Şimdi Ara

Yerli otomobilin fabrika inşaatı başladı: Üretimle birlikte yerli batarya devreye alınıyor! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
0
Favori
13.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    -İlk otomobil tanıtımı yapılmadan önce inkar ediyorlardı, "milleti kandırıyorlar, hani nerede otomobil" diyorlardı.
    -İlk tanıtım sonrasında hep bir ağızdan "daha ortada fabrikası yok, fabrikası nerede, tasarımı italyan" demeye başladılar.
    -Şimdi fabrika temeli atıldı, birazdan gelip "hani nerede otomobil, daha ortada üretimi yok, bunlar hep show" diyecekler.
    -Fabrikanın açılışı yapılıp ilk üretim otomobil banttan çıktığında önce bir sus pus olacaklar, sonra elde tutunacak argüman arayıp ilk başta tasarımından sonrasında alt komponentlerinden başlayıp; "filanca parçası yerli değil" edebiyatına girişecekler sadece tasarımı ve markası Amerikan olup bütün parçaları Çin'de üretilen Apple Iphone telefonlarından.
    -Otomobiller piyasada görünür olmaya başlayınca her otomobilde olduğu gibi illa ki TOGG'da da bazı geçici sıkıntılar görülecek, bunlar biri bin edip buralarda markayı karalayacaklar.

    Velhasılıkelam memleket adına yapılan şu girişimi yapılmadan önce neden yapılmıyor diye defalarca yazıp, yapılmaya başlanınca sırf kendi siyaseten destekledikleri parti zamanında olmadığı için karalayıp duracaklar. Memleketleri adına bir sevince, bir gelişmeye 18 yıldır ortak olamadıkları gibi bundan sonra da olmamaya devam edip sürekli kendilerince haklı mazeretler üretecekler.

    kardeşim doğruları muhalet olmak ile aptal olmayı karıştıran arkadaşların suratına ŞLAAAPPPSS Diye vurmuşsun tebrik ederim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeGonzalo

    Malum kesim o zamanda ne derdi biliyormusun ? 1 milyar dolara elin markasini satin alana kadar 1 milyar daha koy kendi markamiz olurdu kendi arabamizi uretirdik derdi. Bak bu denirdi. Bu malum kesim bu forumda %95 bi cogunluga sahip. Ve okadar nankör bir kesim ki. Idda ediyorum bu arac 2-3 sene sonra piyasada dolasmaya baslicak ve aracinin bataryasini doldurmayi unutup yolda kalanlari dahi gorunce bile diyecekler ki "aha alin size yerli otomobil" bunlar boyle "cigerli" insanlar. 5 sene sonra ulkenin ekonomisi duzelir ve burdaki gibi mevcut yonetimi begenmeyen kesimin oylari ile hic bir halt yapmayan metroya balon asip heykel dikmekten ote gidemeyen malum parti basa gelicek. ve uzun vadeli yapilan hizmetlerin ekmegini onlar yiyecek tabi daha sonra ulkeyi 80 lere dondurecekler ve tekrar bir Erdogan cikip duzeltmeye calisacak kiyamete kadar bu kisir dongu devam edecek.


    Ove ove bitiremedikleri, sayisiz fabrikasi olan bilmem kac adet otomobil fabrikasi otomobil devi olan Almanya tarihine bakiyorsun.Hitler zamani yasamis koca ulke yerle bir olmus ve koca ulkeyi bastan kurmuslar 1945 ile baslayip bu zamana kadar neler yapmislar. Bir de ayni yil iciinde malum partinin yaptiklari ile ulkenin 2000 lere kadar nasil gelistigine bakin.



    Alıntıları Göster

    Neyini erdoğan düzeltmiş bu ülkenin neyini düzeltmiş erdoğan?Milleti boş hayalleriniz ve bunak liderlerin hırsları ile kandırıp duruyorsunuz.Bak kardeşim tek partili dönemde türkiye dünyanın 15.büyük ekonomidiydi.O öve öve bitiremediğin liderinin türkiyesi dünyada şu an kaçıncı bana söylesene?19.sırada.Ve pandemiden sonra 20 lere düşeceği konuşuluyor.Peki senin 18 yıllık iktidarının ortalana büyüme hızı ne?%4.7.Türkiyenin en büyük büyüme hızı be zaman gerçekleşti peki cehapenin tek başına iktidar olduğu atatürk dönemi %8.1 Bu mu senin erdoğanın düzelttiği türkiyesi.Sizin palavralarınıza artık ancak cahil koyunlar inanır.Dikdatörünüze verdiğiniz değeri çoluğunuza çocuğunuza ananıza babanıza vermiyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makarnacı321

    Biriniz de mert olun da 2000 lere kadar bu ülkede ne vardı ne yazın yazın. Helikopteri imiş tankı imiş milgem imiş denizaltı imiş test uçağı imiş füzesi bombası tüfeği imiş vesairesi imiş bir örnek verin de bir görelim. Sonra da diyelim ki

    ULAN 80 YILDA ŞU KADAR SEY YAPILDI DA 20 YILDIR YERIMIZDE SAYIYORUZ

    Bu mesajın bir altında arkadaş size gereken cevabı ziyadediyle vermiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Uranüs gezegeninde mi yaşıyorsun?

  • burda bu araçlarin fiyatlarina laf atanlar, elektrikli otomobillerden ötv alınmıyor , hükümet elektrili otomobillerden mtv filan almıyacak onun icin calısma var yok burda arabanın fiyati 500 bin filan olur diyenler ya bilgisiz yada bir partinin trolleri, bu araçlarin fiyatlari 100 bin le 200 bin lira arasi olur çatpatlasa 250 bin

  • Yemin ediyorum şu başlığı görünce forumdan tiksindim midem bulandı.Meğer ne kadar içini dökmek isteyen öfkesini kinini kusmak isteyen aktrol varmış forumda.Meğerse ne kadar sırf akp yi savunmak için kendisini hazır kıta donanımlı hale getirmiş adam varmış forumda.Hazinesinde para kalmamış pandemi ile batık ekonomisi daha da batmış 5-10 milyar dolar para bulmak için katara mı yalvarsam çine mi abd ye mi dşye düşünürken gerçek işsizlik % 27 leri bulmuşken enflasyon baskı ile halktan gizlenirken 30 yaşındaki arabalar bile 80-90000 olmuşken medya tek ses çıkarması için dizayn edilip muhalif kanallar gazeteciler ceza üstüne ceza yerken hapse atılırken baroları parti teşkilatlarına bağlayıp olmayan adaleti daha da yok ederken daha geçen sene söndürecek uçağı bile olmadığı için ormanı yanarken gelip burada bana hürkuşu atak helikopterinin motorunu zırhlı kamyonlarının çetelesimi tuttuğu ordu mühimmatlarını sayıyor.Daha ortada fabrikanın duvarı yok.Sanki 1 milyon elektrikli araç satmış gibi ahkam kesiyor.1 sayfa yazı yazmış neredeyse sayfanın tamamında cümleler ecekle acakla bitiyor.18 yıldır milletin beynini bu cümlelerle yıkadıkları yetmedi şimdi bitmiş iktidarlarını kurtarmak için cebelleşiyorlar.Ahlaksız herifler utanmadan sıkılmadan hala akp yi övüyorlar burada.Artık bu milleti türbanla ayasofyayla otobüsle uçakla kandıramazsınız geçti artık o günler.Bu sayfada twetterin kapattığı trol hesaplardaki gibi bitmiş akp yi milletin gözünde canlandırmaya çalışan aktrol ordusu var arkadaşlar.Konu yerli oto değil akp propagandası yapmak.Ne kadar muhalif arkadaş varsa bunları cevaplarımızla susturalım bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları demiş o paraya opel yada volvo yu alsaydın , artık ne desem cahillik mi yoksa bilgisizlik mi, opel veya volvo alsan ordaki fabrikalari kapatmak icin işçilere milyarlarca dolar tazminat ödüyecen yoksa kapatamazsın hadi diyelim fabrikalari kapatmadin , o zaman türkiyede istihdam oluşmazdı yani burda trolluk yapcam diye kendinizi rezil ediyorsunuz.

  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt

    Omurga ne arar ki onda görmüyor musun sorunu olmasa o üyenin böyle şeyler yapar mı resmen anormal yaşam tarzı. Adam blokluyor bir de hala cevap yazıyor, normal insanın yapamayacağı şeyler bunlar. ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona verilen cevap yukarilarda bir yerlerde. Okuyun öyle yazın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seçim yeni bir yerli otomobil yalanını yiyen milletten kimseye hayır gelmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecek acaklara tokuz. Fabrika açılsın ilk ürün çıkıp satış başlasın sonra konuşmak daha mantıklı. Burada en önemli kısım fiyat. Fiyat olarak muadil ürünlere göre bize avantajlı gelecek mi onu açıkladıklarında göreceğiz. Ürünün yerli olup olmadığını fiyatından anlayacağız yüzdesinden değil. Genel olarak söylemek gerekirse bu ilk versiyon olan aracı almak risklidir. Kronik sorunlar ile buğuşabilirsiniz. Bilginize. Ona göre riskinizi alacaksanız alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    60 bin otomobil aynı anda şarja bağlanırsa Türkiye nin elektrik altyapısı çöküyor. Aktroller bunu ne yapacaksınız?
    Avrupa bu sisteme geçmeden 15-20 yıl önceden elektrik altyapısı yatırımlarına milyarlarca euro harcadı. Türkiye bu süreçte ne yaptı?
    Yaptığınız her iş plansız,hamaset, günlük siyasi show her iş zarar ziyan. En son yapılacak iş en başta yapılıyor.
    Konunun içinden bir akademisyenin söyledikleri ;
    https://www.youtube.com/watch?v=uME9vmP00BQ&feature=youtu.be
    Bir kaç yoruma baktım , tam konudan çıkarken yorumunuzu gördüm. Bravo gerçekten aklı başında ve Bilgi ile yazılmış bir yorum.

    Toplu taşıması olmayan hava alanı bile yapıldı bu ülkede ,hava alanının can damarı Metro hattı yok. Yıllarca milyonlar harcandı Atatürk hava alanına metro getirmek için. Pisti ortadan kesip hastane yaptılar. Formula 1 pisti için 250 milyon harcandı, toplasan 3-5 sene yarış yapıldı bitti gitti.

    Onun için , bu araç bir şekilde üretilse, yollara çıksa, fiyatı hesaplı olsa, ülkenin elektrik sistemi güncellense dahi benim güvenip almam için epey bir kendimi zorlamam lazım. Bir cümle ile über kapatıldı, bir cümle ile f1 bitti. Sonra yarın öbür gün 1 cümle ile üretimi durdururlar , elimizde kalmasın bize de yazık, kolay kazanmıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Hesabım şuanki pazar sayıları için değil.

    Şöyle söyleyeyim Honda bile "elektrikli araçlara odaklanacağım" diye Tr deki fabrikasını kapattı gitti.


    Bütün üreticiler elektrikli araç üretimi için bantlarını güncelliyor. TOGG hazır olduğunda göreceğiz ki petrol türevi yakıt kullanan araçların satışı bitecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Bok gibi dediğin araba saab markasının 9-3 modeli vazgeçtiler ve kaç milyon tl çöpe gitti vatandaş dan hiç bir tepki gelmedi senden benden kesilen vergiler resmen buhar oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    -İlk otomobil tanıtımı yapılmadan önce inkar ediyorlardı, "milleti kandırıyorlar, hani nerede otomobil" diyorlardı.
    -İlk tanıtım sonrasında hep bir ağızdan "daha ortada fabrikası yok, fabrikası nerede, tasarımı italyan" demeye başladılar.
    -Şimdi fabrika temeli atıldı, birazdan gelip "hani nerede otomobil, daha ortada üretimi yok, bunlar hep show" diyecekler.
    -Fabrikanın açılışı yapılıp ilk üretim otomobil banttan çıktığında önce bir sus pus olacaklar, sonra elde tutunacak argüman arayıp ilk başta tasarımından sonrasında alt komponentlerinden başlayıp; "filanca parçası yerli değil" edebiyatına girişecekler sadece tasarımı ve markası Amerikan olup bütün parçaları Çin'de üretilen Apple Iphone telefonlarından.
    -Otomobiller piyasada görünür olmaya başlayınca her otomobilde olduğu gibi illa ki TOGG'da da bazı geçici sıkıntılar görülecek, bunlar biri bin edip buralarda markayı karalayacaklar.

    Velhasılıkelam memleket adına yapılan şu girişimi yapılmadan önce neden yapılmıyor diye defalarca yazıp, yapılmaya başlanınca sırf kendi siyaseten destekledikleri parti zamanında olmadığı için karalayıp duracaklar. Memleketleri adına bir sevince, bir gelişmeye 18 yıldır ortak olamadıkları gibi bundan sonra da olmamaya devam edip sürekli kendilerince haklı mazeretler üretecekler.

    Bu işin siyasetle alakası yok arkadaşlar bu olay ülkemizin çıkarına A parti B partisi yok bu işin herşeyi siyasete çekme hastalığından kurtulmak zorundayız, Türkiye'nin bir yerli otomobil üretmesi şart mı? Evet şart, bugün otomobillerde ki yüklü verginin en büyük sebebi nedir? Cari açık. Üretmeden tüketirsen herşeye pahalı sahip olursun. Türkiye'nin bunca yıl yerli bir otomobil markası çıkartamaması utanç verici kimse kusura bakmasın. Biz geç kaldık vs. demeyin arkadaşlar Japonlar 1960'lı yıllarda Kore'liler 1980'li yıllarda otomotiv sektörüne girdiler ve bugün durumları ortada. Yalnız onların markalarının kalkınmasının en büyük nedeni ait olduğu ülkelerinde halk tarafından tercih edilen otomobiller olması, eğer bizim TOGG otomobilimizde ülkemizde en çok satan otomobillerden biri olursa dış pazarda da yerini bulacaktır, o yüzden ilk olarak A partisi döneminde yapıldı yada B partisi döneminde yapıldığına bakmadan bu otomobile sahip çıkmamız gerekiyor. Bu otomobil Türkiye'nin menfaatine başka ülkenin menfaatine değil.

  • Tekrar o dönemdeki yorumları incelemeni öneririm. Şimdiki modellere bk diyen dolu kişi var ki bakmasan bile ona denileni sen bile öngörmen lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DIA kullanıcısına yanıt

    dışarıdaki talep ile içerideki talep farklı noktarlar. iç pazarda ben bir elektrikli araç talebi görmüyorum. dışarısı içinse , yıllardır piyasanın içindeki oyuncular varken bize çok ekmek yedirmezler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizfikri

    Uranüs gezegeninde mi yaşıyorsun?

    bana verecek bir cevabın yada öne sürecek bir fikrin var mı? geçtim elektrikliyi ülkedeki hibrit araç satış rakamları hakkında bilgin var mı?

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.