirim daha yeni beni insanlara suc atmakla sucladi

    ( tatildeyiz simdi halam yengem mal ayi kuzenim var i,onlwr hakkinda evse hep yakiniuodu allah belasini versun diyodu YANI SIRF AMCAM FABRIKATOR HERKESE BAKIYOR DIYE ZORUNLU CIKAR ILISKISI VAR AILEDE. BENDE BIKTIGIM ICIN UZAKLASACAM ARTIK.YALAKA HERKES.SIZDEDE VARMI BOYLE ?




  • Keçbiş olsun.

  • Su an disarda yemek yiyoruz misal kuzen geldi bide onun karisi var . Karisi para icin evlendi , cok konusuyor karisi ayagini bana degdiriyor , azmis kanka biliyorum bilerek bana yavsiyor fakat ben baska kafada olsam kendi yengemi duzerim.Ben on bile yapmiyorum . Olayi simdi dusun . Psikolojileri ben baska kafada olsam neler olurduda. Dememisler bosuna dusman istiyorsan akrabaya dost istiyorsan yabanciya bak diye. Olsujn.

  • moltakor12 M kullanıcısına yanıt

    yengen kaç yaşında neden böle bişe yapıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moltakor12

    Su an disarda yemek yiyoruz misal kuzen geldi bide onun karisi var . Karisi para icin evlendi , cok konusuyor karisi ayagini bana degdiriyor , azmis kanka biliyorum bilerek bana yavsiyor fakat ben baska kafada olsam kendi yengemi duzerim.Ben on bile yapmiyorum . Olayi simdi dusun . Psikolojileri ben baska kafada olsam neler olurduda. Dememisler bosuna dusman istiyorsan akrabaya dost istiyorsan yabanciya bak diye. Olsujn.

    Yengeyi bana ayarla

  • Kanka bende normalde hic karismazdik bu bokyan aile islerine . Ben elimden geldigunce uzak kalirim bu baba tarafina daha cok. Cunku hepsinin psikolojiso bozuk amk . Zaten babamjn amcasi felan karisini baltayla jesmis . Daha birsuru biyle boktan seyler var . Ailede amcam fabrikasi var . Parasi var diye her bok burda yalakalok burda dojuyor.Sen benim yerimde olsan neler yasarsin ama artik normallestiriuosun kendinden igrenmeye basliyorsuj bi sure sojra. Cunki ailenin yapisi bu kadar sinir bozucuaw.simdi hepsi ayri mnyk afedersin. Dusun adam senden buyuk sen ona saygi gostermek istemiyosun .haketmiyor cunku. Ama iyi gecinmek zorunfasjn malesef.herneyse yengeyi istiyo4san ayarlarim ama paran olmasi laxim . ;)

  • microsoft1998 kullanıcısına yanıt

    Kucuk la benle ayni yasta . Ben bu insanlara gerefindwn fazla magruz kalinca boyle oluyoruk . Malum babamin akrabalari. O yuzden yapcak bursey olmuyor bu durumda fazla.ozsaygim yerlefigan allah kimseye boyle salak seyler yasatmasin.yengbenden 2 tas buyuk felan sanirim .annesi amcanin evini basti kufurler etti cok pis heryeri kirdi ,.ona rshmen ki agzin sicti yani ailejijn ona ragmen boyle azgkn kari ...

  • moltakor12 M kullanıcısına yanıt

    o kadın tek sana değil herkese öle yapıyordur kurtar amcanı :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.