Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator tam 10 DVD ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Flight Simulator tam 10 DVD ile geliyor



    Oyun dünyasının en uzun simülasyon serilerinden Microsoft Flight Simulator yeni oyunuyla Ağustos ayında dijital kanallarda boy göstermeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca bir de fiziksel versiyonla gelecek.



    Microsoft Flight Simulator kaç DVD?



    Microsoft Flight Simulator oldukça geniş uçak ve havalimanı simülasyonları nedeniyle 90GB civarında bir boyuta sahip. Artık günümüzde dijital indirmeler daha revaçta ancak bu denli büyük boyutlar için yine de fiziksel sürümleri arayanlar yok değil.



    Ayrıca Bkz.LEGO yakında NES seti piyasaya sürecek



    Aerosoft firması Microsoft ile özel bir anlaşma yaparak Avrupa pazarında oyunu kutulu olarak sunma hakkı elde etti. Kutu içerisinde tam 10 adet DVD yer alıyor. İnternet kotası nedeniyle oyunu hemen indirme imkanı olmayanlar bu sayede hızlı bir şekilde kurulum yapabilecek.



    Aerosoft tarafından sunulan Microsoft Flight Simulator iki versiyona sahip. İlk versiyon standart ve 60 Avro fiyat etiketine sahip. İkinci versiyon ise ekstradan 10 adet uçak ve havalimanı barındıran Premium Deluxe. Bunun fiyatı da 112 Avro olarak belirlenmiş. Dağıtım ise 18 Ağustos tarihinde olacak.



     








  • Pc'de bluray yaygınlaşmadı maalesef. Uzun süre ucuzlamayan medyaları ve optik depolamanın teknolojide hantal kalmaya başlaması yüzünden, kimse gidip pahalı bluray okuyucuları almayı değer bulmadı. Üreticiler maliyet yüzünden laptoplara koymadı. Dolayısıyla bir optik medya tercih edilecekse herkeste olan dvd'nin bir alternatifi yok.
  • Sanırım Aerosoft firması Blu-ray diye bilinen teknolojiyi duymamış.

  • kasetli sürümünü bekliyorum...

  • Olmadı nostalji paketi yap 60 cd olsun... :)

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Pc'de bluray yaygınlaşmadı maalesef. Uzun süre ucuzlamayan medyaları ve optik depolamanın teknolojide hantal kalmaya başlaması yüzünden, kimse gidip pahalı bluray okuyucuları almayı değer bulmadı. Üreticiler maliyet yüzünden laptoplara koymadı. Dolayısıyla bir optik medya tercih edilecekse herkeste olan dvd'nin bir alternatifi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68060 -- 17 Temmuz 2020; 12:28:51 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama Blu-ray bulunan bilgisayar sayısı bir elin parmağını geçmezken, dvd milyarlarca bilgisayarda iyi-kötü mevcut. Hatta dvd sürücüsü bile çıkarılıp farklı hdd/ssd takılıyor

  • Beklentim çok büyük

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 68060

    Pc'de bluray yaygınlaşmadı maalesef. Uzun süre ucuzlamayan medyaları ve optik depolamanın teknolojide hantal kalmaya başlaması yüzünden, kimse gidip pahalı bluray okuyucuları almayı değer bulmadı. Üreticiler maliyet yüzünden laptoplara koymadı. Dolayısıyla bir optik medya tercih edilecekse herkeste olan dvd'nin bir alternatifi yok.

    Onunla alakası yok aslında. Şuan 30$dan başlayan Blu-ray sürücüler var. Dahili olarak. Tabi şuanki kasaların çoğunda bunları takmak için yer yok. Çünkü kullanan yok.


    Streaming yani internet indirme olayları geldikten sonra kimse ne USB flash ile ne de CDler ile uğraşıyor. Her şeyi internetten yapmak maliyet ve kullanış açısından çok daha iyi.


    Ama hala daha DVD mantığını anlamadım bu şirketin. Herkes Blu-ray ile gönderirken bunlar DVD ile uğraşıyor.





  • Micrsofot'un önerdiği 3 konfigürasyondan ideal olan en üst düzey için 32 GB RAM ve 150GB m2 SSD tavsiye ettiğinden dolayı bilgisayara +16GB RAM ve 512 GB NVMe SSD takviyesi yaptım. Beklentim büyük umarım hayal kırıklığı olmaz Microsoft Flight Simulator tam 10 DVD ile geliyor 


    Ryzen 5 2600 ve 1660Ti bileşenlerinin yeteceğini düşünüyorum orta düzey de olsa. Sistem yüklemelerinde büyük dosya okuma yazmaları sebebiyle dar boğazı yaratan parçaların RAM ve HDD olacağını tahmin ediyorum.

  • cangunner kullanıcısına yanıt
    abi allah aşkına yapsaydı usb stick oldu bitti.. maliyet hesabı yapacağına koyardı 5$ usutune oldu bitti.usb bozuldu yada bilmem ne için usb kaydı yapılır internetten oda oldu bitti.

  • Dvd okuyuculu PC kaldı mı ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • usb flash bellek verseler ölürler sanki

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bu teknoloji belirli sebeplerden yaygınlaşamadı, ardından devri geçti, yazdığımın özeti. Alakasız bir yanı yok yazdıklarınızla. Fazla bir mantık aramaya gerek yok, normalde kutudan kod çıkması gerekiyor, bomboş olmasın diye en yaygın formatta yayınlamışlar. Zaten Pc oyunlarının kutulu versiyonları hala daha dvd olarak çıkıyor.

  • 90gb gunumuz standartlari dusunuldugunde gayet normal bir deger



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkek -- 17 Temmuz 2020; 13:20:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rCoder

    usb flash bellek verseler ölürler sanki

    64gb bellek gerekir. Yap 10$ fazla, gayet mümkün ve en mantıklısı. Yoksa kart satsınlar daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68060 -- 17 Temmuz 2020; 13:22:15 >
  • Gta Sa ilk çıktığında 6 cd olduğunu duyunca vay bee çekmiştik.

  • Dvd okuyuculu bilgisayar mı kaldı. Çoğu kişi söktü attı

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar tarafında dvd'den sonra farklı optik medya teknolojileri kabul görmedi ki. Ha 10 dvd şeklinde vericeklerine usb veya dijital kod verseler daha iyiymiş.

  • 68060 6 kullanıcısına yanıt
    Bırak bluray'in yaygınlaşmasını artık pc'ler disk sürücüsüz satılıyor.
    Oyun kosolllarında da artık disk sürücüz satılıyor.

  • Yine microsoft yine işkence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.