Şimdi Ara

FORUM AHALİSİ YÜZÜNDEN RED DEAD REDEMPTION 2 PROJESİ IPTAL ETİLDİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagiosmann

    Suçlu forum ahalisi mi oldu şimdi?

    Sen izin almadan adamların oyununu çevir, işin ticaretini yapmaya kalk. Üstelik kazıklayarak. Sonra suçlu forum ahalisi
    Size mi kaldi milyar dolarlik sirketin savunuculugunu yapmak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Kmseye vergi kaçır demem, versin vergisini yasal olanı yapsın ancak dürüstlük timsali görünüp aba altında gösterilen soplar insanın midesini bulandırıyor.
  • jem991 kullanıcısına yanıt
    Ben şunları görünce deliriyorum,yemin bu adamların yerinde olsam o yamayı siler yok ederim, sizin gibi 1 ölcüü faydalancaksa kisme faydalanamsın.
  • Oynadığım hiç bir oyunu yama ile oynamadım oynamayacağımda benim konuşmam oynamak isteyenler için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu forum ''x oyunu yama isteği'' başlıklarıyla dolduğunda göreceğim ben. bu insanlar hazıra ve bedavaya alışmış toksik bir kitle, bir taraflarını devirip, başkalarının onlar için aylarca bedavaya emek etmesini bekleyen leş bir kitle. şurayı bırakıp giden gruplar ne kadar doğru bir karar almışlar, keşke anonymous da en baştan şuradaki kitleyi adam yerine koymak yerine sadece sitelerinden çalışsalarmış.
  • 3 tane çeviri yapan ekip donanımhaber'den çekildi.

    Daha da paylaşım kolay kolay gelmez. Geçmiş olsun, şikayet edenlerde kına yakabilir.

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 18 Temmuz 2020; 3:29:12 >
  • Bedava yama yapmak nasıl yasal ozaman, crackleyenlerde para almıyor. Bedava yamalarıda ben şikayet etmek istiyorum.
  • Eula denen son kullanıcı sözleşmesi ile oyun içine eklenecek şeylerin oyunu yapan firmanın izni olmaksızın kar amacı ile satışa çıkamayacağı açıkça belirtilir bunun dışında oyuna eklenecek içerikler kar amacı gütmeksizin oyuna eklenebilir bu eklenen içeriklerinde online olan oyun bölümünde haksız rekabete yol açmadığı sürece oyuna eklenmesine izin verir hani kurulum sırasında okumadan geçtiğiniz sözleşmeler var ya bunlar orada yazıyor hep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süreci çok kötü yönettiler, bir donate butonu bütün işi çözerdi. İsabet oldu iptal edilmesi bence insanları deyim yerindeyse aptal yerine koyarak kendi emeklerini hiçe saydırdılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylve -- 18 Temmuz 2020; 2:37:28 >
  • ugur3435 kullanıcısına yanıt
    Yamayı satıyorlardı ama, fatura bile kesiyorlardı en son.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Kmseye vergi kaçır demem, versin vergisini yasal olanı yapsın ancak dürüstlük timsali görünüp aba altında gösterilen soplar insanın midesini bulandırıyor.
    Dürüstlük timsali değilim, ikiyüzlülüğü sevmem. Mesajımda da söylediğim gibi ne birilerini gidip şikayet ettim, ne de bundan önceki konularda işin yasal boyutuna değindim. Şimdiye kadar yazdığım mesajlarda sadece proje yöneticisi olan walküre rumuzlu üyeyi süreci acemice yönettiği için ve yaptığı açıklamalarıyla insanların aklıyla alay ettiğini düşündüğüm için eleştirdim. (Hatta en son Açıklama konusundaki mesajını samimi bulup, hem bu projenin artık iki taraf için de iyi bir sonuca ulaşmasını dilediğimi yazdım hem de faydası olur diye kendi açımdan yaptığı hataları yazdım belki dikkate alır diye) Hayatta en sevmediğim şeylerden biri, biri(leri)nin benim aklımla veya insanların aklıyla alay etmesi/alay etmeye çalışması. Bu da benim midemi bulandırıyor.

    Kimseye de aba altından sopa göstermek gibi bir amacım yok. Aksine mesajımın sonunda da belirttim, isteyen istediği şekilde mesaj yazmaya devam edebilir yazdım, kimseye ne yazıp ne yazamayacağını söyleyecek kadar hadsiz değilim. Benimkisi sadece insanca bilgilendirme yapmaktı, belki yazdıklarının suç teşkil edebileceğini bilmeyenler vardır diye, ki bana göre şikayet edenlere saldıranların neredeyse tamamı bunun suç olduğunu bilmiyor. Çünkü bazı insanlar anayasal haklarını kullandıkları için, mali olarak suç teşkil eden bir durumu yetkili makamlara bildirdikleri için sanki vatan hainliği yapmış gibi ya da yüz kızartıcı bir suç işlemi gibi davranılıyor.

    Demek istediğim isteyen istediği kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilir, ilgili yerlere şikayet edebilir. Bu anayasal güvence altına alınmış bir haktır. Bunun için insanlara hesap soramazsınız. Türk Ceza Kanunu'na göre de suç teşkil ediyor.




  • o şikayet eden korsan oyuncular acaba şöyle mi düşündüler bunları şikayet edelim çeviriyi bedava yayınlasınlar birde çeviriye paramı verecem torrentcıyım ben zihniyeti şimdi daha türkçe ceviri bulur da oynarsınız ...
  • Oyunu xboxta satın almıştım. Sırf altyazı için 230tl para daha verip pc ye satın aldık. Oyunu sadece benchmark için açtım sanırım öylede kalacak. Herkesin emeğine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 18 Temmuz 2020; 5:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kimse kusura bakmasın steam'e girin, 30 lira civarında envai çeşit oyun var. Bazıları hakikaten sanat eseri. İndirim denk geldiğinde 3-4 liraya oldukça güzel oyunlar bile oluyor. Yani yama oldukça pahalı. 3-5 lira birşey yapsalardı bu kadar sorun olmayacaktı. Olay 30 lira vermekte değil, çoğumuz için birşey değil 30 lira ama göz göre göre mecbur alacaklar mantığı ile yüksek fiyatla yamayı satmak doğru bir davranış değil. Son olarak; ingilizce öğrenin. Oyunlarda kullanılan ingilizceyi anlamak için süper ingilizce bilmenize gerek yok.
  • yama geliyor diye oyunu almıştım elimizde patladı bir daha yama yapılana kadar yarı fiyatına iner oyun
  • Herseyi forum ahalisine yüklemek yanlış olur bence. Sonuçta bir çok yama yapıldı şimdiye kadar ama hiç bir kimse şikayet etmedi. Ücretli satanlara da ücretsiz dağıtanlara da. Hiç bir şekilde kötü gözle bakılmadi. Ama bu game Pass olayı işin cılkını çıkardı. Toplum da kendine göre sikayet etti. Yani burada kendi ayağına sıkan ne yazikki anony oldu. Sebebi de tamahkar lik. İlk başta direk 30 TL deseler idi hiç kimsenin şikayeti olacağını hatta umursayacagini sanmiyor idim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dirty_y

    Adamları bende eleştirdim yaptıkları yüzünden fakat 30 tl böyle bir oyunun yaması için uygun bir fiyattı bana kalırsa. Ayrıca ne yaparsın herkes para için çalışıyor bu hayatta. Şimdi daha mı güzel oldu yani. Ben 200 lira verdim oyunu aldım. 20 dakika oynadım baktım olacak gibi değil yama çıkınca oynarım diye bekledim. Şimdi oynayamayacağım. Sebep ne peki. Birilerinin gereksiz yere hırslanıp bu adamları şikayet etmesi gibi duruyor. En azından öyle tahmin ediliyor. Peki neden şikayet ediyor. Oyunun telif hakkıda, yasal değilde falan filan. Doğrucu davutluğa soyunuluyor. Günlük yaşamlarında da bu kadar doğrucu mu acaba bu arkadaşlar. Her yanlışı görünce ilgili mercilere şikayet ediyorlar mı acaba. Ya da kendileri çok mu kusursuz. Mümkün değil. Kusursuz insan yok dünyada. Ayrıca bu sitede bir sürü parayla yama satım ilanı var. Hangisi şikayet edildi sorarım kendilerine. Diyeceğim son söz şudur. Herşey yoluna girmişken, elemanlar hatalarını anlayıp yanlışlarından dönüp fiyatı da uygun bir düzeye çekmişken olan oyunu alıp yama bekleyen ve sonunda mal gibi kalan oyun severlere oldu. Şikayet edenler bizim ahımızı aldı.
    Hocam 30 TL ye kimsenin inanın şikayeti olmazdı umursamaz dı bile. Ama önce game Pass sonra 50 tl sonra 30 a indirelim olayı bu yamanin başka bir gözle görülmesine neden oldu. Şahsen ben 30 TL ye dünden razı idim ama game Pass i açıkladıklarinda uyuz oldum. 50 tl ile daha da giciklandim. 30 TL ye de almayacak idim bu söylediklerinden sonra. Hani derler ya önemli olan niyet diye. Art niyetli davranilmamasi gerekiyor idi ilk başta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tüh ne yaparız şimdi,, su ve hava 'dan sonra yaşam için en önemli şey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.