Şimdi Ara

Ayakkabı iade koşulları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trendyoldan bir adidas marka ayakkabıyı güvenilir sağlam bir satıcıdan aldım. Dün geldi denedim ve gayet iyi ayağıma olduğunu düşündüm. O yüzden bugün giyip işe gittim. Ama tüm gün ızdırap oldu ayakkabı bana. Hem arkası vurdu hem de sıktı. Ayakkabı da sorun olduğunu düşünmüyorum ancak bu kadar rahatsız olacağını da hiç düşünmemiştim.

    Ayakkabının tabanında ki adidas yazısında silinme olmuş. Onun haricinde tabanı kirlendi. Toz bile yok üzerinde. Ürünü iade etme şansım var mıdır?

    Ha bir de masa başı çalışıyorum. Yani ayakkabı ile uzun süre ayakta bile durmadan tabanında ki adidas yazısı nasıl silindi anlamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • e ticaret siteleri ayakkabıların iadesi için giyilip giyilmediğine bakar hocam, siz tabanı biraz kirlendi dediğiniz için giyilmiş diyip 2. el statüsünde diyip almama ihtimalleri var. ama ben giyilen ürünleri bile iade alan görmüştüm azda olsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt
    Ya ben ayakkabının açılacağını düşünüyorum. Hadi iade etmeyeyim ama bu tabanındaki adidas yazısının ilk günden yarısı nasıl silinir? Bi önce ki ayakkabımda benzer bir adidas tı. 3-4 ayda silinmişti. Acaba orjinalliği konusunda şüphe uyandırır mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • india_ipekyolu kullanıcısına yanıt
    Hocam trendyoldan aldığınız yer muhtemelen farklı bi satıcı değilmi?? trendyolda olsun hepsiburada’da olsun mağaza açanlar 1 gözlük, 2 parfüm, 3 ayakkabı bunların alayı sahte satılıyor maalesef
    faturayla birlikte bi adidasa göstermeniz halinde orijinalliğini kontrol ederler ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hamilelik döneminde ayakların şişmesi çok normal, herzama giyilen ayakabıdan bir iki numara büyüğü alınmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt

    Trendyol'da sahte parfümde patlama var, Hepsiburada oraya göre çok iyi. En azından sahte ürün satan mağazaları şikayet edince kapatıyorlar. n11 ve gg yi saymıyorum bile. Sektörden olduğum için biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 yılında nike almıstım ayakkabı dünyasından 2 hafta giydim topuk kısımları çatladı ve açıldı bildiğin,adamlar inceleyelim dediler,hiç umudum yoktu ama ücret iadesi yapmıslardı

  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    bi dönem bende hb nin çağrı merkezinde çalışıyordum hocam, hb de bi ara sahte parfüm şikayetlerinden çağrı merkezi kitleniyordu resmen. o günlerden sonra HB sahte parfüm satılan her mağazaya ya belli bi süre satış yapamama yada direkt mağazayı kapatıp karalisteye alma işlemi yaptı, ondan sonra ayaklarını denk aldı bazı mağzalar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt

    Trendyol'da Black Orchid 279 lira  olumsuz yorumları da sansürlüyorlar. Elimizdeki verilere göre şu anda trendyol'da satılan parfümlerin %80'i sahte. Ciro kotasını tutturmak için ses etmiyorlar. Bir de işin içinde büyük çaplı rüşvet işleri var. Haftada 150-200 ürün satarken şimdi haftada 5-10 adede düştük orada  Büyük mağazalar çıkmaya başladılar sahteciler yüzünden. Hepsiburada oraya göre çok iyi. Yakaladığımız an şikayet ediyoruz, anında olmasa bile çok kısa bir sürede müdahale ediyorlar.


    Ben de internetten bazen alışveriş yaparım. Hepsini teker teker kontrol ederim fiyatlarda. Amazon ve her şeye rağmen hb çeşitlilik ve fiyat konusunda kapışır. En son geçen ay Salomon aldım. X ultra 3 GTX, 43 numara. 41-42-43 numaralar her zaman hep pahalı satılır nette, neyse 682 liraya aldım, satıcı da Atlas. Karaköy'de, oradan da almıştım. Adamlar gönderiler, ben iptal edebilirler diye bekliyordum. Ayakkabı 1000 lira normalde. Geçen sene Trendyol benim Merrel siparişimi göndermedi, şikayet ettim, sonuç çıkmadı. AliExpress aldıktan sonra Trendyol ciddi manada bozuldu. Batmazlar ama çok itibar kaybederler, ki başladı. Forumlarda çok şikayet var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.