Şimdi Ara

Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition konsollarının üretimine son veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition konsollarının üretimine son veriyor



    Gelecek nesil konsol savaşlarına muhtemelen kendini daha iyi hazırlamak isteyen Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition konsollarının üretimini durdurma kararı aldı. Daha önce iddia olarak ortaya atılan söylentiler, şirketin resmi açıklamasıyla ete kemiğe bürünmüş oldu.



    Ayrıca Bkz.Işın izleme destekli Watch Dogs:Legion, RTX 2080 Ti’a resmen nal toplattı



    İlk kez The Verge’de yer alan resmi açıklamada Microsoft, “Xbox Series X ile geleceğe doğru ilerlediğimiz şu süreçte Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition konsollarının üretimini durdurmak yönünde doğal karşılanması gereken bir adım attık. Xbox One S ise mevcut nesil konsol ailemizi temsil etmeye devam edecek. Oyuncuların, Xbox One stokları için yerel perakendecilerden bilgi alabileceğini hatırlatmak isteriz.” ifadelerini kullandı.



    Microsoft’un Xbox One S hariç diğer Xbox One ailesi üyelerinin fişini çekmesi ise ilginç bir hamle olarak algılanmış gibi duruyor. Donanımsal anlamda günümüz nesil konsollarının en güçlüsü olan XB1X satış rakamları olarak muhtemelen Microsoft’u tatmin etmedi. Çok daha ucuz bir alternatif olan Xbox One S All-Digital Edition da benzer sebeplerle sanırız sınıfta kaldı.



    Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition konsollarının üretimine son veriyor



    Arada kalmış bir model hissiyatı veren Xbox One S ise sanırız hem fiyat avantajı hem de sahip olduğu Ultra HD Blu-Ray sürücüsüyle halen daha piyasada aranan bir model. Hem oyun hem de film izlemek isteyen grup için tatminkâr performans sunan konsol, fiyat avantajıyla tercih ediliyor. Zira kaliteli Ultra HD Blu-Ray oynatıcıların fiyatı halen daha oldukça yüksek.



    Bakalım Microsoft Xbox One S’i ne zaman emekliye ayıracak.




  • One S modeli yegenimde var. Ara sıra fps düşmeleri görünüyor Forza4 gibi oyunlarda
    Kontrolcünün pil ile çalışması dışında da çoğunlukla iyi bir cihaz bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox one X alıp 5 sene daha krallar gibi oyun oynanır.

    Not: Bir Ps4 slim kullanıcısı..

  • Xbox üretimini durduran Microsoft: Bitsin bu kabus...

  • Microsoft konsol piyasasında sırf ben varım demek için var.

  • Elini neye atsa batıran miki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox one x tarihin en kısa ömürlü balon konsolu oldu. The Last of Us 2, God of War'dan tokat yemekten başka bir şey başaramadı

  • Xbox one x var kesinlikle tavsiye ederim oyun canavarı pslerin devri kapanmıştır benim için artık, tüm özelleri yeni çıkıcak olan ps 5 eşit desem yeridir, ve saatlerce oyundan oyuna geçiş yapsanızda süper oyun ve hız keyfi var oyun kolları zaten söylemiorum bile yıllarca psnin basit ve dandik kollarından sonra büyük keyif alırsınız neise oğluma aldım ben dahi oynuyorum hatta yıllarca ps oynayıp artık kocaman adamım bu saatten sonra oyun mu oynucam diodum kendi kendime şimdi nerdeyse çoçuğu oynatmıcam ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.