Şimdi Ara

Golf 7 satip Tiguan R-Line alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, biliyorum bambaska araclar ama aklimi cok kurcaliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum.

    2015 golf 7 1.4 tsi highline manuel aracim var (2016 trafige cikisli) daha 60 bin kmde ve aracimdan cok memnunum hem yakit hem gidis hem donanim olarak. Acikcasi uzun seneler binerim diyordum fakat yolda ne zaman bir Tiguan R-Line gorsem gozumu alamiyorum, uzun uzun izliyorum bu araci. Normal tiguanlar icin ehh derim cok iyi degil gorunus olarak ama bu R line donanim muazzam otesi olmus, bambaska bir dunya olmus. Yilda 10-15 bin km ancak yaparim, araca genelde 2 kisi binerim yani aslinda ihtiyacim da yok ama degistirirsem evladiyelik binerim genis arac oldugundan. Golfun piyasasi 160-180 arasi, R-Line ise 300-350 arasi yani neredeyse 2 golf parasi. Cok sukur gucum de yetiyor fakat deger mi sizce? Lutfen o paraya megane alinir, kadjar alinir vs yorumlariyla vakit calmayalim, Golfumden cok memnunum, ancak ve ancak R-line icin satarim. Sadece iki araca da binip kiyaslayan var mi onu merak ediyorum

    Golf 7 satip Tiguan R-Line alinir mi
    Golf 7 satip Tiguan R-Line alinir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 16 Temmuz 2020; 12:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yav arkadas kucumsedigim sonucuna nasil varabildin? Tercih etmiyorsam kucumsemis mi oluyorum? Kotu arac mi dedim? Tercih etmemekle kucumsemek ayni sey mi? Megane ve kadjar da kotu araclar degil fakat ben tercih etmem, tercih edene de saygi duyarim. Ayni sekilde cok guzel android telefonlar da var ama tercih etmem cunku alismisim iphone’a, kullanamiyorum. Sen de golf sevmeyebilirsin mesela buzdolabi diyebilirsin ona da saygi duyarim. Herkesin zevkleri farkli. Neyin gocunmasi veya acisiysa bu, insanlara durduk yere satasmayi cok seviyorsunuz
  • Çok net değmez. Yazıktır paraya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba işi, birçoğumuz için A noktasından B noktasına ulaşmanın ötesinde, duygusal bağ kurulan bir ürün.

    Eğer imkanınız var ise hiç düşünmeden alın gitsin. Alıp kullandıktan sonra baktınız, hiç düşündüğünüz gibi değil, satarsınız geçer gider.
    Nihayetinde elinizde patlayacak bir marka/model değil .

    Hayat kısa, dilerim yolun sonuna geldiğimizde, hepimizin "keşke"leri az olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascantek -- 16 Temmuz 2020; 12:58:6 >
  • Trafikte arkasından bakacağınız alın binin, üstteki arkadaş da yazmış, klişe olacak ama üç günlük dünya yani, imkanlar dahilinde istediğimiz şeyleri gerçekleştirmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınca megane kadjar küçümsüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gücünüz varsa yapın,sevdiğiniz bir arabaya binmenin keyfi hiçbir şeyde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani halk arasında "aklında duracağına midende dursun" diye bi laf vardır ya. Arkasında duracağına, al bin altında dursun.
  • Mercedes Glb falan baksanıza aynı fiyatlara vw almak var Mercedes almak var ☺️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabikide kesinlikle alınabilecek bir araç. Özellikle r line paketli benimde çok hoşuma gidiyor. Bende 2018 yılında bir süreliğine rline golf 7.5 vardı. Sonra satmıştım. Biraz tesadüfen almıştım çünkü. Sonrada Tiguan alınca ailece çok rahat etmiştik. Highline + rline donanımda artık koltuk ısıtma vb birçok donanım standard uzun yıllar binebilirsiniz. Dsg için aynısını söyleyemem tabiki biraz şans biraz da dikkatli kullanmak gerek. Hem aracınız büyür hemde daha rahat edebileceğiniz bir araç almış olursunuz. Fiyatlar uçtu biliyorum ama ben ihtiyaca göre artık fiyata bakmıyorum. B segmentlerine 250-300 arası verilebiliyorsa. Bu denli birçok ihtiyaca karşılık veren bir aracada değer. Özellikle ön tampon ve arka tampon detaylarına bayılıyorum. İçide r line oldu mu koltuklar vs direksiyon değişiyor ama olmasada olur. En kötü güzel bir Rline direksiyonda alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 16 Temmuz 2020; 13:38:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp

    Aklınca megane kadjar küçümsüyor
    Yav arkadas kucumsedigim sonucuna nasil varabildin? Tercih etmiyorsam kucumsemis mi oluyorum? Kotu arac mi dedim? Tercih etmemekle kucumsemek ayni sey mi? Megane ve kadjar da kotu araclar degil fakat ben tercih etmem, tercih edene de saygi duyarim. Ayni sekilde cok guzel android telefonlar da var ama tercih etmem cunku alismisim iphone’a, kullanamiyorum. Sen de golf sevmeyebilirsin mesela buzdolabi diyebilirsin ona da saygi duyarim. Herkesin zevkleri farkli. Neyin gocunmasi veya acisiysa bu, insanlara durduk yere satasmayi cok seviyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Boş verin artık forumda böyle yorumlar geliyor ne yazık ki ! Çok düşmüş halde kalite. Siz golf tiguan soruyorsunuz ? üstte biri mercedes glb yazıyor. Sanırım canı sıkılan yazı yazmak için karalıyor bir şeyler komik cidden Umarım istediğinizi seçersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3K1X

    Mercedes Glb falan baksanıza aynı fiyatlara vw almak var Mercedes almak var ☺️
    Hocam 600 bin asagisina GLB yok emin misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Gla 412 Glb 433 bin 0 km başlangıç fiyatları

    Edit:Gerçi yine fiyat farkı varmış ama eğer imkan varsa aradaki fark 70-80 bin değer bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Temmuz 2020; 14:27:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne öyle bir gla nede öyle bir glb var. En yakın araçlar kasımda geliyor. O da bulursanız. Ayrıca bu yazılan fiyatların hepsi opsiyonsuz bunların üstüne en az 30.000tlye yakın fiyat ekleniyor. Kendim sipariş verip iptal ettiğimden ötürü bütün detayları biliyorum. tiguan ile aralarında fark 70-80 değil 100-130. Hatta daha da fazla. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
  • Bu olayı tam da çok yakın bir arkadaşım yaptı ☺️ Golf’ ünü sattı, Tiguan R-Line aldı. Çokta memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkolo88

    Tabikide kesinlikle alınabilecek bir araç. Özellikle r line paketli benimde çok hoşuma gidiyor. Bende 2018 yılında bir süreliğine rline golf 7.5 vardı. Sonra satmıştım. Biraz tesadüfen almıştım çünkü. Sonrada Tiguan alınca ailece çok rahat etmiştik. Highline + rline donanımda artık koltuk ısıtma vb birçok donanım standard uzun yıllar binebilirsiniz. Dsg için aynısını söyleyemem tabiki biraz şans biraz da dikkatli kullanmak gerek. Hem aracınız büyür hemde daha rahat edebileceğiniz bir araç almış olursunuz. Fiyatlar uçtu biliyorum ama ben ihtiyaca göre artık fiyata bakmıyorum. B segmentlerine 250-300 arası verilebiliyorsa. Bu denli birçok ihtiyaca karşılık veren bir aracada değer. Özellikle ön tampon ve arka tampon detaylarına bayılıyorum. İçide r line oldu mu koltuklar vs direksiyon değişiyor ama olmasada olur. En kötü güzel bir Rline direksiyonda alabilirsiniz.
    Hocam yakin cevrem hep bu paraya tiguan alacagina 3.20 hatta 520 bulursun falan diyor, tiguan o fiyat araliginda mantiksiz bir tercih mi olur sizce? Evet siniflar farkli ama herkes boyle dusunuyorsa bu araci kim aliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Yakin cevreye bakmayin. Siz ne istiyorsunuz bununla mutlu olacak misiniz ? Sadece bunu dusunun. Neden boyle soyluyorum. Herkesim sunu demesi kolay o fiyata su var bu var vs evet 2.el premium araclar alinabilir. Ancak ben bu konuda hep kendi bildigimi yaptim. O yuzden icim hep ayri rahatti. Yoksa Tiguan golfden sonra fazlasiyla sizi mutlu eder diye dusunuyorum. Hele ki r line body kitle daha da guzel olacaktir. Yani fiyata va takilmayin her aracin bir alicisi ve seveni vardir. Ben golf 7.5 rline en full arac aldigimda higline golfle arasinda 25.000tl fark vardi. Herkes diyordu ne gerek var vs o bu ama bana verdigi keyif ozellikle ufak tefek detaylari hosuma gittigi icin almistim. Her aracin farkli bir kitlesi var. Tiguan tam bir aile araci. R line paket ile ufak dokunuslarla spor bir suva donusuyor. Uzun yillar da kullanmaya dusunuyorsaniz İhtiyaclariniZi fazlasiyla karsilar. Kalbinizi dinleyin dogru karar ancak oyle verebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Mercedes audi konularinda bile “bosverin bu bes para etmez arabalari, megane alin keyfinize bakin” diyen ismi lazim degillerden haberin yok galiba? Bu forumda her konuya hastalik derecesinde egea ve megane onerilir, neyin ne oldugunu herkes iyi biliyor. Anlaman veya okuman yok galiba insan gibi acikladim yukarida, hic bi marka babamin markasi degil durduk yere neden kucumseyeyim? Sizde nasil bir kompleks olusmussa artik, Allah yardimciniz olsun isiniz zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı paralara istedikten sonra mustang,Camaro bile alınabilir.Kimin ne dediğinin çok bir önemi yok lakin araba piyasasının durumu belli her aracın belli bir süre içerisinde benzer oranlarla arttığını düşünürsek aradaki makas git gide açılacak aslında elde nakit para varsa araç yükseltmek bence mantıklı bir iş.
    Beklentilere göre seçim yapmak en mantıklısı.
    Onun haricinde de bana kalırsa Vw(DSG ve TSI)için orta ve uzun vade kullanımda premiumlara yakın bir yürütme maaliyeti oluşturacağından dolayı ben olsam premium tercih ederdim bu fiyat bandına çünkü sıfıra yakın kondisyonda d premium bir araç alınabilir 350 bin tl ye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Temmuz 2020; 17:20:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.